хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Чи «Встала Україна» в Хмельницькому.

  Ось і відбувся мітинг в рамках акції «Вставай Україно» у м. Хмельницькому, і я хотів би поділитись своїми думками і своїм баченням про цей захід, не як голова міської організації НРУ, не як отаман козацького куреня, а як простий пересічний громадянин.

     На мітинг ми прийшли усією родиною я дружина і дві доньки, настрій був піднесено святковий, ми у вишиванках, як на свято прийшли. Багато людей, багато знайомих облич, друзів, всі усміхнені усі радісні,  атмосфера як на великому грандіозному святі. І ось перший зявився  О. Тягибок теж усміхнений і бадьорий. Поспілкувавшись з журналістами розпочав розмову з людьми які йшли до нього з різними питаннями і своїми бідами або баченнями і просто люди які хотіли в «живу» побачити лідера «Свободи». Приблизно через  пів години швидко і незамітно прошмигнувши крізь натовп Арсеній Яцинюк, зрозуміти це можливо було  тільки по тому, що його оточували охоронці, які разом з ним швиденько  прошмигнули в голову колони.

      І ось розпочалась хода, пропущу момент самого руху і гасла які скандували учасники мітингу, це можливо знайти і газетах і побачити і почути по телебаченню і в інтернеті.

      Ось ми на Хмельницькому майдані Незалежності, лідери і нардепи на трибуні, розпочалось. Першим розпочав А. Яценюк, і першими були сказанні приблизно такі слова «Сьогодні ми зібрались у Хмельницькому три опозиційні партії «Батьківщин», «Собода» і «Удар». Стоп п. Яцинюк, а де ми прості громадяни міста, а де ті підприємці які залишили свої робочі місця на речовому ринку, не кажучи вже про представників громадських організацій, членів Народного Руху і інших демократичних партій, які прийшли на майдан. Чи ми якийсь непотріб не розумію, ми також які всі допомагали вашим політичним партіям розповсюджувати листівки умісті, агітували людей прийти на мітинг, ми, що пусте місце для вас. Коли ви ці слова сказали мене донька запитала, а чому про Народний рух нічого сказано не було, я відповів їй правду, ту правду яка вам Арсеній Петровичу думаю, не зовсім сподобалась би, як та морквина яку ви обіцяли засунути журналісту Дурнєву в певний отвір, зробивши на мою думку величезну помилку, після якої «кролики» почали плодитись в кожному місті в якому проходила акція «Вставай Україно» і як завершальний  акорд  бронетранспортер у Києві з величезною морквиною з кроликами на броні. І все це і за одної маленької фрази яку ви висловили.  Але я в для себе зрозумів, ще одну річ  ви просто намагається вибитися в лідери майбутньої

 президентської кампанії і стати одноосібним лідером партії "Батьківщина", а вся ця хода це просто спроба для вас цього добитись. Чомусь мені це нагадує приблизно те  як партія регіонів щоб підняти свій рейтинг, почала робити «покращення» в Україні, ні і ви самі бачите, що з цього вийшло. І після ваших слів народжується зневіра у людей, що до нинішніх політиків, простих людей і тим більше у тих хто не визначався з своїми політичними поглядами. І це підтвердив чоловік який після ваших слів пройшов повз мене, покидаючи мітинг, він махнувши рукою досить «крепко» висловився. Ви Арсеній Петрович  втрачаєте популярність через постійний вихід "тушок" з вашої фракції. І сьогодні приїхавши до на (до речі запізнившись) ви говорите шаблонами, а іноді незрозумілими для нас фразами. На засіданні КОДу ми пропонували Олександру Ксенджуку організувати вам зустріч з  керівниками  громад міста. Але не зрозуміло чому, ви не використали цієї можливості. І результат як говорять «на лицо». Хоча б порівняйте свій виступ з виступом О. Тягнибока, людина була підготовлена, він знав про наші місцеві проблеми такі як гаряча вода, стан доріг і т. п. і це сприймалось людьми тому, що він говорив про ті речі які у людей були наболівшими. І на мою думку ваша  політична тактика є протилежною від тієї яку пропонує Ю. Тимошенко. І також я здивований чому ви не  «робите роботу над помилками» які ви зробили раніше, чому ви самі даєте цій владі певні козирі. А помилок на мою думку у вас дуже  багато у вашій опозиційній роботі.

    Також мені здивувало чому був відсутній Віталій Кличко, не вже він не розуміє, що його більше поважають як видатного спортсмена, а не як політичного лідера державного рівня. І навіть якщо він не зміг приїхати  з яких то не було причин чому на мітингу виступали люди які відомі тільки в політичних кругах, а не серед хмельничан, а хоча б  наприклад  така публічна людина як Наливайченко, незрозуміло. Чи Віталій Володимирович думає поки Яцинюк і Тягнибок їздять на зустрічі я посиджу в «засаді», а в потрібний момент вискочу як «чортик» з табакерки. Не вийде шановний п. Віталію, сьогодні ваші прихильники хочуть бачити вас, лідера партії «Удар», Віталія  Клічка і крапка. І я вважаю якщо ви є опозиціонер, ви повинні бути в бою першим, і очолювати свою команду, а не відсиджуватись в «окопах».

     І ще шановні опозиціонери, як що ви не будите опиратись на громадськість, будите ігнорувати простими людьми і дивитись на них як не лектора, гріш вам ціна в базарний день

      Ось які думки прийшли мені в голову після акції «Вставай Україно» в

 м. Хмельницькому.

 

Громадянин України,

 Сергій Скоробогатий

6

Коментарі

110.06.13, 18:36

Сеня президент???? Это нонсенс и страшный сон...

    210.06.13, 19:49

    Хмельницкий взагалі молодці
    Йшов 18-го поруч з вашіми свободівцями у одний колонні - чудове враження! Найбільш гучна та креативна частина колонни.

      310.06.13, 19:50Відповідь на 1 від СестраАнубиса

      А хіба я сказав що "кроліка" на "царство" ?

        410.06.13, 19:52Відповідь на 2 від Lюмен

        Да вони молдці і пслухались співали пісні а не тільки гасла викрикували, я взагалі в Народному русі з 1998 року, але з нашими Свободівцями у нас найтішніші стосунки. Слава Україні!

          510.06.13, 19:53Відповідь на 1 від СестраАнубиса

          Вибачте, чому СестраАнубиса ?

            Гість: SobiMir

            610.06.13, 20:26Відповідь на 1 від СестраАнубиса

            Сеня президент???? Это нонсенс и страшный сон...Да кто даст этому малолетнему поджидку такую должность... Будьте спокойны...

              710.06.13, 20:29Відповідь на 4 від ФЕСТ

              У Київі "Червону руту" Віктор (забув, як його прізвіще - молодий такий хлопець, з чубом, він наче, як голова організації) чудово співав
              Зараз наче, як НРУ розпався.... щось таке чув....

                810.06.13, 20:36Відповідь на 7 від Lюмен

                Вікторіву міській організації багато і з чубом теж, хоча правільніше не чуб, а джура. А рух не розпався він навпаки обєднавс, УНП злилось з РУХом.

                  910.06.13, 20:37Відповідь на 7 від Lюмен

                  Да ая пропонував вивчити Ой там на горі жинці жніть.

                    1010.06.13, 20:41Відповідь на 8 від ФЕСТ

                    Віктор Бурлик Він ще 5 діб за спалення прапора отримав (до речі, у Київ теж залишки цього прапора возили). Файно вийшло

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна