Часопис Перемоги

  • 20.07.22, 17:29
«Діалоги з дебілами».
 — А книга "Mein Kampf" потому на русском, что её на украинский не перевели! 
— Ой, як незручно вийшло. Начебто «найбільш популярна книга серед українських націоналістів», а українською її не переклали? Як же так?

Твиттерские - особенная каста.
Необычный, маленький народ.
Добрым людям пожелают счастья.
Долбоёбам напихают в рот

chih Сегодня мне сказали: «У вас киевская хунта даже берёзы все вырубила, чтобы не быть, как русские!» Сказал не бот, а человек, которого я лично знаю, но который много лет живёт в Москве. Я даже не знаю, как без психотропных препаратов можно довести поголовье до такого состояния
uhmylka Твоє обличчя, коли залишив недопалок в Новій Каховці.

umnik Поляки не потеряв ни сантиметра своей земли и находясь под зонтиком НАТО 8ой год усиленно инвестируют в оборонные проекты и ведут политику главного союзника США в Европе. -Господи ну почему в одном дне езды живут вменяемые люди с инстинктом самосохранения,а не эта 73% ебанина?
Десь у паралельній реальності.
Депутат Журавлёв сказал что кинутая им на видео зига — это такой байкерский жест. Байкеры пиzдеть не будут.

- Ну, как вы там братья калининградцы?
- Учим немецкий

uhmylkaРогозин,- Литва пинает раненого льва.
Прям уж пинает, Дмитрий Олегович, так...веточку в жопу засунула. Да и лев-то из вас, так себе
Сижу я в окопе
Пукнуть нельзя
Услышат фашисты
Погибнут друзья

Традиции России являются её визитной карточкой в мире, заявила Голикова
Буча, Мариуполь, изнасилованные дети и женщины, убитые старики.. Вот, сука, ваша визитная карточка на веки вечные. Аминь.

Патрон - не пьяница Димон
, грозящий миру судным днём.
 Патрон умнее и добрей 
кремлёвских zомби упырей

Приняв на грудь на посошок
 В кольце врагов и инагентов
 Наш терминатор с ноготок
 Сказал: пздц вам импотенты
Медведев предложил вместо ресторанов Макдональдс открыть сеть платных туалетов "Надо потерпеть"
Михалков - герой труда.
Заслужил Никита.
Языком туда-сюда
попа и помыта
Вам похоронка..
Либо грудь в крестах, либо папа в жигулях

- Зинке стиралку украинскую пришлю, бельишко нижнее, Броменталю струмент хирургический, Швондеру куртку кожаную, почему я идиот-то, профессор?

-Довольно обидные слова ваши, профессор, но придёт время и мои потомки будут работать в министерстве иностранных дел.
Гвозди бы делать из этих людей
Но не выходит из ваты гвоздей

umnik "Женщіна" торгує на ринку городиною, возмущається, що в Переяславі знесли пам'ятник в честь дружби України і росії... - Він їм шо мішав? Хай би собі стояв, война кончиться то знов ставить? Еті політіки вєчно крутять шось! Краще б пенцію добавили... І шо ти їй поясниш?
wakeup Не дивлячись, що білорусь - співучасниця агресії рф, з її території летять ракети і вбивають українців, Кулеба не вважає, що цього достатньо для розриву дипвідносин з рб. ЗЕ режим може розірвати дипвідносини лише у випадку, якщо армія рб вторгнеться в Україну, - каже Кулеба.
umnik Якщо ЗЕрежим погодиться проміняти вивезення зерна на перемир’я – це втрата перемоги. В ЗСУ, сподіваюсь, це усвідомлюють.
look Слідкуйте за ратицями шахраїв офісу єрмака: Захід нас звинувачує у непризначенні голови САП? Так це ж Венедіктова у всьому винна! Ми її трошки прибрали і маємо в.о. Проте, призначення керівника САП в.о. генпрокурора юридично вважатиметься нелегітимним. Шах і мат вам, союзнички!

Часопис Перемоги

  • 19.07.22, 23:23
. Нове коло Вікторії: Я намагалась вирішити цю проблему внутрішньо - тепер я порушую її публічно через велике занепокоєння....

Коротко про те як Ze готувався до здачі

Ви горітимете у пеклі навіть за це

Данія - Нідерланди

Какие-то очень хорошие ребята сделали интерактивную карту руснявых складов и баз на временно оккупированных территориях. В Донецке такая плотность, шо можно хуярить наугад

На росії продовжують знаходити нові причини, чому їх "друга армія" не взяла Київ за три дні. Тому що ЗСУ - це "жесточайшие чудовища", над якими ставили "секретні експерименти". Цікаво, скільки росіян у відсотках це схавало?

У мінспорті рф до 2023 року планують створити "футбольну лігу" з окупованих росією територій України та інших країн. "Лігу" хочуть створити поміж Луганської, Донецької, Херсонської і Запорізької областей, Крима, а також Абхазією і Південною Осетією


В Москве в среду проведут проверку готовности сирен тревоги. От "Киев за три дня" до "проверяем сирены в Москве" несколько месяцев.

ОПЗЖ оскаржила рішення про заборону її діяльності. Тепер м‘яч на стороні Касаційного суду

Портной допоміг преп*зденту забути за стандарти НАТО

umnik Росіянські грошові мішки Фрідман та Авен стали громадянами України? Це вже ні в які ворота лізе... Проте, офіційного підтвердження поки немає. uhmylka - зескот, вам нових співгромадян привезли: Фрідмана, Авена і Гельмана.


Мне кажется порою, что солдатьі,
 С кровавьіх не пришедшие полей,
 Не в землю нашу полегли когда-то, 
А прєвратілісь в іпотєку і в бєлих жігулєй
як варіант.......А превратились в русских упьірей
Ти диви, що санкції животворящі роблять. Welcome to 1990!
Украденные в Херсоне арбузы продают в Курске. P.S. Зачем ему эта п*Zда?
— Выпускайте HIMARS

uhmylka «Шойгу приказал уничтожить HIMARS». А хуйло уже 23 года примерно раз в квартал приказывает «повысить уровень благосостояния граждан РФ». И то и другое звучит как анекдот
— А какова дальность ракет у HIMARS?
 — Триста. Отсоси у артиллериста
Кобзон подбирает партитуры для новоприбывших «музыкантов» орк-естра «ЧВК» «Вагнер»


Часопис Перемоги

  • 19.07.22, 15:03
umnik Єрмак з'їздив на таємні перемовини в Стамбул і відразу пішли кадрові зміни. Так само було після Оману
єрмак припинив контрнаступ ЗСУ, прикриваючись зерном, південь кормить окупантів на Кримі, поки Україна голодує, на ключових посадах ще гірші поци і без відповідальності, щоб союзники бачили, що єрмакам на них пох. А нас, українців, зрадницький ЗЕрежим взагалі за людей не вважає.
Оточення Зеленського південь звільняти не збирається
Зеленський, твоя зрада не може тривати вічно. За все доведеться відповідати. За не відсторонення єрмака-татарова. За зневагу до наших союзників. За здачу півдня, за провал озброєння, за вагнерівців, за "праябалі" підготовку до війни. За призначення чергового ворога.
Все, за що боролись та вмирали люди на Майдані, просрали 73%
Єрмак з'їздив на таємні перемовини в Стамбул і відразу пішли кадрові зміни. Так само було після Оману


Маркетологам Галичини моя повага

То виходить, що й баканова теж Порошенко підкинув?uhmylka
Вован. Не зупиняйся. Ну ти ж хочеш. Признач захарченко міністром МВС. Давай, пали під корінь !

От кажете Безумна.. Безугла.. А ссамі? Мар"яна півтора місяця не знімала однострой, щоб попередити вас( як і Данілов) про ЗЄреформування СБУ....

Люди про Оленів.. небритих, Лисих та неголених...
lol - Крик на будівництві хмарочосу в центрі Москви: "Миколо, не халтур, тут нашим дітям жити" - змусив обісцятися всіх ГРУ і ФСБ.

По версии Минобороны РФ, бомбы на драмтеатр в Мариуполе сбросили украинские самолеты. Вы теперь можете представить, как писалась вообще вся российская история
Російський бізнес вимирає зі швидкістю тисяча компаній на день! 113,5 тис. підприємств закрилися на рф з початку війни проти України, - аналітики аудиторсько-консалтингової мережі FinExpertiza на підставі даних ФНП. Темпи вимирання бізнесу на мордорі прискорилися на 17,5%
umnik Німецький фонд, який фінансував Nord Stream 2, виходить із проєкту
wakeup Інвестори побігли з Китаю після відмови Сі Цзіньпіна засудити путіна за війну Річки західних грошей, які текли до КНР, розгорнулися назад. Фонди розпродали акції та борг КНР і вивели із країни $900 млрд
Черви ползают в говне
 Позабыв приличия
 Это русские опять
 Требуют Величия
Секретна зброя

Часопис Перемоги

  • 18.07.22, 23:09
Він казав правду - він не лох... він справжній ворог...



Перед тим, як вам взнати, хто розмінував Чонгар, вам нятякають, що винуватців вже майже призначено....

От ви дивуєтесь: Ну чому все так? - так вам і відповіли....

Саме так виглядає нівелювання державних інституцій... Втрачається довіра до них такими виродками, а повертається ціною життів найкращих.

umnik Єрмак звільнив Баканова та Венедіктову та отримав контроль за всією правоохоронною системою. Зеленський віддав Єрмаку усю владу та своє переобранняuhmylka А якби замість міньйона у Єрмака був якийсь дурачок?!
Останній форпост, куди свої щупальця не запустив Єрмак - Генштаб ЗСУ

Шановні читачі, пропонуємо вам відповісти на 2 запитання. 1) Яке слово вжив генерал Залужний, яке на каналі Антона Геращенка переклали як «божьи коровки»? 2) Для кого Антон Геращенко перекладає слова головнокомандувача за умови, що освіта в Україні здобувається українською?

…двоє депутатів-авторів Конституції, Степан Хмара та Віктор Шишкін, у 2019 агітували за Зеленського, а сьогодні під час виступу Зеленського на урочистому засіданні ВРУ були в футболках "Зе! Вбивця Конституції"



Чудові роботи українського таланта Олександр КАНЮКА (Хмельницький)
Папір. Олівець.


Часопис Перемоги

  • 18.07.22, 22:21
А що@ZelenskyyUa
зробив для перемоги? Готував нове шоу на 1+1,новий відосік,бикує на США та ЄС,вилизує сраку Єрмаку та Татарову,доки вся Україна збирає останні кошти повертає Коломойському млрди! А в цей час рашисти переводять економіку на військові рейки та готують мобілізацію

Яке щастя, що наш президент скеля, а не якась шльондра, що приймає з усіх боків. Він приймає лише з одного боку. З російського. І трошки з боку коломойського

uhmylka А цього коли вже звільнить?
Арахмонек?
— Но позвольте, как же он служил в очистке?
— Я его туда не назначал. Ему господин Швондер дал рекомендацию, если не ошибаюсь. (с)

Я даже боюсь представить, КАКУЮ ЦЕНУ заплатила и ещё заплатит Украина, за назначения «на хайпе», трёхгодичной давности
umnik Ексглава НБУ Гонтарева радить відмовитися від завищених запитів на фінансування відновлення та оцінює залучення коштів у $150 млрд
Т.е. зеленые мрази уже заложили СТО МИЛЛИАРДОВ своего "интереса", когда требовали 250

Прекрасний сеанс екзорцизму у Раді. Разом з колегами вигнали нечисть - зрадника Євгенія Шевченка, який посмів заявитися, ще й у воєнній формі. На дільниці він переміг у Прозапаса, який зараз на фронті законно носить однострій.



Я заберу в вас гроші податками та потрачу на те чим ви не зможете відбитись- на дороги(400млрд) А як на вас напали (не на нас, а іменно на вас) то давайте ще гроші на відбиватись! Щиро ваш володимир александравіч зеленскій.
Изображение

«Если ты с друзьями выпил, обоссался и тепло...» Только вот посрать надо идти на улицу

Весь мир же в холоде живёт, не моется и не ест, такое только в России и нигде больше!!! Россия - родина слонов, страна возможностей!


Многие шутили над пожилыми путинскими солдатами. Но гораздо страшнее, что бреши на фронте будут затыкать не только вашими отцами, а вашими детьми. В Белгороде и области открыли 500 кадетских классов и около 1000 юнармейских классов. Усиливается начальная военная подготовка. Возрождается пионерия.



Часопис Перемоги

  • 18.07.22, 14:21
На фронті за Україну бореться наша Армія. На Банковій за росію бореться zелена армія. З цим треба щось робити.
На жаль, в новому сезоні серіалу "Скоти" зовсім відсутня інтрига - здешевлюючи серіал, з нових ліц зняли маски під якими виявились все ті ж, старі актори... Тримаймося, нехай здоровий глузд не покине нас....


umnik Про вибір та циганщину, яку полюбляє, виявляється, більшість...


look На фото - використані кремлівськими чекістами деякі “українські державні мужі” під час виконання спецоперації «Буратіно» з приведення до влади свого агента через прогалини демократичних інституцій в Україні.

Останні мастодонти 95 кварталу йдуть в забуття,а на їх сцену виходить структурована,добре організована та керована кремлкм плеяда співробітників ФСБ РФ. Ніхто вже не ховається ,не клеїть червоні носи,не вдягає клоунський ковпак. ВСЕ. І ви сдьєлалі ета вмьєстьє,ідіоти. Залишилося лише привезти Януковича до Києва,щоб вже увесь пазл склався!
Прояснюю- оцей єслі шо .А.Смирнов.
Фашистов на земле очень мало, но не смотря на это, вероятность того, что они будут болтаться на виселице, после трибунала, очень велика.hammer


Ціну нашого хліба обраховувати потрібно не в іноземній валюті, а в кількості вбитих життів..

umnik Спікерка Сейму Польщі Вітек: винен не лише Путін, а й увесь російський народ


Не ігноруйте серьйозні речі.uhmylka
Холодильник з гарантійною наклейкою українською мовою – десь в глибині Іркутської області РФ (Сибір, неподалік від Монголії, ~5000 км до України)

Часопис Перемоги

  • 18.07.22, 14:14

-Бачите дохлих орків? А вони тут єєєє…

Не забувати про головне... зараз країна воює не за всіх цих персон, а за себе та своє майбутнє...
shock Розходимося! Всьо уже нормально - це просто ПОКА відсторонення від обов"язків на час службового розслідування... Реакція суспільства перевірена, вони працюють, а ми крокуємо далі, бо в нас же війна(с)

Про вірність друзям... хоча це не точно...





wakeup До Притули я піду! Хай мене научить....



Люди... Що ж можу сказати... У нас найчудовіші діти... Вони НЕ ПРОСЯТЬ( не так ще знають життя.. еге ж?), вони ЗАРОБЛЯЮТЬ - виготувавши свій крам, вклавши СВОЮ ПРАЦЮ..... Гідний приклад для дорослих....

stop Патріотично налаштованих працівників СБУ, які заарештували Кулініча, знову до керівництва служби не допустили. Керувати будуть люди Татарова.

look У кого побачите в телефоні такий додаток,здавайте в поліцію,ТрО,СБУstop

umnik Національна українська забава - в вирішальні моменти перекривати головну дорогу, з непрацюючим світлофором, по просьбі трудящихся....

Часопис Перемоги

  • 18.07.22, 13:20
Аби Зеленський був мужиком і чесною людиною, вболівав би за Україну, а не своїх хазяїв, то він мав би чесно сказати:
 - Я не впорався, я йду. Але Вова на це не здатний

Головне, ці кадрові проблеми Зеленського становлять загрозу для нашої держави. І це під час війни
з сайту знайомствbeat














Вот они охуели

Армія росії вичавлює життєві сили

Плюс ще 3 склада



Втомилась.


Часопис Перемоги

  • 17.07.22, 15:15
Хто там питав чекі за 600 млн на Байрактари?


umnik З розповіді знайомих: мама купує сину бронік за власні кошти, - поляки пропускають без питань, українські митники вимагають хабар. Як це називається?!

Ти ж на шашлики кликав…!

Вже бачили медаль? Нагороджуються депутати СН, які не втікли, носити можна в кармані. Ви можете уявити таке з Порошенко?


wakeup Валантьор Арахамія, який від Абрамовіча отримав мінімум 50 млн. дол за зняття санкцій, міг би теж щось купити для фронту

look В Книгу рекордів Гіннеса, номіновано аномально великого клопа, якого ще не було за всю історію спостережень.



рашист знайшов нових друзівuhmylka




Часопис Перемоги

  • 17.07.22, 14:02

"Внєзапна"...)) До окупантів і їхніх пропагандистів дійшло, що Крим - це Україна. І HIMARS та генералу Залужному фіолетово, які ганчірки висять на офіційних будівлях півострова.

Хокку
uhmylka Русские матери! Вы не должны жить в нищете! Сдавайте координаты ваших сыновей-контрактников на горячие линии СБУ - и получайте компенсацию от правительства РФ за смерть отпрыска! Абсолютно легальная и рабочая схема!

Сьогодні свій 85-річний ювілей святкує українська акторка і волонтер Ада Роговцева : "Я не помру до перемоги України. Тримайтеся ..."






внєпалітічєская мразота



Соцопросы на росии - "Вы поддерживаете спецоперацию путина или хотели бы попасть в тюрьму?"


Ось так і з'являлися "рускагаварящіє " в України

Дивимося дату