Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Як відрізнити гопа від людини?

Хто такі Гопи???
Як відрізнити гопа від людини?

Гопніки дуже подібні на людей, хоча такими не являются.Чим же виділяєтся гопнік? Повинен сказати, що є декілька признаків по яким можна стопроцентно сказати , що дана істота гопнік(проте не всі перечислені далі аргументи однозначно вказують на гопніка , а тільки їх комбінація).

Признакі гопніків:
1)Ну , звичайно , це зачіска , тобто повна її відсутність (не остаточний признак гопніка).
2)Гопи , як правило, починають свої речі із фраз типу(коли спілкуються між собою, да і не тільки):
-Слухай , ти ,чьо....
-Ей слишь ,ти....
-Да , ти , слишь....
-Ей ,ти , слишь , пацанчік....
Ну і звичайно фрази: -Єсть сігарета?
Також у всіх фразах не можна обійтись без мата , абсолютно не можна.
Фрази даного типу однозначно визначають гопніка , на 120%. Наприклад візьмемо фразу "Єсть рубль одолжить?" , ну , звичайно є , но як сказано , ні одна людина не дасть ні копійки, ну попроси по-людськи (хоча про що це я, справа то не в гривні). Такі тупі вирази під силу тільки повним придуркам.
3)Звичайно - це музичні вподобання
-Шансон
-Блатняк.
-Всякі попсові групи :Діскотєка аварія, Рукі ввєрх , Іванушкі (ну, яка нормальна людина за виключенням тринадцатирічних дівчаток і гопів буде це слухати?).
4)Форма одягу. Ви ніколи не замічали зимою дивних людей(?) , шапки яких якось дивно вдіті і ближче до затилку, чим до лоба. Причому шапки вони носять, коли на вулиці -20 градусів, так і в приміщенні +20 градусів. Якщо тобі жарок, то зніми ти шапку. Із цього вивід - це відморозки, вони ж гопніки. Даний признак виведений тільки із наблюдань за цими тварями. Но цей признак знову-таки неоднозначно говорить про гопніка. Також є друга різновидність носіння шапки - беремо і звертаємо края в 2-3 раза і отримуєм - дещо, носиться це дещо аналогічно попердньому.
5)Здалеку гопів можна відрізнити по характерній скучкованості(якщо в цій кучі присутній хоч один із вищеперечислених признаків - це гопи) і обпльованості , прокуреності, місцевості. Якщо ти бачиш таку компанію, знай - це гопніки.
6)Це далеко не всі признаки, просто деякі із них можуть показатися непереконливими, проте це моя думка.

Гопніки є паразитами паразитами суспільства, гієнами. Не знаю з чим це пов'язано , проте признаки налице. Гіени нападають весьчас стадами, перед цим вони звичайно ричать і не нападають на сильного суперника - гопи поводять себя аналогічно. Чи полізе на десяток неформалів п'ятка гопніків? Ніколи. А якщо навпаки? То в любому випадку будьласка. Чому ж вони паразити? Чому займаються всякою хєрньою, киданням, мочиловом? Коефіцієнт розумового розвитку їм не дозволяє робити нічого другого , він занадто низький. Плюс до того ідея "правильного пацана" їм не дозволяє. Ви не замічали від них фрази "Ти чє не правильний пацан ? Ти чє лох?" , тільки справжній кретин, даун і ембіцил може задати таке питання. Я вже говорив про згупованість і "правильного пацана" - це ж прояв стадного почуття, проте люди ж індивідуальні. Вони самі подавляють індивідуальність і від цього стають стадом - стадом баранів. Про ситуацію в армії і на зоні , я вже і не говорю - це райське місце для гопів , просто справжній гоповнік. Я дивуюсь, чого вони так старанно відмазуються від армії, це ж райскі кущі для них. Ситуація з гопами в країні катастрофічна , говорять що раніше таких повних відморозів не було. Як позбутися цього, якщо гопи множаться як кролики? Росте туповате покоління, пропитане американізмом. Моє власне спостереження. Я не знаю ні одного неформала , хоча б один із признаків гопа(це неможливо), більшість знайомих нефорів дуже навіть грамотні люди , добре вчаться. Правда не всі такі , проте вони просто нормальні люди. Про скінів цього сказати не можу , і серед них є відморозки. Хоча може бути це новий клас гопів - замасковані гопи , вони маскуються під скінів і нефорів, ходять на сейшини , проте ведуть себе як справжні гопи. Ну ладно, хватає вже!!!
4

Коментарі

Гість: Улитко

17.11.09, 21:00

кепка есть,спортивки есть,семки в кармане - идентифицирован))

    27.11.09, 21:02Відповідь на 1 від Гість: Улитко

      37.11.09, 21:15

      Поменяй аватар,бо гидко дивитись.

        47.11.09, 21:15

          57.11.09, 21:22Відповідь на 3 від Модест

          Поменяй аватар,бо гидко дивитись.Вибачайте,але я не збираюся міняти аватар

            67.11.09, 21:23Відповідь на 4 від ДаринаЗуйкова

              710.11.09, 18:17

              Такі екземпляри усюди є! Як же без них...

                810.11.09, 18:20Відповідь на 7 від Werminden

                Значить треба при нагоді попускати їх

                  910.11.09, 18:23Відповідь на 8 від NAZARR

                  І так вже нижче плінтуса!

                    1010.11.09, 18:29Відповідь на 9 від Werminden

                    Паравильно нехай ті прутнелизи поцілують мене в сраку

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна