Профіль

Cosmopolit

Cosmopolit

Україна, Харків

Рейтинг в розділі:

Важливі замітки

Останні статті

Підсумки 5 років

  • 19.04.19, 11:27

Олег Шимко:


Ну, спробуємо ще раз підсумувати
5 років "розкрадання армії" перетворюють 5000 голих і босих бійців, що їх годують, одягають та лікують волонтери, на 10-ту за силою армію Європи, із сучасним озброєнням, спорядженням, гуртожитками та ін.

5 років "мародерства" в "Оборонпромі" дають "Вільху", "Нептун", "Квітник", "Берест" та іншу високотехнологічну зброю.

5 років "страшної корупції" забезпечують повний перехід державних закупівель у прозору систему електронних аукціонів, що, в свою чергу, забезпечує економію мільярдів бюджетних гривень; приносить в бюджет дівіденди від компаній на кшталт "Укрнафти", котрі їх ніколи не сплачували.

5 років "знущання з простого народу" призводить до підвищення мінімальних зарплат (як наслідок - переходу зарплат з тіньових у білі), підвищення пенсій, відпрацювання системи субсидій, зростання майже вчетверо місцевих бюджетів.

5 років "офшорів" Президента знаменуються сплатою лише у 2018 році 2 млрд. грн до бюджету від "Рошен" та 1,2 млрд. грн на потреби АТО.

5 років "розвалу банківської системи Гонтаревою" відгукуються доларом, що підскочив у 2015-му, впав, трохи посмикався і 2 роки сидить собі здебільшого у коридорі 26-28, і що характерно - не падає разом із російським рублем. (І до речі - хто коли останній раз чув про "обнальників"?).

5 років "домовленостей з Путіним" та "небажання завершити війну" призводять до багатомільярдних втрат Росії від санкцій, іще багатомільярдних втрат Газпрому за рішенням арбітражу, позовів по Криму, МН-17 та ін...

Парадокс? Парадокс!
Дисонанс (когнітивний)? Для багатьох - ні!

Тому що 5 років некритичного споживання ворожої пропаганди, нерозпізнавання пропаганди, що її замасковано під "боротьбу з корупцією", "свободу слова", "продовження справи Майдана" - роблять з громадянина овоч.

Ой, ми хотіли як у телевізорі!....

  • 19.04.19, 11:17
Сьогодні кіпрська компанія Empson Limited, яку пов'язують із олігархом-втікачем Сергієм Курченком, отримала право оскаржувати націоналізацію Одеського НПЗ, який повністю перейшов у власність держави. Компанія володіє 99,57% акцій цього заводу. 
А суддя Мелітопольського міськрайонного суду не визнала результатом агресії РФ загибель Олександра Бєлого - командира літака ІЛ-76, який збили під Луганськом у червні 2014. Це тоді, коли загинули 40 десантників і 9 членів екіпажу.
Чогось Фірташ мовчить. А міг би вже й собі почати. Боїться, що населення нашої країни не потягне зразу стільки віддавати?
Та й Путіну б уже треба подавати позов проти України.
Почекаємо ще трохи, підкопимо грошенят, нехай ставки українських Єврооблігацій уже рухнуть остаточно. А тоді щось уже почнемо чухати.

В цю хвилину

  • 19.04.19, 10:35
В цю хвилину наш президент спасає вкладників ,,ПриватБанку, а пан Зеленський веде шоу на 1+1.
Люди, думайте.

Кто не уверен!

  • 19.04.19, 09:53
Elena Zalepa Щойно відомий фінансист і банкір Фурса давав інтервю на ТБ відносто Привату. Отже,якщо апеляційний суд підтвердить рішення окружного(а я думаю що за великі хабарі він підтвердить),тоді економіці України гаплик. Міжнародний валютний фонд зупиняє співпрацю і тоді гривня взлітає до небес,а врешті решт ДЕФОЛТ! Зелені,цього ви хотіли?Ми ж опинимся в одному "Тітаніку" і хана настане всім.
Люди!Кто не уверен! Не голосуйте за комика!
Ошибётесь вы, а потонет вся страна!