хочу сюди!
 

Ира

57 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 48-55 років

Постійно повертаюсь на 2,5 роки назад...

  • 07.10.21, 12:19
...щоб осмислити, як так сталось, що переважну більшість розвели на м’якуші?
Все елементарно примітивно, як і електорат Зеленського.

Проект Буратіно став можливим завдяки рефлексам шарікових

  Зазвичай політиків на президента розкручують роками. З московським Буратіно розрахували на умовні рефлекси Павлова плебсу:
  5 років олігархи і кремлівські ЗМІ лили бруд на Порошенка, паралельно бидлу показували картинку-міф про ідеального Голобородька в серіалі.
Коли градус штучної ненависті до проукраїнського президента досяг свого апогею на Новий рік (аналогія з рашкою, коли під новорічну ялинку Ельцин дістав чорта Путіна з табакерки) українців привітав зелений Пилип з конопель (народна метафора майже буквальна).
  Наріт не встиг оговтатись, щоб зрозуміти що воно таке – паяц Коломойського. На фоні порошенкофобії його і без того слабкий мозок почали добивати контрольними пострілами: "Весна прийде – саджати будемо", "Кінець епохи брехні, жадібності, бідності" і т.д.
   У підсумку, скориставшись підступним прийомом, проросійські олігархи за допомогою кремлівських технологів привели до влади ворога держави. І це під час війни.
10

Коментарі

17.10.21, 16:13

    27.10.21, 22:32

      38.10.21, 04:17

      Якщо я був би молодше хоч на 10 років, я б звідси емігрував. Принаймні приклав би максимум зусиль. Бо з 73% бидла мені не по дорозі точно. А зараз - батьки на мені, та й сам вже не дуже тягну... Дуже шкода. І це після 2 майданів! До першого Майдану я не дуже пишався нашим народом. Але після! А після другого! Вразили увесь світ. Але... Це робили 20% пасіонаріїв. А 73% як були бидлом, так хм і залишаються. Це дуже сумно...

        412.10.21, 12:01Відповідь на 3 від Танк_

        Бидло... є бидло.