Закон, і Закон(для роздумів) дуга частина.

Посилання чомусь не вставляються як невірні http://www.youtube.com/attribution_link?a=QbF7-CkFa1E&u=/watch%3Fv%3DvcBYN4mE6uc%26feature%3Dem-hot 

Посилання цікаве для порівняння http://blog.i.ua/user/1644892/1363284/ 


Map

Ловимо мисль

Власне чим я не задоволеннийsmile

Можна констатувати, що сьогодні Європа перемогла в Україні але силовими методами.

А я хотів щоб Європа перемогла в Україні через душу, і ми навчились мислити по європейськи.

Але цього не сталось, і українець знову раб.

Якби Європа перемогла так як достойно європейцеві то осудженний сидів би до кінця терміну, не було би загиблих, не грабували би, а президента обирали би коли на те час. Більше того: не вбивали би суддів, і не стреляли би в міліцію.

Діюча влада знайшла би вихід з конфлікту, і всі повірили би, що президент справді вболіває за право людини але при цьому його ніхто не скидав і не робив перевороту.

Так не вийшло, і не навчились ми мислити по європейськи, а значить залишились рабами, і не відомо чи буде світ поважати Україну, і чи буде від цього курс гривні вище.

Хоча долар трохи посилиться бо вони справді гарно справились з завданням.

Я притримуючись європейських принципів не хочу закидувати портал склоками і порожніми сварками і наклепами між блогерами.

Передаю слово осудженному бо він має право на адвоката.


Map

Друг тягне з броду

Захотілось роздвинути деякі залишені коментарі.

Дивився новини: спортсменка олімпійських ігор, на хвилюваннях, відмовилась грати в змаганнях.

Вона тренувалась, готувалась і коли іншим було так погано жити при владі яку просто боялись... її сильний характер без ропоту, доводив, що вона особистість.

Але стався бунт, і вона ослабла, навіть не бачила щоб далі змагатись бо Україна порушила правило олімпіади: не воювати.

Поки особистості мимо труднощів брали вершини за будь яких обставин то "інші" брудні і хижі і лякливі бездільники, обливали конфліктами і сиділи просто.

Мама не дуже розуміє ці "перевороти" і каже: ну знову будуть переписувати історію, підручники і...

Я їй кажу: не обманюй, і не будеш нічого переписувати.

вона тупо питає: як це?

я кажу: що обманюєш не обманюй, і переписувати правду не будеш.

так і не зрозумів чи зрозуміла вона менеsmile 

Біблію не переписують за будь яких обставинpodmig


Map

час уроку "Чистота сексуальной жизни"

час закінчення цього першого уроку є виконання домашнього завдання, я здам його на якусь оцінку, і тоді, продовжимо курсpoka

Домашнє завдання, слухаємо

Map

Курс "Чистота сексуального життя" продовжується успішно.

Значиться я обрав серединку першого уроку на тему "бажання і спокуса" за цим виведу останню замітку першого урока який і визначить час його закінчення.

Інколи я ставлю перед собою питання: чому власник нафтової кампанії не приходить до Бога так швидко як приходять до Бога проститутки і їм подібні?

У мене є відповідь: найшвидше до Бога прийдуть "вони" бо є обманутими, і хочуть правди.

Коли я як пораненний на фронті любові, на довго вийшов із бою тоді відчув, що одна копюра у мене в руках фальшива, а інша оригінал.

Наступний фрагмент з уроку підкаже коли багато крові, і втрат то значить тебе спокусили на власне бажання чи штовхнули на гріх.



Map

Вступаємо в курс "Чистота сексуальной жизни"

Бажаю перебігти новий курс "Чистота сексуальной жизни" Дуже сподіваюсь, що курс міститиме в собі найменше моралі, якою скоріше прикривають гріхи та чинять диктат, і найбільше откровення, відкриття, і таємниць між добром і злом та в чому ми стоїмо. Відкрити в замітку увесь урок не вдасться, що триває разом 37.5 хв. Тема першого уроку: спокуса і бажання. Всього уроків 10

Як завжди ведучим курсу є його викладач, і даю йому слово:


Map

Дуже богато молитв

і мало щоб чути:


8и сказал человеку: вот, страх Господень есть истинная премудрость, и удаление от зла - разум.




6и сказал судьям: смотрите, что вы делаете, вы творите не суд человеческий, но суд Господа; и Он с вами в деле суда.7Итак да будет страх Господень на вас: действуйте осмотрительно, ибо нет у Господа Бога нашего неправды, ни лицеприятия, ни мздоимства


Наведи, Господи, страх на них; да знают народы, что человеки они.22Для чего, Господи, стоишь вдали, скрываешь Себя во время скорби


7Начало мудрости - страх Господень; глупцы только презирают мудрость и наставление


Страх Господень - ненавидеть зло; гордость и высокомерие и злой путь и коварные уста я ненавижу.14У меня совет и правда; я разум, у меня сила.15Мною цари царствуют и повелители узаконяют правду;16мною начальствуют начальники и вельможи и все судьи земли.




Map

Ловимо мисль

Мова козацька, сповідання козацьке, віросповідання по православному, настрій є виклик до війни. Ми чуємо виклик до війни!

А між тим, пристрелено суддю України, нахабно підіймають зброю на МІЛІЦІЮ, парламент паралізовано.

Це козаки?

Це християни?

Це сімейні люди?


Map

Ловимо мисль

До речі: почався траурний день. Хто причетний до павших в конфлікті, нехай змінить свій аватар на чорний квадрат, а ті хто вважає себе не причетним, нехай зроблять свій аватар таким як краще відображає його серце.

11В какой бы город или селение ни вошли вы, наведывайтесь, кто в нем достоин, и там оставайтесь, пока не выйдете;12а входя в дом, приветствуйте его, говоря: мир дому сему;13и если дом будет достоин, то мир ваш придет на него; если же не будет достоин, то мир ваш к вам возвратится.14А если кто не примет вас и не послушает слов ваших, то, выходя из дома или из города того, отрясите прах от ног ваших;15истинно говорю вам: отраднее будет земле Содомской и Гоморрской в день суда, нежели городу тому

Мушу сказати, що портал i.ua це на сьогодні перший дім в якому я з ніком "Мир Вам" увійшов, і мир залишається на цьому порталу.

Де які сайти надавали мені в праву щоку, і я змушенний був з нього вийти або був заблокованним адмінами.


Map