хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Din

Din

Вибір який впливає на існування країни на політичній мапі світу

Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Остання передвиборча компанія показала на скільки буває брудною політика. На основних/топових кандидатів в президенти було вилито багато бруду, щось було правдою, щось було перекрученням/маніпуляцією фактів на користь того чи іншого кандидата, а щось було відвертою брехнею. У своїй передвиборчій агітації майже всі кандидати обіцяли саме те що хочуть почути і чого прагнуть звичайні люди (в тому числі і я), і мало хто з них "рекламував" себе саме за рахунок своїх досягнень, а не за рахунок "пустих" обіцянок.

 

Перший тур виборів закінчився і це була "битва" не стільки кандидатів скільки битва політтехнологів, маркетологів, передвиборчих штабів кандидатів і т.д., тут більше робився акцент хто із цієї когорти кандидатів був самим переконливим у своїх обіцянках. Однак ніхто з них не зумів своєю переконливістю перетягнути на свою сторону більше половини тих виборців що прийняли участь у виборах Президента 31 березня цього року тому ми отримали другий тур виборів.

 

У другий етап голосування, який пройде 21 квітня цього року, потрапили дві реальності:

 --- перша з яких це досить успішний комік та шоумен Володимир Зеленський в активі якого такі проекти як «студія 95 квартал», серіали «Свати» та «Країна У», ряд досить успішних фільмів – тобто сфера розваг

 --- друга реальність це політик зі стажем, який ризикнув взяти на себе відповідальність за країну фактично на стадії початку війни, та засновник Багатогалузевого Холдингу в який входять досить успішна усім відома корпорація «Roshen», судно- та авто- будівні підприємства, аграрні підприємства та інше – тобто в основній масі те що створює робочі місця та робить свій внесок в реальний ВВП.

 

Що б там не говорили, але на поведінку та на прийняття рішень людини великий вплив має саме те в якій сфері становилась особистість людини, і саме в цьому ключі і потрібно розглядати розвиток країни, тобто чи це буде розвиток в стилі сфери розваг чи то в стилі виробництва реальних матеріальних цінностей. Багато хто скаже що були досить успішні керманичі держав які вийшли із сфери розваг і це дійсно так, про те не забувайте що це було в країнах з стабільною державною системою управління (до яких Україна наразі не входить), а також, що більш важливіше, те що перш ніж очолити країну ці люди пройшли шлях від рядового політика/держслужбовця до керманича країни за багато років та піднімаючись поступово по всім щаблям влади та керівництва.

 

Повертаючись, безпосередньо, до теми вибору який нам потрібно зробити 21 квітня цього року я закликаю усіх перш ніж зробити вибір прочитати Конституцію України (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/254%D0%BA/96-%D0%B2%D1%80), а саме Розділ 4 ст. 85, Розділ 5 ст. 106 та Розділ 6 ст. 116 що б усвідомити на що має вплив та що може виконати кандидат у президенти з того що він декларує.

 

Не вірте усім передвиборчим обіцянкам чарівної палички у жодного з них не має на другий день після інавгурації у вас не з’явиться вілла в Іспанії/Італії та новий мерседес під вікном.

 

Особисто для себе я зробив вибір за кого я віддам свій голос і мій вибір опирається не на обіцянки кандидатів, а на те що робив кандидат у Президенти оди-два-три роки тому, який внесок він зробив у розвиток країни та в якому ключі він «рекламував» країну та її громадян займаючись тією чи іншою діяльністю, адже ставши Президентом країни він саме це і буде робити далі. Мій вибір опирається на те як себе зараз веде людина котра хоче очолити країну, адже Президент це лице нації/громадян, це те що характеризує в першу чергу нас (громадян України) в очах громадян інших держав, що в свою чергу виливається у ставлення до нас закордоном. Зі свого досвіду можу сказати що ще 5 років тому нашу країну сприймали як регіон Російської Федерації а громадян як якусь не зрозумілу сутність  що випала із СССР і не знає що робити далі, зараз нас сприймають як країну яка змогла вистояти та дати відсіч дуже великому та сильному супернику (навіть ціною втрат територій) особисто нас як громадян поважають як сильну незалежну націю. Від нашого вибору і залежить як нас як націю будуть сприймати через 5 років, Президент зі своєї посади піде а от ми залишимося саме з тим сприйняттям яке нам здобуде Президент під час своєї каденції за межами країни.

До речі це все стосується і тих хто не збирається приймати участь у виборах, типу я не голосував і це мене не стосується пам’ятайте поваги до таких людей ще менше адже своєю байдужістю ви теж приймаєте участь у виборі розвитку країни і ваш особистий вибір це не зрозуміла безхребетна сутність

 

P.S. Цим постом я не стільки агітую голосувати за чинного Президента, скільки агітую напрягтись і почитати головний документ по якому повинна жити держава і зробити висновки щодо кандидатів відповідно до положень Конституції України. Прочитати і знати Конституцію це ваш особистий маленький крок на шляху побудови сильної і демократичної країни, це маленький вклад в боротьбі з корупцією це фундамент який ви закладаєте у майбутнє своїх дітей та онуків. Знання та відстоювання своїх конституційних прав крок за кроком приводить у майбутнє в якому дійсно усі рівні перед законом де політики відповідають за свої слова а корупціонери сидять у тюрмах, це довгий і важкий шлях і його потрібно пройти це не куно – чудес у реальному житті не буває.

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

22%, 2 голоси

11%, 1 голос

22%, 2 голоси

0%, 0 голосів

44%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
2

Коментарі

Гість: bismuth58

112.04.19, 16:09

Слишком много чести последней стране Европы. Как выбор очередного президента может повлиять на то, что итак лежит в руинах после майдана? Люди в отчаянии от тарифов, из-за которых они стали должниками и заложниками в своей же стране! Какой ещё ПеПо??? Тот, что не хочет мира и гребёт бабки на войне, тот, который 5 лет брехал, а теперь, после первого тура, вдруг "всё понял"? Да такого хамелеона раздавить одной левой и вышвырнуть на фиг с пляжа! Люди хотят хоть каких то перемен к лучшему и потому дадут шанс новому человеку! И плевать на всякие бредни о фильмах и сериалах. В американских фильмах часто издеваются над президентами США и даже убивают их. Но никому и в голову не пришло обвинять создателей фильмов и артистов! Это художественное произведение! И там автор волен на любой полёт мысли!

    Гість: bismuth58

    212.04.19, 16:12Відповідь на 1 від Гість: bismuth58

    Кстати, Джон Ф Кеннеди часто вёл себя очень неискренне, играл и игрался с избирателями и отделывался всякими хохмочками. Но его считают одним из лучших! Так что можете трындеть всё, что угодно, но заоодно готовиться к правлению Зеленского. Мир не знает таких злоупотреблений, с помощью которых сейчас ПП мог бы победить. На данный момент 70:30 в пользу ЗЕ по опросам...

      312.04.19, 16:21

      Дай Бог Владимиру, но риск велик, к сожалению, как натура артистическая, он не держит удар, и сразу впадает в истерику (вчера это было видно очень явно), а для президента это не допустимо

        412.04.19, 16:21Відповідь на 2 від Гість: bismuth58

        Ти не знаєш Україну.

          анонім

          512.04.19, 16:24

          зебілам пофіг, вони хочуть кацапську пенсію на руїнах

            612.04.19, 16:27

            Аби дійсно все було так як ви описали про діючого президента, то за нього мали проголосувати більша кількість людей, ну чомусь не проголосували. В чому ж причина?

              712.04.19, 16:30

              зебілам пофіг, вони хочуть кацапську пенсію на руїнахну как же вам без вставки сюда, рашки)
              даже Порошенко , за счёт , Путина пытается поднять свой рейтинг))
              Петя плюс ВоваП, братаны навсегда))
              Порох +Путін любов невсегда

                812.04.19, 16:37Відповідь на 2 від Гість: bismuth58

                Во первых откройте Конституцию и наконец то к своим 60 годам прочитайте ее там конкретно написано кто решает какие у нас будут тарифы, кто решает когда Вам выходить на пенсию и какие именно должностные обязанности Президента если у Вас мозги хоть немного работают Вы найдете для себя там очень чего нового и интересного.
                Во вторых откройте международный список Форбс от 2013 года и от 2018 года, эти списки составляются иностранными экспертами которых уважают во всем мире, я более чем уверен что Вам напряжно этим заниматься (проще посмотреть очередной коротенький высер Зе) то скажу сразу фамилия Порошенко в списке 2013г. фигурирует среди наших он занимал 6-ю позицию, в список за 2018 г. Порошенко не попал вообще - как то он херово на войне наживается

                  912.04.19, 16:42

                  зебілам пофіг, вони хочуть кацапську пенсію на руїнахну как же вам без вставки сюда, рашки)
                  даже Порошенко , за счёт , Путина пытается поднять свой рейтинг))
                  Петя плюс ВоваП, братаны навсегда))
                  Порох +Путін любов невсегда
                  да
                  Васілєвс, нафіг тут оці висери?

                    1012.04.19, 16:49Відповідь на 8 від Din

                    а шо там конституция наша говорит про бизнес и президентство ?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна