хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Чому ми, бандерівці, називаємо себе націоналістами?

  • 04.04.10, 20:52
Ми, бандерівці, називаємо себе націоналістами тому, що центральне місце в нашій ідеології займає вчення про націю. Згідно з цим вченням ми, націоналісти, в протилежність марксистам і большевикам, уважаємо іменно, що: а) народ, нація є найвищий і найміцніший тип людської спільноти – вищий і міцніший, ніж суспільна кляса; б) в міжнародному розрізі суб'єктом історії є народи, нації, а не суспільні кляси; в) народи, нації не є явище історично перехідне, властиве тільки епосі капіталізму, але явище, властиве всім суспільно-економічним формаціям; в період капіталізму внаслідок величезного розвитку цивілізаційних і культурних умов життя, нації як людські спільноти тільки незвичайно зміцніли; г) найкращі умови для всебічного розвитку народу забезпечує тільки національна держава; д) найкращою міжнародною системою, яка однаково відповідає інтересам окремих народів як і інтересам міжнародного співробітництва та встановленню справжньої дружби між народами, є система вільних національних держав усіх народів світу; е) передумовою покращання долі працюючих кляс поневоленого народу є національно-політичне визволення усього народу; є) в протилежність українським большевикам, які своїм найвищим наказом мають волю своїх кремлівських господарів, ми, українські націоналісти, за наш найвищий наказ маємо добро і щастя українського народу. Найвищим найважливішим завданням українського народу в теперішній момент ми вважаємо боротьбу проти московських прихвостнів та малороських зрадників, завданням яких є поширення серед нашого народу ідеї його неповноцінності, меншовартості, колоніальної рабської психології,  за національне і соціяльне визволення українського народу, за побудову української, справді незалежної, національної держав.
Згадаймо слова великого пророка:
"...вставайте, кайдани порвіте
і вражою, злою кров'ю волю окропіте..."
14

Коментарі

14.04.10, 21:10

и откуда бендеровцы в житомире?

    Гість: Agad

    24.04.10, 21:15

    "найкращою міжнародною системою, яка однаково відповідає інтересам окремих народів як і інтересам міжнародного співробітництва та встановленню справжньої дружби між народами, є система вільних національних держав усіх народів світ"
    Надеюсь Вас еще не пускают к власти?
    После таких заявлений теряется всякая вера, что националисты способны на последовательную и мирную борьбу.
    Почитайте историю, уже такое было. Средневековье называется. Каждое село - вот Вам и государство, с своей валютой и армией.

      34.04.10, 21:19Відповідь на 1 від Manana

      и откуда бендеровцы в житомире?
      Шановна Манана, бандерівці є не лише в Житомирі, а і в Запоріжжі, Донецьку, Дніпрі, Одесі, Миколаєві...власне, де нас немає! Ми є усюди, де живий український дух та традиції нашого народу!
      Невже то у Києві немає? Якщо ні, то погано дивились

        44.04.10, 21:21Відповідь на 3 від Tustusya

        это я к тому, что житомир - очень еврейский городок (ни в коем случае не в обиду)...просто представила себе еврея-бендеровца

          54.04.10, 21:21Відповідь на 2 від Гість: Agad

          У Середньовіччі кожен ішов війною на інших, не даючи людям будувати своє життя. Ламали традції, насаджували свою культуру і мову. Націоналісти прагнуть зовсім до іншого
          Тому, не з тим поставили порівння. Наша держава існувала задовго до Середньовіччя, і незважаючи на всі топтання та винищення збереглася донині!

            64.04.10, 21:22

            Тустуся, Христос Воскрес!

              74.04.10, 21:22

              и, простите, во второй строке ошибка, по-украински нет слова "іменно", правильно "саме"

                анонім

                84.04.10, 21:26

                ... все вірно. Не розуміють і скавчать тільки недоумки....на жаль, це наші* недоумки, без роду-племені, традицій, предків...та і ПАМ"ЯТІ взагалі... В основному, цими поняттями користуються ВСІ розвинені нації... Написати це будь якою мовою - і це підійде будь якій нації.... Тільки всюди це називають патріотизмом, а наші* недоумки називають бандерами... , не розуміючи, що роблять комплімент...

                  94.04.10, 21:27Відповідь на 4 від Manana

                  это я к тому, что житомир - очень еврейский городок (ни в коем случае не в обиду)...просто представила себе еврея-бендеровцаКстати, были и такие.

                    104.04.10, 21:27Відповідь на 4 від Manana

                    Ні в якому разі не образили, адже я українка
                    А щодо єврейського міста, то не можу не погодитись. Та щодо єврея-бандерівця не варто робити поспішних висновків
                    Загальновідомий факт, що в рядах УПА поруч українців боролися і євреї. Сьогодні в Ізраїлі проживає Стелла Кренцбах, яка працює в міністерстві і її підпис знає не один дипломат. Вона пообіцяла собі інформувати світ про українців та їхню геройську УПА.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      19
                      попередня
                      наступна