хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Військові у Рівному годували колядників кашею

До військовослужбовців 55 бригади зв’язку, де командиром полковник Сергій Патапов, завітав з колядою творчий колектив Рівненської обласної громадської організації «Жінки Батьківщини».

На запрошення командування військової частини, Марія Конощук, Валентина Козиревич та Анастасія Янцур приготували для понад 50 солдат строкової служби в їдальні військової частини співоче Різдвяне дійство.

- Напевно, кожен українець асоціює Різдво з сімейним святом, і військові не виняток, - зазначив заступник командира бригади зв’язку по роботі з особовим складом підполковник Віктор Коліда. – Аби принести хоча б невелику часточку цього сімейного затишку та святкового настрою тим військовослужбовцям, які зараз виконують свої службові обов’язки, ми запросили талановитих «Жінок Батьківщини». Гості гарно заспівали, та по-материнськи розважили солдат.

Військовослужбовці не соромилися підспівувати разом із колядниками «Нова радість стала» та «Святая Варвара церкву збудувала».

- Відзначення Нового року і Різдва у колі нових друзів, у військовому колективі – це дійсно те тепло і незабутні враження про армію, які залишаться зі мною після звільнення в запас, - розповів солдат-строковик Антон Литовченко. – Як луганчанину, мені ще й було цікаве побачити дотримання традицій у Західній Україні. Тепер знаю, що все, як і в нас. Так сподобалося слухати колядки, що й сам поколядував би із задоволенням…

По завершенню виступу за хорошу коляду гостей почастували солдатською кашею та сфотографувалися на пам`ять.

2

Коментарі

Гість: Мартышка Чита

19.01.14, 09:57

Особисто я обожнюю всілякі каші... але колядівники здебільшого відають перевагу грошам

    Гість: ЕКАТЕРИНОСЛАВ

    29.01.14, 10:21

    А потом отпиздили дубинками !