хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Гопніки

Не дивлячись на гумористичний підтекст - в ній багато вірного.Читайте і насолоджуйтесь=))))

Давно відмічено, що ті (якщо модно так виразитися) люди, які напружують своєю присутністю нормальних людей, рідко можуть оцінювати реальність що адекватно відбувається. У просторіччі такі представники фауни звуться гопарями, гопотой, биками і іншими презирливими позначеннями. У нашій статті зроблена спроба класифікувати даний вид істот, що мають обширні ареали проживання на території різних міст і областей. Отже :

Гопус обикновенус. По суті найпоширеніший вид гопусов в Росії. Відмінними рисами є: спортивний костюм (найчастіше - китайський Адідас), кепка величезних розмірів і кульок сємачек. Варто сказати, що сємачки, дуже улюблені гопусамі, всіх видів, що мешкають в Росії. У цьому й полягає їх основна відмінність, скажімо, від Європи ( і тим більше Америки) - тамтешні гопуси віддають перевагу попкорну, гамбургерам і чіпсам. Стандартний устрій життя обикновенусов полягає в роботі на заводі, вживанню горілки, пацанськіх базарів і кидку понтів на наїжджих фанатів, скінів, неформалів і взагалі на хлопчаків. Збиваючись в зграї, гопус обикновенус стає агресивним. Необхідно відзначити, що при вивченні обикновенусов, не було виявлено ні натяку на розумову діяльність. Популяції обикновенусов поширені по всій території колишнього СРСР.

Гопус алкус. Досить часто являє собою, просто відмочену форму обикновенуса, не розлучного з пляшкою, який - або спіртовмістної рідини незалежно від якості останньої. Зграя алкусов, є бездумна і безконтрольна зграя особин, що створює проблеми для таких же чисто хлопчаків, як вони самі. Досліди доводять, що при позбавленні послідовно їх алкоголю і сємачек перестають розмножуватися і гинуть. Найбільшої чисельності популяції алкусов досягають в північних областях і Сибіру.

Гопус полнус кретінус. Відмінні риси: через повну відсутність діяльності головного мозку, останній, як правило має незвичайно малі розміри. Екстер'єр полнуса кретінуса може повторювати собою одяг ващеуса крутуса (див. нижчий), або бути немислимою сумішшю "того, що є", зустрічаються наприклад поєднання спортивного костюма з солдатськими чобітьми. Цей вигляд не дуже улюблений рештою гопусамі. Ділитися на два підвиди: бикуси і шакалуси. Перші мають величезні габарити, обернено пропорційні наявності сірої речовини в цого голові(назвемо це так). Нездібні ні на яку роботу, окрім застосування грубої фізичної сили. Використовуються ващеус крутусамі для залякування, залякування або як відбійні молотки. Наприклад: "Ваня, нах, цей пацан - не пацан. Не хоче в натурі, бля, дати грошей. Вань, дай йому пізди". Гопус шакалус якщо не є наближеним до ващеус крутусу, існує, як шестірка - порожнє місце. Якщо ж вони завойовують право лизати зад крутусам, то гавкають на всіх підряд без розбору і іноді отримують за це від бикусов. Найпомітнішим пізнавальним знаком шакалусов служить тупа, нічого не виражаюча моська з ще тупішою усмішкою на половину " тій, частини людського тіла, де у нормальних людей знаходитися обличчя ''. Сліпо копіюють у всьому головного хлопчака зграї. І бикуси, і шакалуси, пропорційно в малих кількостях, мешкають по всій території Росії.

Гопус ващеус крутус. На ці особини, можна сказати, моліться всі решта гопобітателі нашої країни. Цей хлопчак в натурі, що має найкрутішу барсетку і найвеличезнішу кепку. Всі кращі бляді і семачки дістаються йому, а якщо хто - те не згоден, лунає характерний гавкіт "Ваня. Бля, розберися!". Найбільш рідкісний вид зустрічається в одиничних екземплярах на зграю. У зв'язку з величезною чисельністю цих особин на території нашої країни, а також з їх повною даремністю, дозволено полювання на всі види гопусов. Це є досить інтригуючим процесом, яким ми вам і радимо зайнятися, наші дорогі юні любителі природи.
6

Коментарі

Гість: Le Lune

17.11.09, 19:23

я не буду тебя читать из-за одного аватара...извини, слабонервная!

    27.11.09, 19:27

    жорстоко))

      37.11.09, 19:31Відповідь на 1 від Гість: Le Lune

      І чого всім так подобається мій аватар