хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Здача України

ТРАВЕНЬ
1 травня
- Працівники МВС затримали кількох керівників ВО "Свобода" за організацію акції протесту під Верховною Радою 27 квітня.
2 травня
- За участь у політичних і громадських акціях студентів виключають з вишів, викликають до ректорату, затримують правоохоронці, а зі столичними студентами працює навіть СБУ.
3 травня
- Партія регіонів внесла законопроект щодо скасування вимог з надання 50% телерадіоефіру музичним творам українських авторів або виконавців.
- У міжнародний день свободи преси генпрокурора Олександра Медведька названо ворогом преси номер один в Україні за 2009 рік.
5 травня
- За ініціативи КПУ у Запоріжжі встановлено пам’ятник Йосипу Сталіну.
6 травня
- Депутата від НУНС Андрія Парубія викликають у прокуратуру Києва щодо подій у Верховній Раді 27 квітня.
- Журналісти ТСН заявляють про запровадження цензури на телеканалі «1+1».
- У 2010 році суттєво збільшуються видатки з держбюджету на утримання ДУС, секретаріату кабміну, апарату ВР та на забезпечення діяльності президента
- Уряд доручив без тендеру дрібній американській юридичній конторі Trout Cacheris, PLLC зайнятися перевіркою ефективності використання бюджетних коштів за часів прем’єрства Ю. Тимошенко.
7 травня
- Журналісти програми "Вікна" телеканалу СТБ заявляють про системну цензуру.
- Київська влада заборонила вчителям брати участь у мітингу 11 травня, який опозиція планує провести під стінами Верховної Ради
8 травня
- У Луганську за участю депутата Держдуми РФ Костянтина Затуліна відкрили пам'ятник «Жителям Луганщини, полеглим від рук карателів-націоналістів з ОУН-УПА».
11 травня
- Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов пропонує виділити на околиці Києва велике поле для мітингів опозиції
12 травня
- Лідера БЮТ Юлію Тимошенко викликали на допит у Генпрокуратуру на підставі поновлення проти неї кримінальної справи, що була закрита в 2005 році
13 травня
- Закрито тимчасову слідчу комісію, яка мала перевірити законність передачі резиденції «Межигір’я» в оренду президенту Віктору Януковичу».
- Голова правління "Газпрому" і міністр палива та енергетики України обговорили об'єднання "Газпрому" і "Нафтогазу"
14 травня
- Проти двох депутатів від НУНС: Андрія Парубія та Юрія Гримчака порушену кримінальну справу в зв'язку з подіями, які відбулися в парламенті 27 квітня.
- Уряд підписав мирову угоду з компанією Vanco щодо видобутку стратегічних запасів газу та нафти в шельфі Чорного моря.
17 травня
- Адміністрація президента неофіційно заборонила поширювати в ЗМІ відео з епізодом, де президента Януковича ударило вінком біля Могили невідомого солдата.
18 травня
- Студент Ігор Індило помер у Шевченківському районному відділенні міліції м. Києві.
25 травня
- У парку Горького в Харкові всю ніч тривало протистояння між міліцією та харків'янами, які намагаються перешкодити вирубці дерев.
26 травня
- Кримський парламент прийняв постанову про використання російської мови як регіональної.
- Організаторів акцій протесту, присвячених візиту у Львів президента Віктора Януковича, викликали до міліції.
27 травня
- Журналісти львівської газети "Експрес" заявляють, що тиск на видання набув системного характеру.
28 травня
- Міжнародна організація Amnesty International у доповіді про дотримання прав людини в країнах світу зробила висновок про загрозу свободи мітингів і зборів в Україні.
30 травня
- Адміністрація президента підготувала новий законопроект про реформу судоустрою.
31 травня
- Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча був проданий нерезиденту, афілійованому з Рінатом Ахметовим, за 240 мільйонів гривень при фактичній оцінній вартості підприємства більш двох мільярдів доларів.
ЧЕРВЕНЬ
1 червня
- Партія регіонів зареєструвала законопроект, що надає місцевим радам право визначати регіональні мови.
- Видано розпорядження №392 Київської адміністрації щодо підвищення тарифів на комунальні послуги гарячого водопостачання і централізованого опалення для населення Києва з 1 липня на 34% і 41% відповідно. Наступне підвищення тарифів відбудеться з 1 вересня та 1 листопада.
- У Верховній Раді зареєстровано законопроект Про засади внутрішньої і зовнішньої політики, з якого вилучено пункт про членство в НАТО.
2 червня
- Уповноважена Верховної Ради з прав людини Нінa Карпачова назвала "вбивством" смерть 19-річного студента в Шевченківському райвідділі міліції Києва.
- Програма економічних реформ Президента Віктора Януковича передбачає підвищення пенсійного віку для жінок на 5 років.
3 червня
- Президент Віктор Янукович поставив завдання протягом 5 років завершити приватизацію державного майна як широкомасштабний проект трансформації державної власності.
4 червня
- Студента НТУУ "КПІ" Івана Срібного, який проходить по справі за пошкодження пам'ятника Леніну, вирішили виключити з вишу "за дії, які не відповідають високому званню студента".
- Українофобу меру Москви Юрію Лужкову знято заборону на вільний в’їзд на територію України.
7 червня
- «5 канал» повідомив про тиск на канал голови СБУ та власника медіа-холдингу U.A. Inter Media Group Валерія Хорошковського.
- Міністр освіти і науки Д. Табачник, заявив, що в оновлених підручниках з історії України Степан Бандера і Роман Шухевич будуть подаватися як спільники ворога.
- Оголошений раніше у міжнародний розшук колишній мер Одеси Руслан Боделан повернувся в Україну, оскільки прокуратура Одеської області припинила кримінальну справу проти нього.
8 червня
- Рішенням Окружного адміністративного суду Києва задоволено вимоги групи телеканалів Інтер щодо позбавлення частот на мовлення телеканалів ТВі та 5 каналу.
- Стокгольмський суд зобов'язав "Нафтогаз України" повернути RosUkrEnergo 12,1 млрд. куб. м. газу та надати додатковий обсяг газу у розмірі 1,1 млрд. куб. м як неустойку за порушення умов контракту.
- Янукович за державний рахунок здійснив приватну поїздку на Афон замолювати гріхи.
9 червня
- Управління державної охорони збільшило кількість особистих охоронців Президента Віктора Януковича до 170 осіб, для порівняння у Кучми було 40 особистих охоронців, у Ющенка – 100.
- Московський патріарх Кирило звернувся до Київміськдержадміністрації з проханням перейменувати вулицю Івана Мазепи на Лаврську.
- У запропонованому Кабміном новому проекті Податкового кодексу передбачається введення 5% податку на дохід від депозитів.
10 червня
- Російський "Внешторгбанк" надав 2 мільярда доларів Україні в кредит на шість місяців під 6,7% річних на покриття дефіциту бюджету.
- За рейтингом журналу «Корреспондент» голова Служби безпеки України Валерій Хорошковський зайняв 14-е місце в рейтингу найбагатших людей в Україні за 2010 рік, вартість статків якого оцінюється у 804 мільйони доларів. Україна – єдина країна світу, де голова СБУ входить до числа найбагатших людей.
11 червня
- Керівником державної компанії "Укрспецекспорт", до компетенції якої входить торгівля зброєю, призначено депутата від Партії регіонів Дмитра Саламатіна. Саламатін – зять колишнього першого віце-прем'єра Росії Олега Сосковця, з 1991 по 1997 він працював у Москві, його біографія з 1997 по 2006 рік залишається невідомою.
- Кабінет міністрів перерозподілив 75 мільйонів з видатків, передбачених для завершення будівництва Мистецького арсеналу на потреби Держуправління справами.
- СБУ порушила кримінальну справу за фактом нанесення збитків державі Україна у зв'язку з рішенням Стокгольмського арбітражу за позовом РосУкрЕнерго.
12 червня
- Віце-мер Одеси Вахтанг Убірія обматюкав журналістів і відкрив стрільбу з пістолета.
15 червня
- «Луганськтепловоз» продали російській компанії фактично без аукціону за 410 мільйонів грн. при стартовій ціні в 400 млн. У конкурсі брали участь всього 2 учасника, другий учасник так і не запропонував свою ціну.
- З колишнього першого заступника глави НАК "Нафтогаз України" Ігоря Діденка взято підписку про невиїзд у зв’язку з порушенням СБУ кримінальної справи про завдання збитків Україні за результатами розгляду позову "РосУкрЕнерго" в Стокгольмському арбітражі.
- Режим Януковича бере в свої руки контроль над Києвом – Міністра ЖКГ О. Попова призначено першим заступником голови КМДА.
- Директор телеканалу ТВі Микола Княжицький заявляє, що за ним і за його колегами ведеться спостереження невідомими особами.
- Кабмін вніс в Верховну Раду проект Податкового кодексу.
- Апеляційний суд Донецької області скасував вирок у вигляді 7 років позбавлення волі екс-меру міста Димитрів Юрію Анісімову за смерть жінки, яку він збив у стані алкогольного сп'яніння.
17 червня
- Печерський райсуд Києва закрив кримінальну справу проти колишнього міністра транспорту і зв'язку Миколи Рудьковского за приватні польоти в Париж за державний кошт (390 тис. грн).
- Президент Віктор Янукович повідомив, що найближчим часом буде підготовлено проект щодо об'єднання авіапромів України і Росії.
18 червня
- Давид Жванія та ще 5 нардепів з Народної самооборони фракції НУНС увійшли до коаліції.
- Глава "Газпрому" Олексій Міллер заявив, що ВАТ "Газпром" готується до злиття з НАК "Нафтогаз України".
23 червня
- СБУ затримала колишнього голову Державної митної служби Анатолія Макаренка як підозрюваного у справі «РосУкрЕнерго» за розмитнення газу у 2009 році, вилученого Україною в рамках договору переуступки з "Газпромом".
26 червня
- Керівникові київського представництва німецького Фонду Конрада Аденауера Ніко Ланґе відмовлено у в’їзді в Україну на пропускному пункті в аеропорту Бориспіль.
30 червня
- Голова Одеської облдержадміністрації Едуард Матвійчук висловив намір зробити російську мову в регіоні другою державною, оскільки "для жителів Одеської області російська мова - це мова міжнародного спілкування".
15

Коментарі

122.12.10, 14:49

Молодець,не полишай цю потрібну справу,може колись знадобиться.Беру всі статті до обраного.Тримай цю інфу ще десь,бо як знесуть,то втратиш цінні докази на бандитів.