хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Урок мужності від легендарного льотчика

У Рівному на базі кафедри військової підготовки Національного університету водного господарства та природокористування відбувся урок мужності з питань міжнародного гуманітарного права для студентів вишу.

Захід провів начальник відділу армійської авіації оперативного командування “Північ”, льотчик-снайпер полковник Володимир Пастухов – який побував в Республіці Афганістан, Косово, Ліберії та Конго. Він розповів юнакам, які здобувають офіцерські звання запасу, про свій досвід у виконанні норм міжнародного військового співробітництва та міжнародного гуманітарного права під час участі в міжнародних миротворчих місіях під мандатом ООН.

– Урок, який я виніс з африканського континенту, що до усіх людей потрібно ставитися з величезною повагою, адже у воєнних конфліктах немає поганих і хороших, зате є багато жертв, – зазначив старший офіцер. – Українці проявили себе як один з найгуманніших і дружніх національних контингентів, ми швидко встановлюємо і підтримуємо товариські відносини з усіма сторонами конфлікту та захищаємо мирне населення.

Під кінець зустрічі начальник відділу армійської авіації оперативного командування “Північ” побажав усім студентам можливості стати кандидатом до особового складу у національні контингенти, які залучені до підтримання миру і стабільності у світі. 

0

Коментарі

Гість: Cas*

120.01.14, 21:30

нормальные воины хотят не воевать, а зарабатывать. нормальную НАТОвскую зарплату.