Ремонтуємо ПК без паяльника

Замінили відеокарту?

Оновили драйвер якого версія різко змінилась?

І може статися гірше від першого.

Тому слідуємо порядку:

1) Видаляємо старий драйвер спеціально потужньою утилітою



Чистимо залишки, потужнім оптимізатором



А тепер важлива операція з цією утилітою


Така спец. утиліта видалить самі таємні кутки старого драйверу.

Тепер пора встановити нову версію драйвера, і після цього сканувати наявність оновлень з ресурсу Майкрософт, і наявність оновлень цією утилітою



Після цього можна встановити спец. утиліту у складі відеокарти у мене така



І нарешті оновити драйвер монітору



Мій драйвер люб'язно установив спец. профіль налаштування кольору, і його я виставив за промовчуванням...

А тепер залишається підправити налаштування вручну якщо є необхідність(залежить від справності монітору, відеокарти, і власних вподобань)



Таку послідовність довелось повторити зі вчорашнього дня, це зведе глюки і проблеми установки драйверу до мінімуму, а зображення на моніторі буде по максимуму.

Я впевненний, що майже ніхто на порталі, цього не робить

Одне око моє, а інше ні.

Колись паяв, і натягнутий дротик відскочив, і катапультою запустив розжарену краплину припою, прямісінько мені в праве око, якимсь дивом я синхронно прищурив око, і гаряча маса влипла на верху, не пошкодивши саме око. Тоді я подумав: все тепер це не моє око, а Боже бо своє я пропалив.

Знайшов відеоматеріал, зміст якого я(майже) і так знаю, а все одно залюбки уважно як дитина переглянув https://www.youtube.com/watch?v=-CzICOTxV-U&list=WLbnvzcqAe9UE0RATrPrI39zYmmUFh5jdv  чомусь не виходить вставити в замітку ролик, тому люблячим пізнавати даю лінк


Тим хто не любить майстерні(блок живлення)

Не давно говорив з одним майстром, а він дешеві БЖ не купує, а бере в б/у чи зовсім несправні, і ремонтує. Ремонт БЖ може коштувати гривнів 20(без оплати майстру), і ось у нього за 100 грв БЖ який новим би коштував етак 600 грв. А я  сам свій дешевенький вже вдруге ремонтую, і слава Богу(скільки мені рекомендують його закинути, і купити таке саме гімно це я називаю "купи-викинь-купи) Ремонт в моєму випадку коштував 24 грв, а БЖ етак 145 грв це значить з оплатою 61 грв(але фактично менше)


Тим хто не любить майстерні(купи-викинь-купи)

Комп'ютери іграшку викидають, а  комп'ютери "вещь" теж викидають?


Тим хто не любить майстерні(монітор)

Хто-то же ляпнув, що ремонт комп'ютера коштує половини його ціни. Звичайно такої ціни ремонт не коштує але це варте щоб ремонтувати

Тим хто не любить майстерні

Самому доводиться братись за те, що іншим вже не підсилу, на такій техніці є багато слідів від інших геніальних майстрів, і доводиться роботи цілу реставрацію як в цьому кліпу

Преспективне товариство

Не знаю чи є дублікатне товариство http://blog.i.ua/community/5097/1302218/
Писати уроки немає смислу бо їх можна знайти в Інтернет. Радіолюбитель чи сервісний центр в Україні може описувати у формі пригод зі свого життя, про  навчання чи самонавчання, а також проблеми сервісних центрів в Україні, розвиток майстерень, преспективи майстерень і будь-які рішення чи проблеми навколо товариства, що я тут створив. Не треба давати пряму рекламу на своє підприємство, коли у Ваших замітках є сила слова і вагомий зміст то читач захоче звернутись особисто листом, поцікавитись чи зможете виконати ту чи іншу проблему.
Наприклад є потік нових товарів по радіотехніці, а як організовується їх обслуговування, комплектуючі, майстерні?
Сучасна техніка абсурдна тим, що стає складним виконання ремонту, через дорожче та складніше обладнання, а діагностика та виявлення дефекту є простіше.
Наприклад колись мені старшокласником(середньой школи), і тато подарував конструктор "Світлодинаміка" це пристрій вищого класу, що різними кольорами імітує музику з магнітофону і т. п. Отже з коробки я висипав гору дискретних елементів, і по схемі та інструкціям все це спаяв. Як спеціально пристрій містив одну дефектну деталь, і не був зовсім працездатним, отже довелось і налагоджувати з ремонтом, а новачку це не просто.
З чого сьогодні такі саморобки, одна мікросхема, і яка складність діагностики?
Отже приєднуйтесь в товариство щоб довести, що Україна ще не вмерла, а мої друзі(раніше згадані) були правими.

Тим хто боїться нести комп'ютер в майстерню

Підленькі клієнти люблять збивати роботу майстерень, що материнки довго ремонтують і безнадійно, і т. д. Зараз я разом з Вами повчусь, і ми побачимо, що ремонт комп'ютера це реально і якщо дивитись то здається навіть проще простого(але робити завжди важче чим дивитись)


ВАУ скільки драйверів

Цитата з сторінки програми

ВАУ! Это отличная программа. Я модернизировал свой ноутбук из dual core quad и возникли проблемы с обновлением часть нового оборудования, который я установил. У меня было 10 драйверы, которые были устаревшими и Водитель Booster обновляется них все прекрасно. Мой ноутбук полностью обновлены и теперь работает нормально. ХОРОШАЯ РАБОТА.......я рекомендую эту программу для моей семьи и друзей."

Автопереклад з англійської.

З першого числа утиліта(величенький список для безкоштовного обслуговування) дала оновити драйвер для аудіокарти з поміткою, що стара версія дуже погана(оновлював минулий місяць).

Перегорнув програму на іншу вкладку, а там написано, що в моєму ПК є ще 52 пристрої у яких драйвери в найгіршому стані, а їх оновлення це висока продуктивність комп'ютеру. Звичайно ці оновлення програма виконає після сплати.

Колись звертався з подібним питанням до Майкрософт, і мене попередили, що це може бути і шахрайство. А утилітка коштує близько 29$(хоча гроші вони обіцяють повернути за 60 днів якщо я буду не задоволений).

Заінтригували: аж 52 пристрої з застарілими і глючними драйверами у мене.

Не "популярне"

podmig Такого в "научноПОПУЛЯРНИХ" журналах не побачиш