Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 31.07.22, 19:55
-"Розумний вираз - ще не ознака розуму, панове. Усі дурниці на Землі робляться саме з цим виразом. Посміхайтеся, панове, посміхайтеся!"



Один раз заміж виходять тільки ліниві…


Це якійсь жирний тролінг





Часопис Перемоги

  • 31.07.22, 19:31

Хіба азовці не знали ціну його словам? Може мешканці півдня сподівались, що хронічне брехло та сцикло виправився на третій рік влади? Невже військові зараз серйозно думають, що ОЦЕ, що чотири рази відкосило від армії, зробить щось корисне для війська?


look Наступна зе-методичка - приховувати курси валют було розпочате ще при Порошенкові

umnik В травні тільки 80% українців ненавиділи русню, як порахував щорічний Democracy Perception Index. В поляків це значення 87%!
Зараз, мабуть, цифри нашої русофобії все ж зросли. Але маємо оперативно добивати до 100%. Ну, добре, до 99%.

Про скотиняк



Коли пана Прі Ту Лу спитали:
 -"де гроші"
 Той відповів:
 - спі зді лі

Украинский футбольный клуб "Шахтёр" вышел на товарищеский матч с "Утрехтом" в футболках с числом 358. Именно столько детей убили российские оккупанты в Украине на сегодняшний день по официальным данным

Підрахував, що один такий маленький помідорчик коштує 6 гривень. І це середня ціна. А далі буде ще "цікавіше"

Але вона не переймається, чому були провалені закупівля та виробництво озброєння та підготовка до повномасштабної війни

Это, товарищи, Батальон «Тигр». «Тигр» - отправляется на войну с бандеровцами.
Так и хочется приписать: Мягкая игрушка- Тигр, Сильно Б/у, набит ватой, побит молью, недорого. 7 000 000 штука.
Однако, не до шуток. На самом деле, эти люди- олицетворение трагедии России.
Долги, нищета, алкоголизм, беспросветица и ощущение собственной ничтожности гонят их на верную смерть. Эти старые ублюдки очень скоро исчезнут с лица земли. Бесславно.
А ведь могли бы, если не страшно умирать и нечего терять- идти не Киев освобождать, а совсем другой город, город, в котором находятся виновники их убогого существования. Вот тогда, они действительно стали бы героями- освободителями.
Но, боюсь, такой сценарий им- в их набитые ватой головы, не приходит.

Часопис Перемоги

  • 31.07.22, 10:44
Для декого завтра не настає, що б воно настало для нас. Не забуваймо про це.

umnik Економіку знищив,оборонку знищив,вагнерів злив,південь злив під холодець і горілку,масові вбивства,долар по.. Таке враження,що його готував до війни сам Кожухетич,а не тільки Бєня з Портновим Країна непуганих суіцидників.
chih Єрмак перший у світі завгосп президинта країни у кого є держохорона. До речи за наши з вами податки.

look Ви не повірите, але нашу ракетну програму саботував...саботував...саботував - ПОРОШЕНКО!!! Таке враження ніби я десь в дурці живу і щодня привозять нових пацієнтів з народу
Україна ще довго буде відхаркувати кровью ЗЕленського..

Ви його здали ще до вторгнення..разом з Азовцями..разом з Херсоном. «Зійтися десь посередині», то було гасло слуг..слуг пуйла.

Reuters: Россия готовила агентов для захвата ЧАЭС, подкупала в Чернобыле чиновников. Когда глава СБУ - херзнаеткто, шеф внутренней безопасности СБУ - крот ФСБ, Офис президента и Слуги народа - инфантилы, у которых "нет денег" на ВСУ, то потери Украины в войне - закономерность.

Вонючий фейсбук банит аккаунты вот за это фото. Вонючему фейсбуку очень не нравится то, что кровавого тирана поймали и недостаточно вежливо держат за шиворот. Ну а путинская пропаганда, направленная на уничтожение Украины, вонючий фейсбук полностью устраивает.


Нарешті, флеш-моб «розсунь ширше ноги» офіційно оголошений серед журнашлюх.
— Кого фоткаємо: Олену чи Єрмака? 
— Звичайно, Єрмака, — відповів Зе і відразу отримав лєща від керівника офісу: 
— Ти так всю кантору спаліш, дєбіл! Так Олена Зе потрапила на обкладинку Vogue.
wakeup Так, мені не подобається, що перша леді просить зброю в Конгресі та журналі Vogue. Бо це доказ абсолютної некомпетентності зе-влади зрадників, яким Захід не довіряє. Хто дасть зброю владі, яка за три роки легалізувала цілу армію російських шпигунів і досі захищає Єрмака?

uhmylka Мінцифри підрахувало, що за час флешмобу на підтримку Олени Зеленської загальна відстань розставлених ніг сягнула понад 150 км. Це більше, ніж відстань від Києва до Житомира, — відзначили фахівці міністерства
Переможцем у флешмобі з розставляння ніг на підтримку влади визнано Сергія Лещенка. Прихильниці Зеленської не хочуть підтримати НБУ і завалити свої табло?
girlkiss Усі ці дівчата, які останні кілька днів підтримували Зеленську фотографіями з розставленими ногами - вам, блядь, серйозно нема більше кого підтримувати? Ви остаточно їбанулися? Ви реально аж настільки тупі?

— Мета фотосесії Зеленської — відволікти Захід від муток Єрмака. 
— А чому лише Захід? 
 — Бо в Офісі Президента переконані, що Україна проблему Єрмака переросла.
drink Олена Зеленська подякувала всім дівчатам, які доєдналися до флешмобу і пообіцяла в майбутніх фотосесіях розставляти ноги ще ширше.

— Миколо, навіщо ти робиш селфі на фоні палаючої хати? Ти з глузду з'їхав? — Це селфі не для вас, воно розраховано на аудиторію пожежних. Хочу привернути їхню увагу до проблеми пожежі в моїй хаті.

umnik Хочу, щоби коли Зеленський потрапить до пекла, йому цілодобово крутили його йобані звернення і не можна було ані заплющити очі, ані затулити вуха! А Арестовичу - його


uhmylka Люди, які виступають за збереження Льва Толстого в шкільній програмі, навіть не здогадуються, що в романі "Війна та мир" немає персонажа "порутчік Ржевскій".

Ось так виглядала Росія за рік до появи Путіна на троні

Покадровий запуск Джавеліна

Пес Патрон бажає всім спокійної ночі!

Часопис Перемоги

  • 31.07.22, 09:50
Посол США в ООН заявила, що росія має намір демонтувати Україну та "повністю стерти її з карти світу".Дійшло?

Тому що пропаганда та фейки не роблять людей дебілами, пропаганда вже розрахована на дебілів..

angry "Вони обійшли Чонгар", змінилось "замінували на папері". Сссукаааааа!!


Ніколи не вірте тим, хто перед нападом рф замість фінансування ЗСУ та виробництва зброї – крав на дорогах та згортав ОПК, замість підготовки армії та ТерО до широкої війни обіцяв шашлики, на попередження західних розвідок про майбутній напад розміновував шляхи перед окупантами.


После видео с Азовцами и удара "Градами" по пленным в Еленовке, чтобы скрыть свой Освенцим, надо признать: Россией правит не Гитлер. Ей правит Чикатило.

look На шостому місяці широкої фази війни зробив два протилежні спостереження у Києві. Одне гарне, друге – погане. 1. Люди в чергах, лікарнях, банках, крамницях, транспорті намагаються все більше, у відсотковому співвідношенні, спілкуватись українською.
2. В громадських місцях побільшало тітушок п’ятої колони, що поширюють наративи про "погану Європу", "росіяни не всі погані" і "нє савсєм рф бамбіт", "в ссср все було краще" etc Маємо затикати рота відрижкам рашистів всіма доступними засобами. Ворог в тилу особливо небезпечний.


1. Мавпування путінського ноу-хау (заборона вивісок із курсами валют) клоунський режим виправдовує нібито попередженням паніки на чорному ринку. Ефект, як і у всіляких дурників-буратін, вийшов протилежний – люди почали судомно скупляти бакси.
2. Гадаю, це і є головним завданням єрмаковщини: добити вщент і без того слабку економіку під час війни. Вони не дурні, вони як вороги. Може, ними дуже класно керують зовні?
Пан Волох напряму звинувачує Zеленського у здачі "Азовців" на катування і страту


Українці, як люди, які намагаються пояснити філософську теорію колективного інтелекту, тварині, яка вражена сказом. Уся росія хвора на сказ. Ми вимушені позбавити світ від цієї пухлини, нажаль - ціною життям українців.

Царевна Zигушка. Очередная самка орка намеревается тебя соблазнить.


Часопис Перемоги

  • 30.07.22, 14:40



chih Знаєте, існує такий вид соціопатів, а простою мовою, збочинців, що насолоджуються фотографуючись поряд з місцями злочину. Здається донька плотницького полюбляла такі мульки, колись нетом бігало її фото біля зруйнованого ДАПу

Заборона показувати курс долара, як заборона казати про вбитий Маріуполь. Нема проблеми - нема проблеми.
umnik Заборонити показувати курс на вуличних табло це геніальна ідея. Це не якась Гончарова, яка реформувала банківську систему. Це ж дуже прогресивно, люди не бачать курс і менше хвилюються.


кто-то может объяснить, зачем нашей власти какой-то новый трибунал, если есть Гаага? Вопрос без под*еба. Я просто не могу понять

Ґандон і в Африці ґандон!Твоє обличчя, коли хотів перемогти всіх у дипломатії, а тобі просто насипали корму..





це фото зробило мені боляче

uhmylka Може хтось в курсі,- відпипидастрить чи попипидастрить? Або за.. Як правильно, не встигаю за всім


Часопис Перемоги

  • 30.07.22, 14:04


Вчорашній день вивернув наші душі. Вічна і світла пам'ять загиблим Воїнам!


1. Зеленський: "Світ дав можливість з'явитися агресору путіну" Насправді, Вова, апетити агресора зростали на поведінці п’ятої колони в Україні: на клоуні, який на підмостках москви навколішки просив путіна: "Забєрітє мєня отсюда", паяці, що вів бізнес всі роки війни на москві...
2. ...виступав перед колаборантами, чия дружина постила переміщення ЗСУ, жартував "російскіє войска просто атадвігают граніцу нємножко впєрєд", "сеньйор голодомор, термос", бачив в очах путіна мир та запевняв в Мюнхені, що "російскій народ нє пайдьот вайной протів украінского".

Як там сказав про неї Мілованов? «Брехлива цинічна політична тварина»…

1. Обстріл росіянами колонії в окупованій Оленівці та цинічна спроба москви звинуватили у власному злочині ЗСУ - старий ординський прийом. Бандюги нквд переодягались у форму УПА і творили страшні злочині під виглядом бандерівців.
2. срср звинувачував німців у підриві Хрещатику, Печерської лаври, ДніпроГЕСу. Проте архіви виявили брехню - злочини коїли росіяни. Бо московіти - біси. Їх "батько диявол... Він був душогуб споконвіку... Як говорить неправду, то говорить зо свого" (с)


ТСН - Директор частного детского сада в Ирпене, подозреваемая в сдаче позиций ВСУ за обещание от россиян должности министра образования на оккупированной Украине, выпущена под залог полмиллиона гривен.

Про-бл%дь, яка "евакуювала" азовців, далі буде займатись евакуацією. А шоб ви там повиздихали всі.

angryЗеля, ми не проплачені, ми ненавидимо тебе безплатно
umnik Коли в Притули попросили чеків, він рєзко вийшов з емоційним виступом про Порошенко припини свої ботоферми. Знав би Сергій, що ми цю схему ще з лєдокаїном розжували та висрали. Видно, що не твіторський

Ви ще хочете дітей в школу відправлять? У мене таке враження що оманські домовились про всебічну співпрацю по винищенню українців.Одні залізом - інші саботажем в тилу.

look Директора сафари-парка «Тайган» Олега Зубкова в Крыму приговорили к 2 годам и 3 месяцам колонии общего режима из-за инцидента. Что с ебалом олежка? А помнишь как ты оккупантов с цветами встречал?




Часопис Перемоги

  • 29.07.22, 19:52
Ну шо зескот! Ви усвідомили, що пройоб теріторій це тиждень, а повернення це надскладна задача для якої ми досі не маємо достатніх засобів і несемо безперервні втрати? Зрозуміли ціну шашликів довбойоби?

uhmylka lol Будь ласка тільки ви не пишіть нічого поганого про Білорусь у соціальну мережу твіттер а то білоруси знов образяться і перестануть нас підтримувати зі зйомної квартири в Вільнюсі
Тупорилі та наївні телята,віддаючи останнє "набайрактари" не відбивали дупля що донатять на бігборди притулі. Мабуть буду колекціонувати бігборди притули розставлені по місту. А я негідник такий ще питав де чеки з пожертв. А воно он що.

umnik Выходит так, что сегодня орки привели в исполнение свое обещание не выпустить ни одного азовцв живым. 40 пленных было казнено. У меня уже нет никаких эмоций и слов.Зелёные - это ваша работа. Вы твари.
Щось мені підказує, що орки вбили наших хлопців раніше, а зараз, у такий спосіб приховують цей злочин. Якщо тіла не будуть видані Україні, то це так і є.wakeup

Де той довбаний єрмаківський омбудсмен? Мекни вже щось, амебо!
uhmylkaТре срочна влаштувати флешмоб з роздвинутими булками "я тобі не порохобот"

look Розповідайте мені скільки завгодно про фахвість і досвід Кулеби, але коли його ротом говорить Ярмак, це огидно.
Туреччина вважає, що зернова угода може привести Росію та Україну до діалогу, - Кулеба

Ксения Собчак поддержала украинский флешмоб в защиту Елены Зеленской от грязных инсенуаций наймитов-порохоботовgirlkiss

look В окупованому Херсоні русня припинила постачання препаратів для гемодіалізу, посилаючись на зруйновані мости. Але, ліву горілку з Криму по понтонному мосту везуть. Животні
За підтримки зеленого зезідента, программа Zелене н@єб@лово! У херсонскій (під орками з лютого) та чернігівської (у замінованих лісах) було висаджено 13,6 млн саженців дерев.
, тортури, вбивство полонених українських військових російськими душогубами - новий доказ того, що ідеологія «русского міра» повинна бути заборонена, як заборонені нацизм і більшовизм. На рашизм чекає міжнародний суд в Гаазі та новий Нюрнберг! Зло має бути осуджене!

- За Порошенка Нафтогаз вийшов у прибутки, а за Зеленського дійшов до дефолту... - Ви забули!? За Порошенка не було повномасштабної війни! - Дякую, правильне зауваження. ...І за Порошенка не було повномасштабної війни.


Человек упал со стула
И лежит себе с трудом,
Все вокруг ему постыло –
Мир, семья и отчий дом.

Он лежит себе как падла,
Как последнее говно,
Все вокруг ему обрыдло,
Все равно ему давно.

Все ему по барабану,
Кроме выпить да поссать.
Как с такими Украину
От нацистов нам спасать?      (с) Игорь Иртеньев



Часопис Перемоги

  • 29.07.22, 14:07

Нові ЗЄшкваро-призначення...




umnik Почему старший советник Белого дома видит кастрации, изнасилования, убийства,разрушения,а пропагандон марафон Зелемскага нет?




Глянець без глянцю.....



Часопис Перемоги

  • 29.07.22, 13:23

Ще за часів Скоропадського почали здавати Херсон, так. Але здав Херсон чомусь таки не Сивий. Як так вийшло, що за паганого Сивого відбили 2/3 захопленого руснею, а за хорошого Зеленського все проїбали? Прокиньтесь дебіли, в країні вже три роки президент інший, ви обісрались.
А як співав

Любителі ze, вам ще нормально?


umnik Уважно стежте за вашим президентом і його посіпаками. Дивіть, щоб ваше "не на часі" не коштувало нам держави. Можна одночасно і відвойовувати країну, і контролювати владу. Це не складно, якщо головна мета УКРАЇНА
Уже ніхто не приховує руку єрмака в сраці@ZelenskyyUa

Відео з жорстокими тортурами українського військового потрапило до трендів Reddit Іноземні користувачі ресурсу відверто шоковані побаченим та вимагають збільшення військової допомоги Україні. Лють помножена на біль - це наша душа зараз


У них все стабільно


umnik Нешановні їблоруси,які ниють,що вони в окупації, тут Кант колись явно про вас сказав: «Тот,кто становится пресмыкающимся червём, может ли потом жаловаться,что его раздавили?»
Таки сдєлалі



Михайло Дмитренко. 1933.

Часопис Перемоги

  • 28.07.22, 19:11
Враження, наче коломойша передав в управління боневтіком, фсбшному єрмаку

look Скажіть навіщо вмирали молоді люди з небесної сотні, якщо мутний нарід приводить до влади рашиських кротів і авторитаризм?
chih А чи не хотів би зєлєнскій, для пришвидшення поставок зброї, прибрати єрмака? Бо від цього залежить деокупація півдня. Чи він і надалі буде грати на руку окупанту?


umnik Треба було фотографувати, як Зеленська готує обіди в центрі для біженців. Як плете маскувальні сітки, чи відвозить на фронт куплені Кварталом безпілотники. Чи як доглядає в лікарні за нашими пораненими. Піздьож має бути тотальним, а не ось ці полумєри на фоні пройобаної Мрії.
uhmylka — Миколо, навіщо ти робиш селфі на фоні палаючої хати? Ти з глузду з'їхав? — Це селфі не для вас, воно розраховано на аудиторію пожежних. Хочу привернути їхню увагу до проблеми пожежі в моїй хаті
Ми охреніємо... але трохи пізніше, коли про все дізнаємось..

Зовіть Третьякову - хай їм якийсь закон придумає - бо вони ще podmig розмножатись почнуть


Симетрично? Так знов не візьмуть же ж

Брати Капранови Росія програла Першу світову через масове дезертирство. Росія допустила Рейх до Москви через масове дезертирство у Другій світовій. Росія програла Афганістан через масове ухиляння і саботаж. Отже ми виграємо, коли в них почнеться масове дезертирство та ухиляння


angry Четверть территории оккупированы, остальная под обстрелами, целые города разрушены, сотни тысяч погибших, миллионы беженцев, экономике пда, и это прямой результат оманских соглашений и трех лет ослабления страны и армии. Но это все равно их "лучший выбор в жизни"...бля!!

«Представники адміністрації Байдена сьогодні на закритому брифінгу заявили законодавцям Палати представників, що під час війни в Україні було вбито або поранено понад 75 000 росіян», – написав журналіст CNN Маршал Коен


С 1 августа,Арселор Миттал закрывается. Зелемскай доцарювався. Последний раз такое было в 1941

запоріжжя тримається лише на зраді