Думати добре, а добре думати ще краще

Зараз для нас важливо відновити діяльність митниці та податкової. І якщо ми стабілізуємо ситуацію, то можливо в III і IV кварталах наші макроекономічні показники покращаться.

http://vkurse.ua/ua/economics/mozhet-sokratit-byudzhet-srazu-na-65-80-mlrd-grn-yacenyuk.html 


що нового чекав майданpodmig 

я сподіваюсь, що нарешті ми побіжимо дружно віддавати податки, і не будемо шукати козла відпущення, через "якого" ми завжди знаходимо відмазки...

Також очикується зниження зарплат, але сподіваюсь, що ця зарплата буде з гривні яка чогось варта, а не долару який складають в американських банках, і їх так легко заморозити...

Також сподіваюсь ми навчимось збирати міліон з копієчки, а не мішка нічого не вартих грошей.

У Януковича нічого не вийшло в цьому напрямку, тому довелось добряче розіграти, підлого і лукавого хохла

Народ і далі буде варити воду... чи нарешті підкориться закону?


Map

час уроку "Чистота сексуальной жизни"

Я і так знаю, що гріхи це політичне, економічне, психологічне банкрутство, і гріх це зло. Я повинен відповідати на ці всі питання? Мені це аж занадтоlol  ну я спробую охопити і на них відповісти.

після цього завдання я здам урок на оцінку, і виведу фрагмент про те, що ж ми насправді хочемо.

Пояснюю ще: курс про ЧИСТОТУ сексуального ЖИТТЯ тобто життя, а не монастирю! ці уроки однак для того щоб зрозуміти, що таке гріх, чому ми грішимо. Цей курс не стосується сімейних людей, а скоріше дошлюбних стосунків... чи стане людина особистістю чи буде банкрутом.

В ББН є інші курси для сімейних людей.

Даю домашнє завдання в ньому все, що ми чули, і що не вмістилось із 48 хв уроку.


Map

День прощення

Вибачайтес, я украв коня http://helpdobro.at.ua/ 

Мир відлітає з України, поверну коня як повернеться мир.

Також сподіваюсь, що сьогодні вийде продовження уроку http://blog.i.ua/community/856/1365679/   де ми очикуємо дуже багато життєво важливих питань, на них має відповісти кожен Українець!


Map

Думати добре, а добре думати ще краще

«Тепер ці «напівозброєні»»герої«революції взяли під контроль всю столицю», — свідчить Махешварі. Більшість — молоді чоловіки і чоловіки середніх років зі сталевими очима. Вони трохи схожі на «бетменів» і «суперменів» місцевого розливу, тоді як Янукович, любитель золотих унітазів, постає в ролі лиходія Джокера.

Махешварі розділяє захоплення цими сміливцями, але зауважує: «Це обожнення героїв зазвичай загострює увагу на їхніх ідеалістичних, націоналістичних та безкомпромісних поглядах, а помірні голоси революції залишаються в тіні». Коли Юлія Тимошенко виступала на Майдані, багато пішли з площі. Вона — частина корумпованої «старої гвардії» і не заслуговує їхньої поваги.

Настільки ж презирливо «герої» ставляться до Кличка і Яценюка — мовляв, ті плазували перед Януковичем і заплямували ідеали революції. Ці «герої» відновили проти себе і без того стривожену Росію«, а також Східну Україну і Крим, скасувавши закон про російську мову, і вони не збираються повертатися до мирного життя. Вони мають намір залишатися на Майдані, щоб гарантувати чесні вибори і вберегти ідеї революції від «порчі». Але автор вказує: коли армія протестувальників дихає в потилицю парламенту, голоси розсудливих людей навряд чи візьмуть гору.

http://vkurse.ua/ua/politics/budut-oficialnym-kursom-ukrainy.html  


Map

Багато банкрутів "Чистота сексуального життя"

Не можливо переоцінити, і не можна не дооцінити як пронизує наскрізь і все в житті, поточний курс ББН Пройти цю тему самому, і ми навіть зможемо вдало обрати нового президента. Курс зачіпає всі сфери життя, і розкриває проблеми, я в цьому впевненний.

І так ми хочемо багааато сексу, але не хочемо грішити, щоб не було мало.

Уривок говорить про самовиправдання:

Map

Вступаємо в урок №2 "Чистота сексуальной жизни"

Новий урок триває 48 хв Як завжди виведу з нього самі коварні, пардон самі цікаві фрагменти. Для гурту я один урок розділюю на чотири серії в другій серії ми бігленько продивимось основу уроку в третій серії визначимо час закінчення уроку, і на цей раз буде дуже багато прилюбопитних завдань на них треба знайти відповіді самостійно, а значить увімкнути свій мозок, четверта серія в цьому уроці не схожа на інші якщо до того моменту ми відкривали жахливі речі про солодкий заборонений плід то нарешті ми дізнаємось щось нове про любов і кохання в позитиві. Після цього ми вже будемо знати оцінку і перейдемо до наступного уроку.


Map

Урок №1 "Чистота сексуальной жизни" пройшли

  Это тест к курсу: 21100 Чистота сексуальной жизни Урок: 1

Date : 2/26/2014 6:17:25 AM Ваша оценка: : 93

А Ваша?

Некто мені сказав, що в темі мало стрептизу, так ось http://pixs.ru/showimage/Bezimyanni_3869296_11030648.png 

судячи по талії, ми стоїмо в BBN із США

даю останній фрагмент цього уроку, і починаємо скачувати другий із десяти.


Map

Негайно перелаштував собі систему

Подібне питання я ставив на нашому порталі, і в Майкрософт. Нічого, що говориться у ролику ніхто не сказав. Мабуть більшість хто встановив собі багатоядерні процесори, і не знають, що сама система не перемикається в багатоядерний режим. Добре, що я замінивши процесор з одного ядра на два, і через кілька місяців знайшов цей відеоурок, а то так і висіло б все. Інструкції що треба робити після установки багатоядерного процесора десь на 6 хв. ролика

Map