Тим хто боїться нести ПК в майстерню(БЖ)

У моїй книжкі по збиранню комп'ютера рекомендація, що БЖ комп'ютера це точний пристрій, і через 4-6 років його не рекомендується ремонтувати, а краще замінити. А мій комп'ютерщик за перших ознак вже через рік скомандував купити новий БЖ, і це було хибне рішення. То розвісивши вуха я купив і новий БЖ(звичайно ж дешевку бо два рази хороше не купують), і дві ОЗУ

Тепер дураков нет, і цей БЖ сам успішно зремонтував, а служить вже не рік, а чотири роки.

Чи зможу я провести такий ремонт як в цьому відео?


Ловимо мисль

smile Давно хотів довести "человечеству", що тварини народжують абсолютно тихо, і спокійно, і майже легко. Це була інтуітивна здогадка якою я спирався на певні істини(інколи їх не можливо вимовити і передати), а тепер сам переконався, науково бо дослід на лице перед нами.

Може здаватися спірним, насправді роженниця кричить намагаючись втекти від камери, а в процесі... пологи пройшли просто чудово.


Урок пройшли. 7 Листопад

Это тест к курсу: 00600 Как изучать Библию  Урок: 13
Date : 11/7/2013 2:26:47 PM        Ваша оценка: : 100


Залишаю завдання для роздумів:

Два тексти, одне з них є хибним(помилкове), чи зможете знайти помилкуpodmig

Замена обдуманного решения эмоциональным переживанием - это не просто подыгрывание, а реальная перемена в жизни.

Откровения, найденные в процессе наблюдения и толкования, должны привести к новым взаимоотношениям с Богом, с собой и с другими людьми.

Можливо фрагмент з уроку, допоможе зрозуміти

Це було корисно

Радуюсь результатами своєї нової відеокарти. Раніше збільшення кадру в браузері, коштувало мені 90-100% процесора, а тепер 50% Збільшити на повний екран не вдавалось, а тепер чомусь навпаки: кадр в браузері це середнє 50%, а на повний екран навантаження зменшується етак 25% Тому я легко і чисто без шумів, переглядаю Ютуб, і без спеціальних плеєрів, що підтримують потокове відео, і оптимізуються


Вдачної пайки

Почав вивчати свою нову паяльну станцію, а на поміч покликав форум для спеціалістів, і як почали вони доказувати які погані китайські жала, і те як вони паяють без облужування. Ну навмання години три тренувався, і всіх обскакав. Моє жало почало блищати.


Шукаю відповідь

Питання http://otvet.i.ua/user/3702558/13298/

У мене компактна електроточилка, ну я спитав на Ютуб


Буржуїв вже не перевиховати

І так в продовження про "вещи" тобто речі в ціні які ніколи не викидають, що ми говорили в ранішніх замітках в гурті по радіотехніці, але можливо діти порталу ще не бачили вещи, і били старі тачки та купували нові або вигадували дешевки як піаніно.

До речі ніхто й не здогадується, що піаніно чи рояль це дешевка чи підробка, а насправді класики знаменитості, писали музику не на роялі, а на дорогенному і мало кому доступному інструменті, що звався "Клавесин" це справді буржуазний інструмент, і він вимер після того як біднота вигадали дешевий інструмент рояль.

Я почув це по радіо, і зацікавився ознайомитись з ним ближче.

Для якісного перегляду потокового відео http://otvet.i.ua/user/1644892/13279/#comments&r=1&bs=rating&bp=1&c=comments

Я випробував дві вещи 



А тепер вставте лінк https://www.youtube.com/watch?v=pyjy-wY7iew

І Ви побачите які вещи робили на ті часи, їх продавали чи передавали у спадщину, і не викидали.