Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Військові розпочали капітальний ремонт унікального танку Т-34

На ремонтних потужностях 1448 Центральної артилерійської бази озброєння оперативного командування “Північ”, що в смт Оржів, відповідно до розпорядження начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України розпочато відновлення музейного макету танка Т-34-85 до стану діючого.

– Танк привезли з Національного військово-історичного музею України з Києва. За його відновлення одразу взялися працівники цеху технічного обслуговування і ремонту озброєння, – розповів командир військової частини полковник Вадим Рудніцький. – Для нас велика честь – дарувати друге життя техніці, якою кувалася Велика Перемога.

Техніка воєнних часів відрізняється від бойових машин, з якими майстри 1448 Центральної артилерійської бази озброєння звикли мати справу, але це вже третій Т-34, який вони відновлюють.

– Приблизно рік тому від нас фактично своїм ходом вийшов перший танк, влітку ми відновили другий, і вже розпочинаємо ремонт третього, – зазначив начальник цеху капітан Олександр Коломійчук. – Досвід показав, що від корозії страждає корпус, також не просто відновити двигун. Ми власноруч робимо паливні та повітряні магістралі й систему охолодження.

Ремонт Т-34 ускладнюється тим, що деталей до такої техніки немає, їх вже давно не виготовляють. Фахівці бази озброєння підбирають окремі запчастини від сучасних автомобілів, самі виточують болти, забезпечують функціонування усіх агрегатів і механізмів. Не зважаючи на усі складнощі, ремонтники хочуть, щоб цей танк йшов в колоні військового параду до Дня Перемоги. 

3

Коментарі

Гість: Dиззззз

112.01.14, 09:34