хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

До суперечки про свастику

  • 19.05.11, 09:09

У попередній замітці йшлося про напис на паркані 9 травня. Кажуть у нацистів була інша свастика, не така.....Ну що ж, давайте порівняємо. А то скоро добалакаємося до того, шо німецькі нацисти страшніші від рускіх, бо вони  - не рускіє.

4

Коментарі

119.05.11, 09:27

А как же китайские, колумбийские, израильские, кхмерские нацисты?

Нацизм - это не символика, а состояние психики, под каким бы знаменем он не проявлялся.
Вот такое мнение.

    219.05.11, 09:41Відповідь на 1 від Romahha

    Я кажу про конкретне. А не взагалі. Зверніться до визначення нацизму - і все стане на свої місця. Стан психіки розглядається іншою сферою знань.

      319.05.11, 09:50Відповідь на 2 від українець3

      Я кажу про конкретне. А не взагалі. Зверніться до визначення нацизму - і все стане на свої місця. Стан психіки розглядається іншою сферою знань.Выявление нацизма в этом его проявлении и определении приведет нас к новым определениям: шовинизм, клановость, кастовость и др.
      Метки "свой-чужой" находятся не в конкретных определениях, а в конкретном месте в голове каждого человека.
      Конкретней некуда.

        419.05.11, 10:08

        А в загалі є різниця між російским нацизмом та німецьким нацизмом ?

        однакова негуманність

          519.05.11, 16:04Відповідь на 3 від Romahha

          Я говорю про таке нове для нас всіх явище - рашизм (рускій фашизм, точніше - нацизм).
          Останні дні тільки й торохтять про Львів, але замовчують про північного сусіду, який просуває свою ідеологію, і прикладів цьому - гори.
          Нацизм має чітке визначення, так само, як і шовінізм. Ним, доречі, страждають всі рускіє, що проживають в Україні. (Шовінізм - пропагування національної переваги на чужих етнічних територіях). А мітки "свій-чужий" ніде не знаходяться, їх "прописують" в головах, як програму, багатократним повторенням, наприклад: "Галичани - фашисти, Донбас - наші". Або - "Слава славянам", особливо цікаве твердження для рускіх громадян країни, враховуючи, що вони не такі вже й славянє. Пройде місяць і мітка готова.

            619.05.11, 16:23Відповідь на 5 від українець3

            Заложить программу "свой-чужой" - только полдела. Важно, чтобы она нашла подтверждение в окружающей действительности и не вступала в конфликт с реальной информацией.

            Давай сделаем так.
            Зайди ко мне в блог и посмотри, где у меня там проскочил русизм или какие другие не патриотичные вещи, из-за которых меня ограничили в возможностях пользования порталом.
            В комментариях можно не стесняться.

              719.05.11, 16:56

              Все просто,як двері.Мацкальські нацики(дуууже рекомендую їх саме так називати) не дуже то вдаються в веди,руни,символи славян,до котрих вони самі себе причисляють.Вони навіть не в курсі,ща є дві свастики право-і лівостороння,звичайно ж,з абсолютно різним значенням.Тупые!

                820.05.11, 14:45

                Недавно в Національному музеї м. Львова була виставка вишивок серед яких був взірець вишивки з Росії аж за Уралу датований від 1905 року з чікто прошитою свастикою як складовою орнаменту, тільки в інший бік повернуту. Тому напис на заборі був правомірний зі свастикою, тільки не нацистів Гітлера, який особисто розвернув свастику в інший бік, як тут подано.

                  921.05.11, 20:57

                    Гість: Бульба

                    1031.07.11, 22:42Відповідь на 8 від Богдан Бо