хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

опять грубо(((((

  • 30.04.19, 09:14
На данном изображении может находиться: текст
13

Останні статті

Коментарі

130.04.19, 09:17

    230.04.19, 09:29

    Козацькому роду нема переводу.
    Щось пішло не так...
    Зібралося військо Запорізьке йти воювати, боронити свою Вітчизну. Треба гетьмана обрати. Далі по тексту...
    "Буляву мені віддайте" Гетьман!!!

      330.04.19, 09:30

      5 років тому, я проголосуав за людину, яка 5 рків говорила про війну, але Україна не вела ніякої війни (Ато - це АТО, а не війна), не вводила військового стану, а коли ввела, то це на цирк було схоже, не карала за підривну корупційну діяльність, не мобілізувала всі ресурси для перемоги, а розтринькувала свої шанси на перемогу і розвиток. Каюсь. Голосуй, не голосуй - всеодно залишишся зі своїм статевим органом. Хоч за це можна подякувати Порошенкові. )))))))))

        430.04.19, 10:29Відповідь на 3 від _R

        чому ми дивимось на те саме, а бачимо різне?...

          530.04.19, 10:31Відповідь на 4 від Cosmopolit

          чому ми дивимось на те саме, а бачимо різне?...я не поважаю людей, які мають владу, а поводять себе, як опозиція. гидко

            630.04.19, 10:49Відповідь на 3 від _R

            5 років тому, я проголосуав за людину, яка 5 рків говорила про війну, але Україна не вела ніякої війни (Ато - це АТО, а не війна), не вводила військового стану, а коли ввела, то це на цирк було схоже, не карала за підривну корупційну діяльність, не мобілізувала всі ресурси для перемоги, а розтринькувала свої шанси на перемогу і розвиток. Каюсь. Голосуй, не голосуй - всеодно залишишся зі своїм статевим органом. Хоч за це можна подякувати Порошенкові. )))))))))Ти схожий на Толіка - той теж мусолить ідеалістичний словесний понос, але на практиці не здатний зробити нічого конструктивного...

              730.04.19, 10:59Відповідь на 6 від Іван Штахета

              Пару місяців тут лише від порохоботів словесний понос. Людина, яка назначає генпрокурора, голову СБУ, голову нацбанку, суддів, має більшість у ВР, призначала прем"єрів, може змінити в країні все, посадити всіх, написати і поголосувати будь-які закони, є головою РНБО і мозе боротися зі всіма загрозами для держави і т.д. опускається до обливанням брудом опонентів в інтернеті. Ну в мене стільки повноважень нема, як в Порошенка, а були б, то хто зна... хто зна... Хочу побачити Порошенка на свому місці. Щоб не крав і не багатів будучи на державній службі, щоб робив свою роботу, а не поливав всіх гімном.

                830.04.19, 11:11Відповідь на 7 від _R

                Пару місяців тут лише від порохоботів словесний понос. Людина, яка назначає генпрокурора, голову СБУ, голову нацбанку, суддів, має більшість у ВР, призначала прем"єрів, може змінити в країні все, посадити всіх, написати і поголосувати будь-які закони, є головою РНБО і мозе боротися зі всіма загрозами для держави і т.д. опускається до обливанням брудом опонентів в інтернеті. Ну в мене стільки повноважень нема, як в Порошенка, а були б, то хто зна... хто зна... Хочу побачити Порошенка на свому місці. Щоб не крав і не багатів будучи на державній службі, щоб робив свою роботу, а не поливав всіх гімном.Релігійні переконання - то серйозно. Похмілля буде болісним, але це твої дурні проблеми.

                  930.04.19, 12:35Відповідь на 8 від Іван Штахета

                  Рівень Вашого IQ я уловив. Дякую.