Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Лицимірство

  • 13.06.13, 12:51

      Вирішив викласти деякі свої особисті думки, які прийшли в мою голову після певних подій.

     Розпочалось усе десь перед Різдвом.  До директора Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, Сергія Шинькарука  подзвонив директор департаменту освіти і науки Хмельницькогої ОДА Очеретянко Віктор  Іванович, і попросив, що б він позичив лижі для зимнього відпочинку його тестю Заграю Івану Михайловичу. Мене це взагалі - то здивувало, тому що, в м. Хмельницькому і в нашій області Заграя Івана Михайловича знають як «головного» туриста, він очолює не тільки Хмельницьку обласну організацію роботодавців в галузі туризму «Поділля»,

http://justice.km.ua/?dep=page&dep_up=314&dep_cur=345

але і декілька туристичних організацій, а саме : компанія ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО "ТУРИСТ" ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОБЛАСНОГО ЗАТ ПО ТУРИЗМУ ТА ЕКСКУРСІЯХ "ХМЕЛЬНИЦЬКТУРИСТ", http://b2btoday.com.ua/id/3500527  Приватне акціонерне обласне товариство по туризму та екскурсіях "Хмельницьктурист", http://www.smida.gov.ua/reestr/?kod=02651606

і хіба не дивно, що людина такого рівня не має лиж. Хоч правда, тоді це нікого не здивувало, а було приємно, що такий чоловік прийшов з проханням ( думали можливо чимось допоможе,-  «допоміг»!).  До речі, донька Івана Михайловича, Очеретянко Світлана Іванівна має теж туристичну фірму « Навколо світу ХХІ».http://b2btoday.com.ua/id/3894258

Заграй І.М. також з цікавістю обійшов і досить уважно роздивився фактично всю дитячу туристичну базу.

    І ось, через деякий час розпочались повальні перевірки Хмельницького обласного центру по туризму і краєзнавству учнівської молоді. Їх за цей весь період було до десяти. Шукали якісь незрозумілі «цвяшки» в роботі організації. Я вважаю, що від такої кількості незрозумілих перевірок, і за такий короткий час,  любий колектив можна вивести з ладу, хоча, чесно кажучи, колектив відчутно «лихорадило», але з робочого ритму не вибило.

       Далі цікавіше.  В квітні місяці директору центру мали продовжити контракт, і яких тільки аргументів директор департаменту науки і освіти Очеретянко В. і. не надумував, а під самий кінець закінчення контракту, відкрито заявив, що контракт Сергію Шенькаруку ніхто не підпише. Контракт все таки йому підписали, щоправда, тільки на один рік.

    І ось після підписання контракту, в той час коли туристи  проводили  51-ий чемпіонат Хмельницької  області зі спортивного туризму, надійшла інформація, що їх виселяють з власного приміщення. А це триповерхове приміщення дитячої туристської бази “Південний Буг”, що розташоване у центрі міста біля мальовничого парку відпочинку імені М. Чекмана, та біля річки Південний Буг.

    І можете запитати яким «боком» і до чого тут козаки? А все досить банально, наші молоді козаки є членами туристичної команди, а деякі джури є кружківцями  центру туризму, тому, відповідно, і я часто заходив в гості до них, щоб поспілкуватись, а іноді порадитись.

        Ось я і дізнався, що 28 травня було не вручене, як належить офіційним документам,  під підпис, а просто передано розпорядження голови Хмельницької обл.. ради Миколи Дерикота  цитую - « розглянувши звернення Директора департаменту освіти науки, молоді і спороту … , далі, щоб повністю і безкоштовно передати туристичну базу Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, комунальному закладу «Центр організаційно-господарського забезпечення закладів освіти», керівником якого є Синчук Віталій Володимирович. І знов якась дивина більшість перевірок центру також відбувалась «Центром організаційно-господарського забезпечення закладів освіти» і наказами В.В. Синчука. Дивно  - Хмельницький обласний центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, є структурним підрозділом Департаменту освіти науки, молоді і спорту, відповідно накази про перевірку має надавати директор департаменту а не «завхоз».

   Також, ще одна дивина, -  лист директора того ж департаменту - Очеретянко Віктора  Івановича в якому рекомендовано усім учбовим закладам області купувати канцелярські товари в підприємстві  «Школяр», яке приєднане до комунального закладу «Центр організаційно - господарського забезпечення закладів освіти», директором якого є В. В. Синчук. Я ради цікавості пішов до того «Школяра» і хотів придбати пачку паперу, ви гадаєте папір був на відсотків 15 дешевший чим на гуртовнях канцелярських  товарів, аби не так! Ціна на 12% дорожча ніж в роздрібній торгівлі. «????»  Ще одне, всі тендерні закупівлі  і замовлення  від Департаменту освіти, проводяться також «Центром організаційно-господарського забезпечення закладів освіти».

    Так, шановні, мені зробити висновки ?

    А ні, я вам надам таку можливість !!!

 

Сергій Скоробогатий

3

Коментарі

Гість: Дед Кондратий

113.06.13, 13:24

Прасти,братан..Ну и кому цэ цикаво?

    213.06.13, 14:08

    Ну якщо не цікаво, вибач.

      313.06.13, 14:13Відповідь на 1 від Гість: Дед Кондратий

      Прасти,братан..Ну и кому цэ цикаво?тим, хто окуляри забув. а тут і без видно

        423.06.13, 13:42

        Мені теж майже нічого не цікавіло,а коли одного разу обдурили.другим разом продрючили фінансово,а ім сподобалось -ти дтвись а цей ЛОШАРА навіть і вухом не ворухнув.Вони знахабніло далі полізли.довелось відповідь надавати.Так що шановний пишить і росповсюджуйте дії рекетірів.А того ше мабутьне продрючили,і за це йому не цікаво.А є дєяких продрючать,так вони не визнаються.Приціп-я ЛОХАНУЛСЯ так не хай інший ЛОХАНЕТЬСЯ.