Профіль

Cosmopolit

Cosmopolit

Україна, Харків

Рейтинг в розділі:

Важливі замітки

Останні статті

В мене бойовий орден!Пишаюсь!

  • 23.05.19, 11:11
Добрый день, Ваша заметка в дневнике "Внутрішній громадянський конфлікт 1941-1945" была удалена за нарушение пользовательского соглашения http://help.i.ua/agreement/ п.3.7 Ваш рейтинг на портале также был уменьшен. Спасибо за понимание. -- С уважением, служба поддержки I.UA
На кого вони працюють?!...

найпринизливіший формат переговорів

  • 23.05.19, 10:01
Тарас Чорновіл: “Тепер у нас нема президента, є якийсь неадекватний узурпатор, який шукає способів піти на найпринизливіший формат переговорів з Путіним”

Пройшли телефонні переговори між лідерами Німеччини, Франції та РФії про Україну без України. Уперше! Раніше у тих випадках, коли Меркель, Оланд чи Макрон мали вести якісь свої переговори з Путіним, вони або чітко застерігалися, що про Україну на переговорах ітися не буде, або попередньо розмовляли з Порошенком і узгоджували позицію, щоб там, з Путіним, вона була спільною з українською стороною. Те саме робив навіть Трамп, не кажучи вже про нижчих посадовців США.

На жаль, наша чітка провосуб’єктність трималася виключно на напористості Порошенка. Тепер вони можуть без нас спокійно домовитися про наше майбутнє. А що, хіба не доводилося Україні зупиняти авантюрні заяви німецьких посадовців про можливість виборів на Донбасі під дулами рашистських військ, або про користь від федералізації та багато інших побажань РФії? Усі ці ініціативи були придушені ще на витоках.

Тепер у нас нема президента, є якийсь неадекватний узурпатор, який шукає способів піти на найпринизливіший формат переговорів з Путіним (або й з начальниками “ЛНР/ДНР”). І це благословили не лише прихильники русского міра, але й мешканців майже всіх західно-українських областей. Та навіть 40% львів’ян прагнули отримати отаке. Ну що? Задоволені?

який сором...

  • 23.05.19, 08:11
Господи, який сором... мене всього трусить зараз... Юлія, вдова загиблого на фронті бійця (йому було всього 23..) вийшла на одиночний пікет проти референдуму про дружбу з тими, хто вбив її чоловіка - як це пропонує команда новообраного полоумного... до неї не вийшов НІХТО... 5 годин дружина загиблого Героя стоїть під Адміністрацією президента - і всім наплювати. вийшов лише дрібний клерк і попросив «сформулювали суть її звернення». на що вона відповіла: «я вийшла проти референдуму з тими, хто вбив мого чоловіка»... який тоді сенс показового відкриття парканів, якщо новообраний президент заїзджає в АП з чорного входу на кортежі з чотирьох машин? а на вдову загиблого цьому персонажу наплювати... питаю ще: - а хто з депутатів до Вас вийшов? - а ніхто. /мене, слава Богу, не впізнала, бо мені в таких ситуаціях соромно, що депутат/ - а яка вам треба допомога? - мені - ніякої... - треба не проводити референдум про дружбу з тим, хто його вбив... якийНа данном изображении может находиться: 1 человек, стоит и на улице сором... не вистачає притомних слів..Андрій Лозовий

Среди голосовавших за Зе есть настоящие патриоты!

  • 22.05.19, 21:38
Эти 73% не все быдло и предатели.
Есть прекрасные люди и патриоты!
Которые чуть большее значение придали внутренним промахам Порошенко, чем его победам на внешнем фронте.
Но вы же думающие, любящие Украину, вы же должны её защитить!
Не допустить реванша пророссийских сил!!!

Вы ЭТОГО хотели?! НЕ ПРОБАЧУ !!!!!!!!!!!!!!!

  • 22.05.19, 21:27

Реванш відбувся

Скасування Закону про Декомунізацію
Скасування Закону про Мову 
Скасування Закону про Релігію 
Компроміс з Росією по ОРДЛО 
https://www.facebook.com/porohonelove/videos/443265073127011/?t=14

Пауза
-0:05
Дополнительные визуальные настройки
Запустить «Все в одном окне»Нажмите для увеличения
Включить оповещения
Просмотры: 79 188
Перший ПорохоботськийНравится Страница
7 ч. · 

РЕПОСТ! Реванш Росії


Скасування Закону про Декомунізацію
Скасування Закону про Мову 
Скасування Закону про Релігію 
Компроміс з Росією по ОРДЛО

вы за это голосовали?вы нас называете проигравшими?!

  • 22.05.19, 13:07
Нет описания фото.
Андрій СмолійПодписаться

Ну що, виборці новообраного, задоволені?

Вся проросійська п‘ята колона, всі злочинці режиму Януковича, всі ті хто з 2010 по 2014 роки так впевнено вели Україну до Росії знову повертаються. 
До повернення Азарова чи Януковича, з такими темпами лічені тижні, а можливо й дні.

До України повернувся один з ідеологів та стовпів режиму Януковича - Андрій Портнов. Саме він буде відстоювати та «вирішувати» питання дострокових виборів в судах, щоб завести цілковиту більшість реваншистів до нового парламенту.

Я вітаю всіх тих хто біг поперед собою голосувати за Зеленського. Завтра починається ваш час. 
Завтра кінець епохи гідності та українськості...

Грошей не буде

  • 22.05.19, 12:14
На данном изображении может находиться: один или несколько человек
Сергій Мацибора

#Здобули
МВФ не виділить Україні $ 1,3 млрд кредитних коштів найближчим часом. Місія Фонду достроково залишає Україну.

Грошей не буде не дивлячись на те, що в умови для продовження фінансування Київ в основному виконав. Причин кілька. Перш за все – виключення з Кримінального кодексу за рішенням Конституційного суду статті про відповідальність за незаконне збагачення. У МВФ дуже обурені були таким рішенням. Також у фонді не бачать ніякої стабільності в Україні – глава уряду Володимир Гройсман подав у відставку, а парламент очікують позачергові вибори, законність проведення яких дуже сумнівна..Також в МВФ не знають, яку тактику буде вести Володимир Зеленський. Саме ця невизначеність не дає можливості отримати України черговий транш за програмою stand by, яку Україна уклала в грудні 2018 року. Це 4-місячна програма обсягом $ 3,9 млрд.

Але в адміністрації преЗедента не особливо переймаються з цього приводу. Що ж вони пропонують? “Щоб покрити виплати за борговими облігаціями, у нас є резерви Єдиного казначейського рахунку і "подушка безпеки“ у вигляді більш $ 20 млрд золотовалютних резервів”, – повідомив радник президента Володимира Зеленського по макроекономічній політиці Олег Устенко.

Тобто нова влада, "побивши горшки" з зарубіжними партнерами в перші ж дні каденції, баче вихід у використанні золотовалютних резервів, з такими зусиллями створених за попередні п'ять років, для залатування дірок у поточних витратах бюджету. До чого можуть призвести подібні "геніальні" рішення? Висновки робіть самі.

як інформаційний фронт може знищити державу,

  • 21.05.19, 16:54
На данном изображении может находиться: в помещении
Дмитрий Чекалкин

Трамплин для кенгурации готов.
(Фишечка №1)

Mason Lemberg:
Насправді, Володимир Олександрович Зеленський може ввійти в історію як Герой України, який врятував Україну від війни, від спустошення, від економічних негараздів.
Для цього потрібно зовсім небагато.
І він може розпочати реалізацію цього плану вже завтра.
Йому варто вийти до людей і сказати правду:
"Я не зовсім простий хлопець з народу виграв президентські вибори. 
Я став вироком для Петра Порошенка. 
Вироком його відношення до інформаційної війни.

Я на власному прикладі показав, як інформаційний фронт може знищити державу, віддавши булаву в руки людині, яка є абсолютним нулем в політиці, економіці, праві, переговорах.

Я, звісно ж, не можу бути президентом, особливо головнокомандувачем армією. Тим більше на фоні купи проблем, які до інавгурації вже створили мені люди, які зацікавлені в схемах за моєю спиною. Не кажучи вже за всяку мразоту, що підняла голови і повилазила на світ, побачивши в моїй особі можливість реваншу.

Тому так, я - вирок інформаційній політиці Порошенка, але я люблю свою країну і не можу бути вироком для неї
Тому я не буду приймати присягу."

І тоді, Володимир Олександрович Зеленський точно ввійде в історію як людина, що врятувала Україну.
Але він цього не зробить, звісно ж.

Кто б сомневался...

  • 20.05.19, 13:27
Собственно говоря, для меня сегодня началась эра НЕСМОТРЕНИЯ телевизора, бо огидно.
Однако, пишут:

На инаугурации президента Украины Владимира Зеленского, которая состоялась 20 мая в ходе торжественного заседания Верховной Рады, произошел казус.

Так, глава государства получил удостоверение президента и передал его одному из сотрудников почетного караула, положив на специальную церемониальную подушечку.

Через несколько секунд документ упал на пол. Его поднял участник церемонии и положил на место

...Меня это вдохновляет

вопрос в разнице мировосприятий.

  • 19.05.19, 20:36

Не хотели нормального президента?

Mason Lemberg

Не хотіли нормального президента, бо в нього Ліпєцька хвабрика, і це торгівля на крові.
Отримали презЕдента, який отримує гроші з кремля, з якого ржуть і насміхаються бидлани з Тагіла, коли він рже з України, мови, культури та українців.

Не хотіли нормального президента, бо він багатий, в нього успішний бізнес, що платить мільярди податків і сотнями мільйонів вимірюється благодійність.
Отримали презЕдента, який збриває чорне бабло на корпоративах олігархів, за 30% ціни купляє в них особняки, працює через кіпрські офшори, всі фірми якого збиткові, і навіть не знає, яка ставка оподаткування в Україні.

Не хотіли нормального президента, бо президент не має мати бізнесу, незважаючи на те, що свій бізнес він віддав в траст всесвітньо відомій американській компанії.
Отримали презЕдента, який у не зовсім законний спосіб передав свій бізнес пасанам с района, щоб порулілі, поки його нема.

Не хотіли нормального президента, який боровся з олігархами.
Отримали маріонетку олігарха, яка кричить, що всім треба подавати декларації, заробітчани мають платити 5% податку на все зароблене за кордоном за всі роки, а ЄСВ треба знову підняти до рівня, як то було за янека.
При цьому нуль претензій до олігархів…

А тепер замість того, щоб подивитися, як це чучало буде виконувати обіцянки та знижувати тарифи, підвищувати пенсії та садити олігархів, ці амеби вимагають ще й дати йому можливість сформувати більшість в ВР.

* * *

Константин Нескоромный

Рівень ненависті до ПП був надзвичайно високий і майже таким буде залишатися (не без допомоги хрюгавгавих) дуже довго.

Бо ПП зробив те, що не робив в Україні жоден високопосадовець, тим паче Президент, – він послав росію на болота і почав протидіяти повзучій та майже неминучій окупації з боку рф.

Він наніс не один, а багато тяжких ударів як по репутації, так і по планах рф, інакше кажучи, зламав дуже багато планів. Саме тому на нього сфокусувала свою атаку машина російської інформаційної війни.

До цього радісно долучалися всі, хто міг, плутаючи конструктивну критику зі звичайним хайпом та толеруванням ненависті до дійсно патріотичного Президента. Хтось це робив за гроші, когось поглинула ворожа пропаганда, а хтось бажав помсти за втрачені схеми, оборудки та капітали. Так, коли ти йдеш війною проти олігархів та рф, боронячи майбутнє України, – опір буде шаленим.

Цікавіше те, що саме зараз буде реалізовано все те, що пропаганда нав’язувала та штампувала проти ПП:

– Бізнес: ПП передав керування повністю, Зе – власному другу
– Українець ПП – не вальцман, а Зеленській – справжній єврей.
– Торговля на крові: у ПП немає бізнесу в рф, а у Зе – співпраця на рівні держбюджету рф.
– Суцільне зубожіння: ПП необхідно було підіймати комуналку, але робили субсидії, у Зе – комуналку знижувати не будуть, але додатково хочуть підняти ЄСВ, ввести повне декларування і зняти з цього податки.
– Договорняки з путіним: у ПП це були виключно Мінські домовленості, у Зе – купа заяв і партнерів як серед росіян, так і серед олігархів.
– ПП – самостійна фігура, яка боролося з олігархами, Зе – маріонетка олігархів.

І можна продовжувати довго. Тобто ті, хто гучніше за усіх кричав держи вора… Ну, ви зрозуміли.

Що мені дуже не подобається станом на зараз – це те, що дехто ще досі не зрозумів ні-чо-го.
Можна робити вигляд, можна щось робити, можна багато чого. Але не робити висновки та не змінюватися – це шлях на цвинтар.

Для усіх, без будь якого виключення. Дай, Боже, щоб не для України.

* * *

Mark Savchuk

То, что коррупция Бени не важна для украинского избирателя, мы уже поняли.

То, что наличие доли Зеленского в российском бизнесе не важно для украинского избирателя, мы уже поняли.

То, что коррупция Авакова важна только, когда он “в команде порошенко”, а когда он партнер команды Зе, то все ок, вопросов нет, мы уже поняли. (не вижу от прихильникив команды зе жуткий пригоришин, – по словам Шефира, что Аваков эффективный министр, а не “коррупционер, которого нужно посадить”).

То, что “слепой траст порошенко” – это 3,14дец, а “передал с гарантией возврата” – так это норм, все взрослые пацаны так делают, мы уже поняли.

Еще дату инаугурации не назначили, а Зеленский сделал АБСОЛЮТНО ВСЕ, в чем обвинял Зе-электорат Порошенко. И НИКАКОЙ реакции от электората или его ЛОМов мы не видим.

Вопрос – каких изменений ждут от Зеленского украинцы, если он уже совершил все ошибки Порошенко?

* * *

Олег Шимко

Черт его знает, как можно что-то кому-то объяснить, если вопрос в разнице мировосприятий.

Для меня трава зеленая, для дальтоника неизвестно какая, а для чувака из чужой солнечной системы она, возможно, в норме фиолетовая, а если зеленая – болеет.

Можно долго подбирать и выкладывать аргументы, но в действительности распознавание если вообще работает, то срабатывает мгновенно.
Вот еда, а вот помои.
Вот шмурдяк, а вот вино.
Вот лидер нации, а вот видеоролик.
Вот Марина, вот Люся в берете, вот Лена с высунутым языком.
Вот речь Президента, а вот брызги фекалий.
Вот стррррашные телерасследования и разоблачения, а вот новая армия собственной персоной, в новых общежитиях, в новой форме, с новым оружием.

Ты либо видишь, либо нет. Либо ищешь спутника/спутницу жизни среди приличных людей, либо среди привокзальных бомжей. Только не жалуйся потом на семейную жизнь, и что от вас шарахаются…