Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Штурмовики БЮТ: "Юля Володимирівно, службу небезпеки викликали?"

Розмістив у себе копіпаст статті "Штурмовики БЮТ разогнали акцию мирных демонстрантов" , про те, як служба безпеки БЮТ, під час висування Юлі в президенти,  побила на Майдані студентів.

І ось, вчора лічильники  мого блогу, майже одночасно, зафіксували два абсолютно ідентичних пошукових запити:  "штурмовики БЮТ".

Цікаво, що, ще вчора, посилання на статті з цими словами займали 2 сторінки, а сьогодні вже 6 :))

http://www.google.com.ua/search?hl=ru&q=%D1%88%D1%82%D1%83%D1%80%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D0%B8+%D0%91%D0%AE%D0%A2&start=40&sa=N

Не знаю, чи були ті демонстранти проплаченими провокаторами, але власні отморозки Юлі Володимирівні зробили для неї більше лиха, ніж ота сотня студентів. Очевидно, що Юлі Володимирівні непогано було переглянути методи  боротьби з опонентами, бо "служба безпеки" БЮТу плавно перетворюється в "службу небезпеки": небезпеки, як  для суспілсьтва, так і для самого БЮТу!

Ось, наприклад, стаття блоґера anti-yacenyuk від 22 жовтня "Штурмовики Багини" в присутствии Воны избивают стариков

Як бачимо, ярлики "штурмовики БЮТ", "штурмовики Багіні" стійко закріпилися у свідомості українців, тому хочу тільки поздоровити Юлю Володимирівну з цим фактом :)))

Красива картинка, загальний "одобрямс" і правильні гасла - це гарно, але українське суспільство вимагає вже більшого... І якщо Юля Володимирівна не зрозуміє цього, то пролетить вона, "як хванєра над Парижем". Хоча, навіть якщо і зрозуміє...

2

Коментарі