Часопис Перемоги

  • 08.08.22, 16:47
Кажуть, що Бог дає лише ті випробовування, які ми здатні витримати...



 5 років лайнометання привели до бомб над головою. А коли він танцював Липецкою фабрикою, це що було тоді?






Три наташки и четыре Лады


"Не треба критикувати Зеленського, а то путін нападе"
 Напав.
 "Не треба розбиратись із постачанням зброї, а то допомоги не буде" 
Ну, гаразд. Методички фабрики подоляка працюють. Нехай крадуть.

Зеленський продовжує зміцнюватись регіоналами януковича:
-ригів єрмака з подоляком, татарова із зграї азарова, доповнив люстрований янушевич, якого назначили головою Херсонської ОДА. У воєнний час окуповану область очолив представник зрадників України. За це гинула Небесна Сотня?

Рашисти - дебіли кончені. Спочатку запускають дніпровську воду в Крим, а потім намагаються трохи вище за течією Дніпра зробити невеличку таку аварію на ЗАЕС. Забруднені води в разі чого потечуть в Крим. Бінго!

Часопис Перемоги

  • 07.08.22, 22:31
umnik " Якщо бійка неминуча або почалась - ставай на коліна і проси про мир", "Якщо бійка почалась - розставляй ноги". Сучасні українські тренди

З чого починаються війни
Попри всі дані розвідки": Зеленський побачив в очах Путіна бажання закінчити війну... Президент не став уточнювати - на яких саме умовах Путін хоче закінчити війну


Бєня і козир - агенти, проект "Слуга народу" створювали у москві,
 зустріч з патрушевим і Оманський договірняк з гебнею,
 збиття-попередження літака МАУ, злив операції вагнерівців, здача півдня, зняття клістронів ППО і т.д.
 Хоч один зебобік пояснить ці "збіги"?


Всім небайдужим!!!

wakeup Зєлєнскій без папірця два слова зв’язати не може, як він за три місяці написав три книги, при тому що до цього не написав жодної ?

Ну тобто як я і казав русня не пробачить що її з говном змішали ці мстиві падли полюбому налаштовані на реванш і їхня ненависть лише побільшає.


umnik Справжньому коханню свідки не потрібні! Запитайте в Арахамії, який протягом трьох (медових) місяців з Абрамовичем не з'являється в інфопросторі!
Голівудська зірка Джессіка Честейн приїхала до Києваapplause
uhmylka Хароша співачка - прокоментував гарант

Поранено військового з "Євросолідарності", загинув член "ЄС", депутат Євросолідарності на передовій, член "ЄС" - доброволець тероборони. Проте: - черговий депутат від партії Зеленського став колаборантом, член "Слуг народу" зрадив Україну... Війна розставила всіх на свої місця.



chih Некоторым моим читателям из России не нравятся мои шутки про Россиян. Хочу извиниться и успокоить их. Это не шутки
Хіба ці слова в рівній мірі не відносяться і до "українського" телебачення

Часопис Перемоги

  • 07.08.22, 14:50
look Саліван активно спілкується з Єрмаком і це ніби доказ легітимності Єрмака для США на противагу Спартц Але Саліван — на противагу Конгресу і Спартц — противник постачання далекобійних ракет і надання рашистам статусу «спонсора тероризму» — що ж йому такого розказує той Єрмак?
uhmylka Ердоган запропонував Ху*лу заглянути в очі Зеленському


Історічєскій момент
2019:Ну і що, що у Зеленського охоронець і машина Коломойського? Це не означає, що він людина Бєні!
2022: Ну і що, що Притулу запрошують в ОП на співбесіду до Єрмака? Це не означає, що він працює на Офіс президента!

Зєрмак за допомогою свого малюка (так, це до біса мемічно, як і все що робить ця влада) зачищає електоральне поле під майбутні вибори! Тепер смєшко (досі не знаю хто це). До цього були рабіновічі з мураєвими. Далі кіра рудик?! Доколє?!
Прітула вже ліг, роздвинув ноги і приймає малюка у єрмака у всі отвори. Якщо раптом захоче "потім спитаємо", то малюк швидко йому намалює порушення у роботі фонду і підозру на шахрайські схеми. Так що навряд. Та і на що це йому, коли можна заробляти і буди кросівим одночасно.
Люди реально вірять Притулі. Хоча його розкрутка йде абсолютно за тими ж лекалами, що і ЗЄ в 2018-2018. Медійна персона, яка вже має відомість в країні, як базу для старту. Хомутинник запропонував Пінчуку свою персону. Поки ЗЄ впевнений, що його не обійдуть.

look Житель Хмельниччини вбив знайомого, бо той підтримував російську агресію в Україні - маю слабку надію що нагородять.І тут згадав що офіс президента також підтримує російську агресію в Україні..Нє,чувак,тебе посадять.
Цікаво, що зібрали школярі з Айдахо, а фотосесію зробив Притула з Меланією Подоляк

по всій Україні діти здають макулатуру , отримані кошти передаються в фонд Притули( Сірий плаче)prostite

трагедії в Маріуполі могло б не бути ,якби ...

Охвіс простих рішень, виявляється, ніхто не розганяв. Їх просто попереводили в НБУ чи в податкову.

Зеленський закликав Китай долучитися до цивілізованого світу та виступити проти Росії.

Это вам не хухры-мухры!

Часопис Перемоги

  • 07.08.22, 14:24
Про репарації забудьте. Фак західним союзникам. Не від буратіно, воно не здатне стратегічно показувати. Агента єрмака призначив завгосп єрмак.
Не пригадаю галузі, де нема антиконституційного смотрящего єрмака.
Але судитимемо Зеленського. За роль петрушки відповідальність існує.
для всебічного інформування суспільства доречно запустити паралельний випуск книг про злочинний провал підготовки до нападу рф ЗЕвладою. Замість "Місяць війни", "Другий місяць.." – "За тиждень до війни", "За рік до війни" etc Їх зміст знадобиться майбутньому трибуналу

Пишут, что замглавы оккупационной "администрации" Новой Каховки Виталий Гура, в которого сегодня стреляли, скончался по дороге в Крым. Обогнал Сальдо на повороте

umnik І нікого не обурює відсутність в Юрія Луценка диплому з копання окопів
Не така страшна брехня Зеленського, як віра в цю брехню українців
Ніколи, тому що до хуя мудрий народ

wakeup Фігня. Нам четвертий рік показують фото і відео з говорящою собачкою і переконують, що це - президент. Вибачень мабуть теж не дочекаємось.foo

Це заразне чи що? Кіра, Кіра.. Боже...Боже...




Бомбили - не бомбили... тепер всеодно: какая разніца...
umnik У Великого Крадівництва буде доця - Манюня Прихватізація..



Хтось чув таке з офісу президента?

Однією з причин війни в Україні є безкарність злочинів комунізму, - прем'єрка Естонії
applause НАРЕШТІ!!!? СБУ єрмака-татарова вийшла на ДБР коломойського-портнова?



https://

Часопис Перемоги

  • 06.08.22, 12:51


Це не можуть бути просто збіги. Це командна робота на підрив оборони, та самоорганізацї патріотичної та активної частини населення. Вони отримали цей досвід з майдану 2014. Зробили роботу над помилками. Вони повернулись. І зеленський очолив цей рух.

Війна війною, а помародерити для бабушкі Бє це святе

Залужний не може робити певні речі, бо оточення президента керує його процесами, - Кривонос



Бистро інтегрувать максимуму законодательства укр в законодательства рф. Ти памьятаєш ці турборежими приняття законів в ВР, їх ніхто не читав.. не успевали блядь читати.. я думаю заготовки им уже передавали из рф.

Про ворога на Банковій!Відбулися чергові висери Блазня і його китаЙОзи до"Сі"!БЛАГАЄ про зустріч і "помощь"- схилити"Пу"до"міра"!Свідомо вибрано час белькотіння(після візиту ПЕЛОСІ)!ЦЕ ПЛЮВОК В СТОРОНУ США! А лемент"Хамії"стосовно КПК І "ЗЕЛЬЦМАНІВ"-ПРОСТО ДНО!ПІ@Ц! ВСІМ КОБЗОН!
До Зельцманів!Я Памятаю,як спалювали Партбілети КПСС,Як стояло на Колінах 1+1,як Беркутня каялась по всіх містах України!Їх не вбивали! Причина одна:ЩЕ НЕ БУЛО ОЗЛОБЛЕННЯ ЗЛОЧИНАМИ ЗРАДИ І ВІЙНИ! Ви привели ВІЙНУ І СМЕРТЬ! ВАС БУДУТЬ ВБИВАТИ!Згадаєте мої слова! Біжіть від Зельца!





Кома почалася з 2019 року....

Як вам таке шановне Українство? - Міністр спорту Вадим Гутцайт заявив, що Україна не підтримала заяву 35 країн про відсторонення росіян та білорусів від змагань, оскільки вона передбачає можливість їхніх виступів у нейтральному статусі.

Навіть поверхневе ознайомлення з народною культурою Московії, дозволяє переконатися, що до ХІХ століття такої культури фактично не існувало. Вона була створена «згори», фахівцями певних галузей. Імена цих творців відом

Хрестний хід. ..але спочатку понапивалися всі в зюзю. Мужичьок несе ікону догори ногами


Часопис Перемоги

  • 06.08.22, 12:09


30 років цивілізований світ вважав себе у відносній "безпеці".За цей час на кацапських грошах від'їлася така кількість справжніх вбивць та проплачених політиків,що мабуть всі майбутні терористичні контори будуть це викладати у якості основи їх діяльності


Тільки повні довбойоби можуть любити владу, котра всіх має за довбойобів...


Я вам зара покажу,що таке інфа від @ukrpravda_news


beer На сайті президента запропонували розміщувати в університетських бомбосховищах півбари. Це стимулюватиме студентів відвідувати укриття під час тривоги

В Бурятії розформували "елітну" десантну бригаду через небоєздатність Такий "подарунок" їм зробили якраз до дня десантника ЗСУ задвохсотили трьох керівників бригади та:
 • понад 7 тисяч 200-х • 5 тисяч 300-х • близько 8,5 тисяч – зниклих безвісти

Ніхто і ніколи не бачить їх роботи.Вони-привиди.Але це-еліта,і вони кожного дня на "нулі" нищать ворога


Ніч яка місячна, зоряна, ясная…prostite

Часопис Перемоги

  • 06.08.22, 11:29



При диктатуре есть два основных способа передачи власти:
1. Пламенный последователь.
Он же — правая рука, любимый сын, верный сторонник, лучший ученик, продолжатель идей, воспитанный преемник, достойная смена и т.д. Эта модель передачи власти может работать, когда сохраняется хотя бы видимость благополучия. Потом продолжатель славного дела может оказаться ренегатом и отступником, но это уже не важно — транзит произошел без серьезных потрясений и власть из рук не выпустили.
2. Бесстрашный борец
А вот когда дела идут совсем плохо, даже дураки понимают, что надо что-то менять. Вариант «правая рука» не пройдет. И самые умные из дураков начинают раскладывать яйца по разным корзинам и готовить запасной вариант — борец с прогнившим режимом. Он же — свергатель тирании, лидер обновленной страны, победитель узурпатора и т.д. Неважно, как он будет называться, пусть он и флаги новые повесит и косметические реформы проведет и посадит несколько проворовавшихся чиновников — главное, не выпускать власть из своих рук.

Путин шел на Одессу, а вышел к Херсону. Судьба России решается сейчас бесстрашными украинскими солдатами. Если Херсон станет для российской армии тем же, чем Сталинград стал для немцев, то с большой вероятностью будет избран второй вариант. Для него извлекут из закромов какого-нибудь Гиркина, отважно критикующего толстопопых генералов и предъявят его как бесстрашного борца с прогнившим режимом — вот, кто спасет Россию! Именно поэтому Гиркина не сажают, хотя наговорил он себе уже давно на несколько пожизненных. Берегут для возможного второго варианта. Лишь бы власть из рук не выпустить.

О приближении смены власти вы узнаете по началу героизации липовых героев. А также по скоропостижным смертям и загадочным исчезновениям нескольких ключевых фигур — совсем еще молодых и крепких финансистов и генералов

uhmylka Грузинский бар ввёл входные визы для россиян – но для ее получения нужно сначала правильно оформить анкету
Иначе в тбилисское заведение «Dedaena Bar» россиян не пропустят.

umnik Є багато свідчень (в т.ч. відео), як релігійні громади в різних областях прагнуть переходу з мп в українську церкву ПЦУ, АЛЕ громадянам чинить опір поліція! Тобто влада відстоює інтереси ворожого чекістського моспатріархату під час війни! Це вже якісь поліцаї.
2. Самі поліціанти на порушення законодавства з боку МВС не пішли б. Підлеглі Монастирського, якого призначив Зеленський, виконують злочинні накази. Це ще одна ілюстрація, що режим ЗЕ – ворожій до України та українців.
Єхай, самка, в Архангельськ!

Президент Филиппин Родриго Дутерте — очень спорный персонаж. Например, он начал массовые убийства наркодилеров в стране — всего за несколько месяцев было убито свыше 3,5 тыс. человек. Часто без суда и следствия.

И он же сказал своим военным: «Если я останусь на посту дольше срока и захочу стать диктатором, пристрелите меня, я не шучу». И добавил, что задача военнослужащих и силовых структур — «защищать Конституцию и защищать народ».
   Он же сказал: «Путин и я — оба убийцы. Я давно говорил вам, филиппинцам, что я действительно убиваю. Но я убиваю преступников, я не убиваю детей и стариков. Мы с ним принадлежим к двум разным мирам»
p.s.  Добавлю, что Дутерте выполнил свое обещание и в конце июня , проиграв выборы, спокойно ушел в отставку
А у Притули, хто "Єрмаком" буде? Хомутиннік?! Чи Веревський?


look Зазвичай, не дивлюсь гундосого, але сьогодні почув стару мантру єрмаковщини: - Те що рашка напала – винувата Європа, бо газ у неї купляла. Не олігархи на чолі з бєнєю-пінчуком, а європейці винні. Не клоун, який навіть під час війни не припинив бізнес на мордорі, а наші союзники.



Часопис Перемоги

  • 05.08.22, 19:25
"Зменшить попит на імпортні товари" - бля, тут і так хєр що купиш із потрібного, якщо його нема в "переліку критичного імпорту", а тепер ще й 10% зверху.

А десь поряд убивають Рибака. А вони сепарам концерт дають. А потім бухають і фоткаються. Є фото з бару в мережі.

Це вже покращення? Чи ще не на часі? До речі, сало у нас 250гр

Но иногда ботофермы бывают и совершенно другие! Более нужные и полезные! Тут главное не перепутать!
Підтримували лєнку ще до того, як це стало мейнстрімом
*В iOS та Android з'являться нові українські емоджі*

Спочатку вони мають бути затверджені Unicode Emoji Subcommittee, про що ми дізнаємося в жовтні. Далі емоджі стануть доступними з наступними оновленнями мобільних ОС.
uhmylka Глава Николаевской ОВА Виталий Ким подписал распоряжение о введении комендантского часа с сегодня 23:00 и до 5:00 понедельника 8 августа.


Так бачить
Коли одне гівно приходить з палкою але отримує натомість сам @изпди, і валяючись в соплях на землі каже "щас как встану і как дам атветку"
А ще сьогодні сьома річниця однієї з афер мішки пиздуляка
А тепер автор вот етого во - політтехнолог зеленського.. Да ві нє ошиблісь.Міхаїл Подоляк.

Пазли зійшлися
А вам би вистачило нахабства та цинізму, поки українці гинуть, знаходяться в полоні та окупації, вимушені тікати невідомо куди, жартувати такі жартики про зіпсовану літню тусню? А сірожі вистачає.

де? де ці достойні люди, захисники України? мабуть на фронті .... ні?
podmig Після заборони публікації курсу валют в обмінниках



Тихої ночі…

Часопис Перемоги

  • 05.08.22, 15:52
Перемога без Криму – це відстрочена агресія рф і наша поразка. Перемога має включати кордони України 2013 р. і без єрмаків. Сподіваюсь, в ЗСУ це розуміють.
Слідкуйте за руками:
look спочатку Трамп "прокинувся": війни б не було, якби ми віддали Крим; потім Шредер натякнув про готовність кремля до переговорів; в ЗМІ череда статейок на кшталт "велика ціна війни до кінця" та "нам потрібен гібридний мир"
-далі ОПа почала заїкатися про мирні перемовини з агресором з кордонами на 24.02. chih Все це ланки однієї технології, які вистрілили за 5 днів. Диригент вистави один, і він в кремлі. Нас хочуть поступово привчити до думки: Крим за дужки. Забудьте. І кремлядь, і агенти-єрмаківці.

umnik В СБУ кажуть, ботами хороводив некій Майстренко з парєбріку. Гм... Соромлюся спитати шановних порохоботів: хто з них чув про цього чудака на літеру "м"? От і я не знав. Майстренко раніше запрошували телеканали, які тепер складають пул провладного марафону. "Соувпадєніє?"
Це фото для тих хто не може розрізнити фейкі які розповсюджує Подоляк зі своєю ботофермою за гроші платників податків

РУБРИКА: НЕТАКІРУССКІ ВИРВАНІ З КОНТЕКСТУ Спочатку не такі русскі,що живуть в Європі,беруть участь у деморалізації нас-ня України і спробі придушити спротив російському агресору. А потім пишуть нам якусь муйню і просять знищити докази їхньої діяльності на користь рос.фашистів

stop Все эти ООНы, ВОЗы и прочие Эмнисти — это только чиновники на хлебных местах. И нужно быть наивными, чтобы ждать от них реальной помощи.

Пам'ятаєте, як Коломойський скуповував сепарів по 10000$? Виявилося, то він команду Слуги Народу збирав.

Ситуація наступна


Велмарт.Сьогодні.






YouTube видалив канал Дмитра Пучкова (Гобліна) за розпалювання ненависті. Це сталося після трьох попереджень. Гоблін мав три млн підписників. До речі, він родом із Кропивницького.

Українська художниця Олена Ліберті створює неймовірні роботи, присвячені Маріуполю та героям «Азовсталі»