Профіль

Ксюфик

Ксюфик

Україна, Хмельницький

Рейтинг в розділі:

Квіточка-мутант

     Років 7 тому сестричка подарувала мамі білий гібіскус. Років п’ять він добросовісно цвів білими квітами, а потім поруч з ними стали з’являтись квіти червоного кольору, причому іноді на одній і тій же гілці. Не знаю, що послужило причиною таких змін, але нам це навіть сподобалось))) Сестра (біолог за освітою) сказала, що з подібним ще не стикалась. Ось вона, наша чудо-квіточка (зимує рослина в кімнтному горшку, а літні канікули проводить на маминій клумбі)

[ Читати далі ]

Папочка для свідоцтва про народження

  Нарешті доробила мій "долгострой"! Так довго я ще нічого не робила. Планувалось подарувати цю папку на Миколайчика для гарненького хлопчика Захара. Ну от, не пройшло і півроку (хе-хе), як я її доробила і подарувала. Не знаю, чому так затягнувся процес, сама папка зроблена була ще на початку грудня, а от з декором чомусь  не складалось...

  

[ Читати далі ]



Я так рад! Я так рад! Бо у мене є лайт-бокс :)

   Нарешті я купила собі лайт-бокс! Тепер вчитимусь робити пристойні фотографії своїх робіт, а не фоткати їх на колінах в останній момент :) Залишилось ще подружитись із фотоапаратом smutili і доробити нові блокноти. 

 Ось він, мій красунчик!





Яночка, дивись!

  • 14.03.13, 11:47

Ось воно що!


Блокноти "Модниця"

   Створилась на замовлення така собі парочка блокнотів ("начинка" великого - блок з купленого щотижневика, маленького - блок для записів). Соррі за фото, ще не розібралась з налаштуваннями фотоапарату, тому кольори трохи не відповідають дійсності, насправді основний не рожевий із серії "вирвиоко", а досить спокійний колір фуксії.

[ Читати далі ]

Трое из ларца - одинаковы с лица

 Ось і Новий рік, як же без подарунків обійтись? Тому, як завжди, в терміновому порядку, однією рукою забавляючи свою 9-місячну малявку, а другою вирізаючи папірці, "склепала" три міні-блокноти для колег мого чоловіка. Сподіваюсь, що ці дрібнички їм сподобаються. А ось і самі блокнотики:

[ Читати далі ]


Хороший МК по трояндочках з паперу від скрап-леді Ashatanka

 На просторах Blogpost.com наткнулась на блог однієї білоруської "скрапинки" Ashatanka http://ashatanka.blogspot.com/ Там же натрапила на гарний МК по паперових квітах. Зрозумілі пояснення + гарні фото - це неодмінно стане в нагоді будь-якій скрап-майстрині. Для цього навіть не потрібно ніяких спец. інструментів та паперу. Та й взагалі роботи  цієї дівчини просто розкішні: такі витончені, ніжні, повітряні...Коротше дивіться самі ;)


[ Подивитись, що там ]

Біло-салатовий конверт

 Якщо я вам ще не надто набридла своїми конвертами, то подивіться на ще один yazyk



[ Читати далі ]

Листівка-шейкер та МК до неї

   Нарешті я наважилась зробити майстер-клас по виготовленню листівки-шейкера. Не все вийшло, так як задумала, ще й фотографувала процес ввечері, при штучному освітленні, що, звісно, впливає на якість фото, але... Сподіваюсь, що все-таки я попрацювала недаремно, і мій МК комусь колись пригодиться  smutili. А зараз, власне, листівочка - рожева, весняна cvetok
[ Читати далі ]

З раннього...

   Розгрібала старі фото з телефону і знайшла одну мою міні-скрапинку - коробочку для подарунка. До речі, сама коробочка - вторсировина, тобто раніше це була упаковка з парфумів мого чоловіка uhmylka, шкода було такому добру пропадати, ось я і вирішила зробити так...  (соррі за фото, знято тапком)


[ Читати далі ]