Профіль

svfo

svfo

Україна, Харків

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Смена фамилии- это жертва или обязанность?

  • 08.07.09, 01:16
Как вы считаете девушка когда выходит замуж, должна брать фамилию мужа, оставаться на своей фамилии, или брать двойную?

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

100%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

І як воно далі жити?

Що воно таке життя? Це коли живешь і картаешь себе за свої помилки? Або коли гадаешь ,а що воно буде завтра коли я зроблю щось сьогодні?
Колись одна людина казала (достовірно не пам'ятаю хто):Оптиміст це той хто живе сьогоднішнім днем , песіміст це той що живе майбутнім, а реаліст це той що живе минулим! А чому? А тому що оптиміст буде намагатися зробити все що хоче за один день, не замислюючись що воно буде завтра, песіміст не буде робити зараз те що йому захотілось лише тому що він не знае що його чекає після того що він хоче зробити, а реаліст аналізуючи минуле, буде намагатися щоб у теперішному та майбутньому часі не було ні добре, ні погано! Звісно ці слова можливо перефразувати і кожному окремо для себе, але треба пам'ятати що життя коротке, те що не встиг хробити сьогодні можливо завтра ніколи не зробишь! Цьом-Цьом!

Моя маленькая жизнь!

Романтика- как ее иногда не хватает! Как хочется чтоб меня подняли на руки и кружили- кружили под светом одинокого фонаря в парке, как хочется просыпаясь утром смотреть в окно и видеть надпись на асфальте "С добрым утром Любимая!"

, или просыпаясь видеть рядом букет очаровательных цветов, как хочется чтоб мне посреди центральной площади кричали что любят меня...и много много всего другого! Да мне не хватает этого!АААААААААААААААААААААААААААААА!Хочу, хочу, хочу, это не приступ бешенства, это приступ не хватки любви и романтики , та которая любовь (Макс) сейчас в командировке, а та которая романтика, а я не знаю где она!
Сторінки:
1
3
4
попередня
наступна