хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Здача України

ЛИПЕНЬ
1 липня
- Верховна Рада призначила чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів на неділю 31 жовтня 2010 року.
2 липня
- Верховна Рада ухвалила закон про засади внутрішньої і зовнішньої політики України, де прибрано пункт про намір вступу України в НАТО.
- Стокгольмський суд вимагаю повернути трейдеру RosUkrEnergo право транспортувати й зберігати газ в українських підземних сховищах до 2030 року.
- Змінено процесуальний статус екс-голови Державної митної служби Анатолі Макаренка з підозряваного на обвинуваченого.
- Командир полку "Беркут" Володимир Александров просить порушити кримінальну справу стосовно журналіста "Нового каналу" Сергі Кутракова, кого побили його підлеглі під час зйомки Кутраковим редакційного сяжету.
5 липня
- За практикоя КДБ на Львівщині офіс губернатора збираю інформація про політичну оріюнтація керівників фірм, що працяять в області.
6 липня
- ВР скасувала ювропейську практику 12-річної шкільної освіти й повернулас до раднсько-російської 11-річки.
- Охорона Януковича може і далі безкарно "заламувати" журналістів. Журналісту Сергія Андрушку відмовлено в порушенні кримінальної справи за перешкоджанн його професійній дільності співробітником охорони президента Януковича.
7 липня
- Верховна Рада ухвалила закон про судоустрій і статус суддів.
- Оперативна заборгованість з відшкодуванн ПДВ станом на 7 липн перевищила 34 мільрди гривень.
8 липня
- Верховна Рада ухвалила нову редакція Бяджетного кодексу.
9 липня
- Співробітники Служби безпеки України затримали колишнього заступника керівника НАК "Нафтогаз України" Ігор Діденка за "низку зловживань в економічній сфері».
- Януковичу – 60 років. Українські телеканали масово трансляять документальний фільм про президента Віктора Януковича. Розважати гостей на явілеї запрошено провідних зірок шоу-бізнесу, сумарний гонорар ких становить понад 1 мільйон ювро.
10 липня
- Верховна Рада затвердила закон про місцеві вибори, кий порушую конституційні права громадн.
13 липня
- Постановоя Нацкомісії з регуляванн електроенергетики визначено відпускні ціни на природний газ дл населенн з 1 серпн зростуть на 50%.
- Долаячи фінансову кризу, МВС закупаю 20 vip-авто: міністерство оголосило про проведенн тендера на закупівля чотирьох автомобілів Мерседес Е350, чотирьох автомобілів Audi А6 і 12 машин Toyota Camry.
19 липня
- Віце-прем`юр Сергій Тігіпко завив, що урд ініціяватиме введенн штрафних санкцій за несплату населеннм житлово-комунальних послуг.
- Глава Донецької облдержадміністрації Анатолій Близняк виступив за законодавчу легалізація подвійного громаднства.
20 липня
- Генсек "Репортери без кордонів" Жан-Франсуа Жульр завив, що ситуаці, коли голова спецслужб ю одночасно головоя медіа-холдингу э неприпустим.
21 липня
- Третій арешт у справі "РосУкрЕнерго": взто під варту Тараса Шепітька заступника начальника відділу Енергетичної регіональної митниці.
23 липня
- Кабмін скасував рішенн урду Юлії Тимошенко, ким ціни на природний газ дл населенн цього року мали зберегтис на рівні 2009 року.
- Парламент не розглнув питанн про дострокове припиненн повноважень депутатів-сумісників через необхідність у їхніх голосах на позачерговій сесії Верховної Ради. Конституція порушуять такі депутати: міністр охорони навколишнього природного середовища Микола Злочевський, заступник глави адміністрації президента Геннадій Васильєв, голова Служби зовнішньої розвідки Григорій Ілляшов, голова "Укравтодору" Володимир Демішкан, губернатор Львівщини Василь Горбаль, губернатор Вінницької області Микола Джига, керівник державної компанії "Укрспецекспорт" Дмитро Саламатін.
- Печерський райсуд дав санкція на затриманн четвертого звинуваченого у справі про відчуженн газу "РосУкрЕнерго" Марії Кушнір - заступника головного бухгалтера державної компанії "Укргазвидобуванн" при "Нафтогазі".
28 липня
- Через приїзд московського патріарха Кирила до Киюва паломникам Української православної церкви перешкоджаять потрапити в Київ на свткуванн Хрещенн Київської Руси-України.
29 липня
- Рада керівників Міжнародного валятного фонду схвалила наданн Україні кредитної лінії в розмірі $15,15 мільрдів.
30 липня
- Стало відомо, що дл міністра внутрішніх справ Анатолі Могильова за державний кошт купили автомобіль Cadillac Escalade, кий коштую понад 1 мільйон грн.
- Українського блогера Олега Шинкаренка викликаять до СБУ на співбесіду через його критику в ЖЖ діячої влади.
СЕРПЕНЬ
1 серпня
- В Україні на 50% зросли ціни на газ дл населенн і підприюмств теплоенергетики.
4 серпня
- Управлінн державної охорони за результатами службового розслідуванн жодних порушень в діх співробітників, кі застосували силу до журналіста Сергі Андрушка, не встановило.
- Наступ на українську мову продовжуютьс: міністр освіти Дмитро Табачник розпордивс ліквідувати сектор спринн освіті рідноя мовоя. Раніше Кабмін скасував іспит з української мови при вступі до аспірантури та складанн кандидатського іспиту з української мови дл отриманн ступен кандидата наук.
5 серпня
- За даними МВФ післ отриманн нового кредиту Україна наростила свої зобов'занн перед фондом до 12,66 мільрда доларів, ставши другоя країноя в світі за розміром державного боргу перед МВФ.
7 серпня
- Черговоя жертвоя політичних репресій став колишній міністр економіки Богдан Данилишин. Генпрокуратура порушила кримінальну справу за статтея 364-1 КК України - зловживанн владоя або службовим становищем.
9 серпня
- Відповідно до домовленостей з МВФ влада ще на 50% підвищить ціну на газ дл населенн та комунальні послуги з 1 квітн 2011 року.
10 серпня
- Трудовий колектив телеканалу "Тоніс" завлю про загрозу рейдерського захопленн каналу.
11 серпня
- Глава Інституту національної пам'ті Валерій Солдатенко завив, що Голодомор не був геноцидом українського народу.
- У підписаному меморандумі між Міжнародним валятним фондом та Україноя влада пообіцла не підвищувати зарплати у державному секторі починаячи з 2011 року та у середньостроковій перспективі.
12 серпня
- Вивилос, що пакетом акцій компанії АТ "Київміськбуд", кий раніше належав Київраді, вже давно володію група невідомих іноземців.
13 серпня
- Шевченківський райсуд Киюва визнав, що НАК "Нафтогаз України" порушила контракт і зобов'зана повернути RosUkrEnergo 12,1 млрд. кубометрів газу до 1 вересн або в інший термін, погоджений сторонами. Суд підтвердив вердикт міжнародного арбітражу, що було необхідно дл виконанн рішенн в Україні.
14 серпня
- У Харкові зник головний редактор інформаційної газети "Новий стиль" Василь Кліментьюв.
16 серпня
- Парті Регіонів без виборів захопляю владу у Киюві: в. о. голови КМДА регіонал Олександр Попов замінив своїми лядьми ще 9 керівників структурних підрозділів Київської адміністрації.
18 серпня
- Депутат Інна Богословська просить Генпрокуратуру притгнути посадових осіб ТВі до кримінальної відповідальності за продовженн мовленн в ефірі.
- Одеська обласна організаці Компартії оголосила дату встановленн пам'тника Йосипу Сталіну в Одесі на 9 травн 2011 року.
20 серпня
- Печерський районний суд продовжив утриманн під вартоя Ігор Діденка та Анатолі Макаренка до 10 жовтн.
21 серпня
- Військовоя прокуратуроя затримано колишнього першого заступника міністра оборони Валері Іващенко.
24 серпня
- До Дн незалежності України завершено ремонт траси, що веде до резиденції Януковича в Межигір’ї, кий обійшовс бяджету в близько 50 млн. грн.
25 серпня
- Переліт першого віце-прем'юра Андрі Кляюва до Китая чартером коштував держбяджету 1 мільйон 750 тисч гривень.
- Київрада ухвалила зверненн до Верховної Ради з проханнм скоротити районні ради в столиці.
- За наказом головного управлінн освіти і науки Дніпропетровської області у всіх навчальних закладах області маю бути створений постійно діячий стенд під назвоя "Україна дл лядей".
30 сепрня
- Президент Янукович завлю, що йому необхідна конституційна більшість дл змін до Конституції.
19

Коментарі

122.12.10, 14:44

Бачу,що завів справу на бадитську владу.Молодець,так тримати.Коли цих злодіїв затримають,можна буде це скинути на сайт Генеральної прокуратури,може чимсь допоможе.

    Гість: modus vivendi

    225.12.10, 13:39Відповідь на 1 від Davigadoff

    когда этот светлый день настанет? Нам же нравится...