хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Політ«День»: 19 січня

    Вівторок, 19 січня, видався славним: дещо вщухли пристрасті навколо виборів; кандидати остаточно змирилися з результатами; ЦВК визначилося з остаточними цифрами. І, о слава тобі Боже, нарешті  телебачення позбавило нас можливості  споглядати на екранах  набридлі обличчя політичної реклами в перервах між передачами. Тимчасове затишшя напередодні другого туру.
Загнаних коней пристрелять?
  Першу топ-новину цього дня закинула в медійний простір газета «Дело», яка повідомила про можливі кадрові ротації в штабах біло-червоних. Втрата процентів у Київській та Черкаській областях, за інформацією з  «неофіційних джерел», може коштувати головам цих штабів посади.
  Безперечно, підсумки першого туру виборів викликали неприховане невдоволення керівництва Блоку Тимошенко (особливо Юлії Володимирівни), але чи може це стати приводом його зміни "польових командирів" і "грошових мішків" за сумісництвом? Тут можна посперечатися… Ну, по-перше, при винесенні «вердикту» буде враховуватися фактор фінансування кампанії в регіоні. Тобто, де кампанія стимулювалася з власних ресурсів там і ставлення буде критично-помірковане, де навпаки – полетять шапки.  По-друге, - «коней на переправі не міняють», адже існує реальний ризик створити ситуацію коли нове керівництво за короткий,  тритижневий термін не зможе вникнути в суть справ.
  Безперечно, у питанні відповідальності керівництва штабів за результати на своїх ділянках «центрові» біло-червоних спитають по повній… але це не будуть ротації. (Заміною керівництва відверто «попахує» у Закарпатті, але й там немає достойної заміни.)
  Можливо все набагато простіше?  Регіонали, через видання «Дело», поширюють інформацію, яка може породити дисбаланс у крайових штабах БЮТу і спонукати до внутрішньополітичної боротьби за фінансовий ресурс, який напередодні другого туру обіцяє бути суттєвим…  
13% бар’єр…
  «Тимошенко пропонує Тігіпку – прем’єра та пів уряду…» Якщо це правда, тоді Тігіпко взяв бонус. Попри його заяви про «непідтримку»,- ціна висока. З цим не слід зволікати. Друга справа, чи піде електорат «молодого» кандидата за його заявами? Якщо ні, то на парламентських виборах про 13% прийдеться забути. А час міняє все… Яскравий приклад відсоток Симоненка, Мороза і Литвина …
   З Іншого боку, чи пристане на таку пропозицію Юлія Володимирівна. З такими повноваженнями Президента, як зараз у Ющенка Тимошенко може опинитися в шкурі чинного Президента. І тут не факт, що Тігіпко не розіграє «свою партію».
  Тимошенко «на других ролях»? Ну це маразм… До речі, так само, як і Янукович. Його заява типу «Я готовий до співпраці з усіма політиками» багатьма сприймається, як натяк на міністерську посаду і не більше… Для Тігіпка, такий розклад, знову ж, передбачає втрату голосів у Центрі та Заході на парламентських виборах.  Крісло міністра хитке, на відміну від крісла прем’єр-міністра…
Заява дня
 "Ми обов'язково продовжимо співробітництво з Міжнародним валютним фондом. Але я завжди буду це робити прозоро, так, щоб весь український народ знав, на яких умовах ми беремо кредити". - В.Ф. Янукович (ефір Чернівецької обласної телекомпанії у вівторок, передає прес-служба партії.)
    Десь я це вже чув… «Я буду красти, кажу це чесно і прозоро. Але щомісяця я буду звітувати скільки я вкрав і куди ці гроші пішли…» (З виступу «народного» кандидата в Президенти Єгора Лупана»).
1

Коментарі

121.01.10, 08:57

    Гість: RALF007

    224.01.10, 00:07

    Янукович –Президент Украины Пророчество 2007г
    скажу вам не человеческое, а Божье ведение, и скажу Божью волю о Президенте Украины. Им станет Янукович! Аминь! Хотите ли вы этого, или не хотите. Господь этого хочет и поэтому так и будет! В.Янукович займёт этот пост, предуготовленный для него, и вырванный силой князя этого мира, Помаранчевой революцией, из под него, но Князь тьмы может навредить, но отменить, увы! В.Янукович займёт пост Президента Украины и это время будет периодом духовного подъёма, для народа Украины и да для многих народов, которые уразумеют духовную сущность Помаранчевой революции, то есть- какой дух стоял за организацией этого переворота. Народы поймут то, что Дух Вечного Революционера- организатор и вдохновитель этой революции.
    Георгий-Илия ralf.com.ua/ru/mes116.html

      326.01.10, 22:31Відповідь на 2 від Гість: RALF007

      И восплакал Господь видя тупость и алчность творения Своего...