Часопис Перемоги

  • 28.10.22, 17:44


Порно-пародія. Це вам за те, що ви не молитесь
- тату, а навіщо яма на городі?
- будемо синку бурячки там зберігати.
- а давай туди моцкаля вкинемо..
зронив батько щасливу сльозу.
- таке мале, а вже господар!!!))

СБУ виявила десятки ворожих агентів серед священиків УПЦ МП




"Сьогодні я радий офіційно представити нового голову Нац. банку Кирила Шевченка. Я як президент повністю підтримую твердження, що голова НБУ має бути незалежним. У голови НБУ має бути ще, як мінімум 3 важливі якості: професійність, мужність та відповідальність." /в.о.зеленський/


The New Yorker: американська влада до початку вторгнення росії в Україну дала нашій армії лише кілька днів до капітуляції, оскільки головнокомандувач Залужний прийняв рішення взагалі не інформувати США про плани оборони, щоб не допустити витоку даних



Скажите, а зачем вы каждый раз уже двадцать лет обсуждаете, что там сказал президент этого Северного Эмбало? Вам что, еще что-то там не ясно?

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 28.10.22, 17:11




Подайте что-нибудь бывшей дочери депутата Государственной думы

Бєня їм допоможеuhmylka

Одразу нагадало

Логічно, Україна велика, то нам треба більше) Бо Київ - Другий Єрусалим!lol

Як вам веганскі сосиски. Не тримають форму, а мерчандайзер не подумав, що ставити коробку не варто ))




"12 годин незручно" виглядає так





Часопис Перемоги

  • 28.10.22, 16:30
umnik Неможливо побудувати міцну сім'ю, якщо один з партнерів дивиться Арестовича, а інший — ні.
Якщо обидва партнери дивляться Арестовича, то це вже не сім'я, а гурток розумово відсталих довбойобів. Дуже міцний гурток, варто зазначити.
chih Приклад Саакашвілі мав би навчити виборців Зеленського (і самого Боневтіка), що прості рішення часто ведуть до в'язниці.

look Кирило Тимошенко привласнив позашляховик, який General Motors передали Україні для гуманітарних цілей. Тобто Офіс Президента не лише не допомагає — він пиздить у фронта. У людей пиздить гуманітарку, у військових — позашляховики. ОПУ наживається на війні.
wakeup Відключення світла мають допомагати українцям краще бачити в небі супутник Притули.

Ну що, як зробили? За підрахунками Світового банку, близько 25% населення України житимуть за межею бідності до кінця цього року, а у 2023 цей показник може зрости до 55%

Гігантопітек - найбільший з приматів, що коли-небудь жили. Важив від 300 до 550 кг, був вегетаріанцем. Він навіть більший за Стефанчука, уявляєте?



Судьба человека


На Западном фронте без перемен. Хороший трейлер Netflix по хорошей книге. Обязательно к просмотру для людей, верящих в романтику войну и воспитанных на пионерах-героях и фильмах типа "Неуловимые мстители".
   За сто лет практически ничего не изменилось — мобилизация, бессмысленная бойня, грязь, кровь, трупы, крысы, проигранная война и генералы, которые боятся признать свое поражение. И все гонят и гонят людей на убой под подлым лозунгом: «Наши мальчики не должны погибнуть напрасно».

Стікер у маршрутці


Часопис Перемоги

  • 27.10.22, 20:19
Зєля вже нах не потрібен. Кухарка рулить країною
Разом з Головнокомандувачем ЗСУ @CinC_AFU провели телефонну розмову з радником Прем’єр-міністра Великої Британії з питань національної безпеки Тімоті Барроу.





wakeup Погано, коли правда сьогодні стає, як валіза без ручки....

umnik За Пороха "свинарчуки" купували в Росії необхідні для ЗСУ запчастини. За Зеленського Богуслаєв продавав Росії двигуни для військових гелікоптерів. Одному це коштувало репутації і кар'єри, інший — лідер вільного світу. Світ трохи їбанувся, напевно.
look Порівняйте, скільки у Шевченка книжок і скільки у мене. От я не розумію, чого він на першому місці, а я на другому?


Варвара-краса Замість мозку ковбаса

wakeup Ось чим він займався в 2014. Тому й не знає ціну звільненим територіям

Сміх і сльози

wakeup То пуйло ось ось здохне, то війна закінчиться за 2-3 неділлі. "Військові аналітики" стали бабками на базарі


Один вже у пакеті


Часопис Перемоги

  • 27.10.22, 19:18

Когда собаке больше нех%й делать,она начинает лизать Роттердам+. Скоро выборы,а сидеть за разминированный Чонгар,сданый Херсон и Марик не хочется.



Якби в Україні дійсно була «брудна» бомба

umnik Казали колись для тих, хто не розумів: Для тих, хто в танку... Суко, уже в танку, а Мінських до цих пір не ХОЧУТЬ розуміти, бо зламається теза про мір і перестать стрєлять

Наша "найкраща" зелена влада іноді вмикає бика і верещить ,що ми і без допомоги справимося,трохи довше але справимося..ну-ну

І ці виродки нас тут прийшли від якогось нацизму рятувати? Мені здається що їх вже нічого не врятує...

Холмогоров 24 Oct, 20:35
Антон Красовский покаялся перед российским обществом.
Уверен, пройдет не так много времени и российскому обществу придется покаяться перед Антоном Красовским.

Загадка

"Все для фронта, все для победы!"
Студенты российских колледжей шьют одежду и снаряжение для армии


Совершенно непонятно, почему граждане России клюют на примитивный демагогический довод, что отказ идти в армию по повестке — это трусость или поступок, недостойный мужчины.
Никто на Россию не нападал. Отказ от участия в преступной войне — это акт гражданского мужества. У людей есть право не исполнять преступные приказы. У народа есть право на восстание — право граждан любыми средствами, вплоть до вооруженной борьбы, защищать свои права и свободы от узурпаторов

Часопис Перемоги

  • 26.10.22, 21:04

uhmylka За тысячи километров, в чужую страну, вынуждены ехать мобилизованные, чтобы защитить Россию-матушку от напавшего на неё под Херсоном коварного врага
umnik "А Буча фейк, наши мальчики не могли". ДА? "В Екатеринбурге археологи нашли 50новых захоронений расстрелянных в 30-е годы.В них может быть до 2тысяч человек. На так называемом полигоне Нквд предположительно ещё 198 гектаров таких могил. У большинства пулевые отверстия в голове"


все уже на низком старте сваливать


І піх*й на вагнерівців, розмінування, скорочення видатків на армію, скасування бюджету на навчання ТРО у 21 р, провал евакуації та не підрив всіх переправ, через що ми південь країни з мільйонами мешканців втратили
В 2014 Порошенко заборонив співпрацю з росією. Але потім до влади прийшли молоді і чесні

shock Вчора весь вечір Ермак анонсував якусь гарну новину. Хтось вже її чув?
Зеленьський покакав. Уря!!
Єдина гарна новина, яку може організувати Єрмак: "Я устал, я ухожу, вот моя явка с повіннай"...



umnik Єдиному маразмофону дєнєг нє дают!


Вашій увазі аукціон ! )) Ослік апокаліпсису! Ставка 50 грн Сподіваюсь прихильникам Боневтіка Володимировича приємно буде поборотись за таку цінну річ

uhmylka Насправді, Спартц приїжджала в Запоріжжя, щоб вкрасти гуманітарку, зокрема мед, тим самим знов підставивши найчеснішого Єрмака

Ким працюєш? ПІЗДАРОБОМ...uhmylka

lolТі гроші, що вони збираються платити, так і називаються піздазаробки. Аж цілих 6500!!! Огоогоооо!!!
umnikРобочі лагері - в кабінеті міністрів
@ZelenskyyUa     , будуть називати - піздароботи. Я знаєте теж свого роду "піздароб"
границы лучше бы открыли. 
сразу скажу - все не уедут, не доверять своему народу это быть полностью упоротым, Порошенко проводил 7 волн мобилизации и границы не закрывал, минобороны постоянно говорит что в армии нет проблем с комплектованием. нахуя держать границы закрытыми?

Часопис Перемоги

  • 26.10.22, 20:02

Відчепіться від Порошенка за привітання Сі Дзіньвінніпуха. Є така штука - дипломатія, яка не завжди відповідає очікуванням радикалізованих українців. І дорослі дяді типу Пороха це розуміють. Краще мати Китай хоча б нейтральним, якщо вже не союзником, ніж нажити ще одного ворога

umnik Прийшла весна почали сажати. В кожне крісло по зраднику!
Помста бидла Україні


Мить наслоджуватися життям сьогодні. Навіть не слуги, служки, прислуга, обслуга. Буденність буде завтра.

Экспертов вам в ленту! Как говорится, «Без комментариев».

wakeup Колись Литва прийняла «політичного біженця» Шарія, спонсорованого ФСБ. Зараз в Литву драпанула ще одна «біженка» , Ксюша Собчак.Закликаємо литовських друзів не давати їй притулку і видворити в РФ.Собчак- частина путінського режиму,кишенькова «опозиція», яка не засудила війну.

В Чехии мужик разрисовал постамент памятника савецким дидам асвабадителям под стиральную машинку. Вот теперь исторически верно

uhmylka Никогда не думал, что жизнь такая длинная. И я доживу до времени, когда группа ебанатов в количестве ста миллионов человек всерьёз угрожает миру ядерным апокалипсисом. Из-за чего? А из--за того, что ебанаты.


давній пергамент з давньоруськими письменами. Не можу розшифрувати, але відчуваю, що правда написана

look Вашему вниманию успешное наступление росии…на бесплатные арбузы в Ижевске. Это единственный фронт , где они имеют успех
Зачем НАТО с ними воевать? Скинуть на них любое говно и крикнуть «халява!» - они сами друг друга поубивают        Восемлет арбузов не ели!

Помпезний прийом глави найбіднішої країни світу путіним на москві - апогей правління кремлівського гопника. Ватажок Гвінея-Бісау просив ху^ла подарити фрегат й гелікоптер, на які грошей у африканців немає.
Ізольований карлик із радістю прийняв ділове прохання. Це - "велика" рашка

А так же в области балета...
Поразительна интеллектуальная бездарность российского ВПК. В мирное время инженеры и конструкторы, работающие на войну, готовят технические новинки. И берегут и не показывают их. Чтобы противник во время войны не сразу нашел противоядие против нового чудо-оружия. Чтобы вырваться вперед в вечном противостоянии щита и меча. Чтобы с помощью ноу-хау выиграть войну.
   Весь российский ВПК действует прямо противоположно. Он с помпой рапортует о новом супер-оружии и ничего не делает. Это гигантский и очень дорогой завод по производству мыльных пузырей. Он поддерживает иллюзию крутизны. Почти все российские военные наработки из семидесятых годов прошлого века. 50 лет прошло. Вершина российского технического гения — иранские мопеды, фотоаппарат Кэнон, прикрученный скотчем и ворованные шведские камеры видеонаблюдения.

Поразительно, что и в тактическом плане российский Генштаб не придумал ничего, кроме старой бездарной тактики:
1. Сначала послать в атаку новобранцев, чтобы выявить все огневые точки противника. Пушечное мясо, которое никто не бережет.
2. Потом подтянуть безумное количество артиллерии на километр фронта и несколько недель уничтожать все огненным валом.
3. Затем поставить сзади заградотряды и все равно за день потерять все, что с чудовищными потерями и безумным расходом боеприпасов бралось за месяц.
4. Повторить вариант "Чернобаевка" 21 раз. Очко. Призовая игра. Можно вешать очередной орден очередному толстопопому командующему.
5. Назвать разгром и отступление жестом доброй воли.

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 26.10.22, 19:23
"Бандерівці", "нацисти", "сатаністи" та інщі порядні люди, доброго вечора вам!


Це зараз так модно?hypnosis











Часопис Перемоги

  • 25.10.22, 22:21
Якщо це правда... Подивимось


umnik ...А нам дарма, бо їх не звали, як таті, в дім до нас прийшли! Тож безіменними сховали, в траншеях славу віднайшли

Золкін працював на Шарія та організововав "Бєссмєртний полк" у Києві. Вірогідність того, що він і зараз працює на ФСБ - 100%

look Боневтіку з його 6-ма книгами ще є куди рости


Із інтерв’ю канадським каналам CTV та CBC
Коли попри всі дані розвідки бачиш мир в очах агресора - отримуєш найгіршу в історії України зиму. Це відомо кожному хто бодай трохи знає історію. А ті хто історії не знають, відчують це на власній шкірі


ПОРОШЕНКО!!!!



Шість "слуг народу" брали участь у мітингах на підтримку Богуслаєва у Запоріжжі.
Богуслаєв міг мати свою мережу у ВР. Журналістка Цензор.нет Тетяна Ніколаєнко виклала докази співпраці і близьких відносин одного зі «слуг», який ще й входить до комітету ВР з питань нацбезпеки (на фото) Можливо, співпрацю з Богуслаєвим мав не один нардеп

шо у зелибобиков в головах.. Запоріжжя майже кожен день під обстрілами русні. Майже кожен день руйнування. Тим часом запорізька вата

umnik Та ні, Вася, діти чудово розуміють хто ці бомби скидає і намагається їх убити. Це ти, Вася, сцикун і боїшся вголос сказати, що це срана рашка робить. Бо ти йобаний ватан, Вася.

- Зря смеётесь профессор, мои потомки ещё этой страной руководить будут..

Лютий 2014, Київ. Євген Карась, Ксенія Собчак та Антон Красовський на барикадах Майдану

Часопис Перемоги

  • 25.10.22, 15:30

Чому у 2014-19 рр., критикувати владу під час війни було нормою, а зараз не можна?


Як влада Зеленського допомагала готуватися росії до вбивств українців ! На рос.бойових вертольотах встановлені запорізькі двигуни серії ВК - 2500. Після того , як у 2019 мудрий нарід звільнився від бариг, які торгували на крові , двигуни Мотор Січ пішли в росію сотнями

-Україна працює у двох напрямках, щоб зупинити постачання дронів з Ірану до рф – Арахамія НА ПАЛЮ ГНИДУ!!!


"З лютого майже вся Луганщина окупована. Тож незрозуміло, за які саме роботи Служба автомобільних доріг у Луганській обл. платила мільйони харківському підприємству у червні і у вересні. Стабільність у фінансуванні доріг демонструє і Запорізька обл, 80% якої окуповано"



Зебоби запитують в чому недоліки їх влади . 200 тис вбитих, дякуючи. 3 річним пройобам і 120 зрадників колаборантів із монобільшості , яким і досі платять заробітну плату із бюджету , поки решту знову збирає валізи, бо вдома вже не має за що жити.
Сподіваюсь, що вже дуже скоро, мешканці звільненого Херсону, своїми руками, роздеруть чорну брехливу пащу цієї тварюки навпіл. Вони мають на це повне право


Ну, Суворова в принципі можна не повертати


Так антихриста еще никто не оскорблял


А ще іранці заперечували, що збили літак МАУ