Профіль

Ксюфик

Ксюфик

Україна, Хмельницький

Рейтинг в розділі:

Мої голковтикачки :)

 Надивилась тут на ваші красиві біскорнюшки і аж собі захотілось гарненький будиночок для голок... Але так як до вишиваннячка я слабувата, то знову беремось за скрап. Ось таких дві голковтикачечки в мене вийшло:

[ Читати далі ]


Конверт в українському стилі

Виходимо на міжнародний рівень - мій конвертик для грошей їде до Мюнхена на весілля файної української дівчини Насті, яка виходить заміж за не менш файного німця Фелікса (до речі, в мене кота Феліксом звати, хе-хе)))). Щоб в далекій Німеції вона не забувала про свої українські корені.


Обкладинка на паспорт

     Справді, як то кажуть, "сапожник без сапог" - носив мій паспорт, біднесенький, стандартну одежинку з гербом України аж поки нарешті я не зібралась трішки "поскрапити" для себе коханої)) За 15 хвилин вирізалась-склеїлась ось така веселенька обкладинка. Сезон полуниць оголошую відкритим!!!





Моя повторюшка хранцузького блокнота і велика-превелика радість!

  Сьогодні показую вам ще один варіант блокнота з Ейфелевою вежею, але цей раз в блакитно-бірюзових тонах, таке було побажання замовниці, однієї милої ай-юешки))

[ Читати далі ]


Дитяча фоторамка. Дубль 3

 Так-так! Знову я і знову зі своїми фоторамками. Я в майбутньому буду однотипні роботи викладати не по одній, а кучкою, щоб не засмічувати наше товариство. Ось така рамочка створилась для мацюпусінького синочка моєї найкращої подруги. Хотілося, щоб рамка була максимально ніжною, без зайвих прикрас. Ось така:

Мій МК по блокноту в м’якій обкладинці

  Цей МК я готувала для участі у конкурсі, конкурс закінчився, тепер можу публікувати роботу в своєму блозі. Дехто з ай-мешканців вже бачив цей майстер-клас на сайті скрап-магазину, який проводив конкурс, а дехто ще ні))) Тому буду щаслива, якщо моя праця виявиться корисною для когось із вас. МК російською мовою, публікую в оригіналі, бо часу нема перекладати та й особливої потреби в цьому не бачу)))

 Ось, власне, і герой програми.

Тримаємо себе в рамках. В фоторамках))))

   Щось останнім часом на ОР малуватенько (як на мій погляд))) скрапу. Дівчата-скрапочки  давненько нічого не викладали. Якщо я вам ще не набридла зі своїми папірцями, то трішки поправлю цю ситуацію. Зробилась вчора дівчача фоторамочка для фото 10х15. Склад той самий, що і в попередньої, тільки цю прошила по внутрішньому та зовнішньому периметру. Отака собі біло-рожева зефірочка вийшла smutili

[ Читати далі ]


Фоторамочка


  Захотілось мені спробувати зробити фоторамку. Спроба сподобалась :) Рамочка для фото 13х18. Склад: картон-синтепон-тканина, задня стінка - двосторонній скрап-папір. Спочатку хотіла прошити її по периметру, але потім передумала, якось вона дуже ніжно виглядає і без машинної строчки по краю, тому на машинці лише пристрочила мереживо.

 

[ Читати далі ]


Я вперше пробую свої сили в конкурсі!

  Інтернет-магазин "Креативный сундучок" проводить конкурс "Весенне настроение" . Колись я там купувала свої найперші скрап-скарби (це не реклама)))), і я наважилась спробувати себе в їхньому конкурсі. Кому цікава моя робота і є бажання мене підтримати, то заходьте, дивіться, коментуйте озьдечки. А може хтось із вас теж захоче взяти участь, то ще не пізно, конкурс триває до 30 квітня.

 Заздалегідь дякую за підтримку, мої любіcvetok  

Мій "хранцузький" блокнот


 Ось який вийшов блокнот - з м’якою вельветовою обкладинкою. Хотілось зробити його максимально ніжним, весняним, дівочим.

[ Читати далі ]