Простенька історія

podmigДумаю, мене правильно зрозуміють, і цю простеееньку історію варте щоб розповісти:

П'ять років тому я зайшов в один специфічний але російський Інтернет-магазин, і простодушно запитав як перерахувати щоб заплатити товар гривнями? Мені не приємно випалили: нам ваша гривна не нужна, нам рубли и доллары подавай.

Тоді я нічого не купив та й диск DVD коштував щось 800 грв

Не давно повернувся(через багато років) в цей магазин, щоб купити інший продукт, програмне забезпечення для тренування очей.

І нагадав їм як мене колись зустрічали... однак відчув більш тепле відношення, а ця історія так їх розвеселила, що оператор навіть передзвонила з Росії аби почути кому це вони так колись відпороли.

Між тим виявилось що "ця" покупка не стосується їхньої кампанії, і я звернувся прямо до служби підтримки ПО в Росії: як мені сплатити через ПриватБанк і в гривнях?

Питання виявилось не простим але різкого тону я не відчув, і через певне мовчання, мені вказали Інтернет-сервіс  для сплати.

Ось як треба змушувати себе поважати!!!

Перший Українець, я не зламав російську програму, а чесно сплатив і ГРИВНЯМИ.

Мало якого націоналіста колишить ця історія як він гребе гроші в долларах, а гривня http://blog.i.ua/user/1644892/1352607/ 

 

Map

Думати добре, а добре думати ще краще

 За скільки грошей Ви готові віддати око чи руку на майдані щоб курс гривні був на висоті?

Скільки грошей ми готові віддати за мало значимі речі як чай чи кофе так щоб курс гривні був на висоті?

Яку велику справу чи бізнес ми можемо почати з мінімум грошей?

Око або життя віддається за чиїсь інвестиції.

Пакунок чаю купуємо за 145 грв

Щоб почати свою справу ми шукаємо сотні тисяч.

Чому бідний? Бо дурний. Чому дурний бо бідний?

За п'ять копійок я знайшов цю статтю http://biznessknigi.com/kak_vyrastit_chay_na_podokonnike._c 

варте тільки тепер подумати як ці п'ять копійок помножити.

Іншими словами: припустимо вздовж року вдалось самостійно як кажуть в Америці "зробити" або у нас кажуть "заробити" гроші етак 130 грв(кому як таланить), а тепер починай ДУМАТИ як ці 130 помножити на п'ять(кому як таланить)

Якщо ми знайшли талант і помножили його(подумавши) то курс гривні буде на висоті, і ніколи не віддавати ці вартісні гроші на мало значиме.

То чому ж гривня така дурна?

думаємо по європейськиsmile


Map

Думати добре, а добре думати ще краще

«Постраждали від ситуації пересічні громадяни, а також малий і середній бізнес, але найстрашніше — ще більше погіршився інвестиційний клімат… На курсових стрибках останніх тижнів кожної людини, по суті, пограбували на 10%. І в цьому провина НБУ. А якщо ми візьмемо тіньової курс, який піднявся ще більше, ніж офіційний, то тоді вийде, що всі власники депозитів в Україні збідніли на 20%», — зазначив Кубів.

http://vkurse.ua/ua/business/dlya-spaseniya-grivny-est-maksimum-mesyac.html 


Уповільнення платежів стане одним з наслідків який набрав сьогодні чинності постанови Нацбанку №49, яким обмежується регламент здійснення купівлі та продажу іноземної валюти на міжбанківському ринку та переказу коштів, вважають банкіри. «Швидкість перерахувань коштів дійсно сповільнитися, платежі

http://vkurse.ua/ua/business/zamedlitsya-skorost-bankovskikh-platezhey.html  


Кабмін подав на розгляд ВРУ законопроект N3896 «Про внесення змін до статті 233 Митного кодексу України». Цим проектом практично вводиться монополія УДППЗ «Укрпошта» на послуги з пересилання міжнародних поштових відправлень. Про це повідомляє прес-служба Української асоціації директ-маркетингу

http://vkurse.ua/ua/events/v-ukraine-mogut-vvesti-monopoliyu-na-uslugi-peresylki.html 


Нинішній президент України Віктор Янукович програє будь-кому з представників опозиції у другому турі, якби вибори глави держави проходили найближчим часом, відзначають соціологи. За оприлюдненими результатами соціологічного дослідження, проведеного центром “Социс” та Київським

http://vkurse.ua/ua/politics/proigryvaet-dazhe-tyagniboku-socopros.htmlHYPERLINK "http://vkurse.ua/ua/events/v-ukraine-mogut-vvesti-monopoliyu-na-uslugi-peresylki.html"

Явно ризикуючи викликати обурення у корпоративних клієнтів, компанія HP сьогодні оголосила, що всі існуючі користувачі Enterprise Server не зможуть більше скачувати сервіс-паки, патчі безпеки та оновлення прошивок для своїх серверів, якщо не підписали угоду про підтримку. Нова угода передбачає   http://vkurse.ua/ua/business/budet-brat-platu-za-obnovleniya-po.html  

podmigА по моєму нічого не сталось.

Хто інвестор, чи є хоч один з інвесторів на майдані?

Інвестори це продвинуті в бізнесі особи, щоб інвестувати, треба складати далекі прогнози але ці прогнози повині грати на споживача, а таким споживачем є майданщик. Пересічний споживач не передбачуванно для бізнесу і богатіїв, знайшов зручні для себе ходи як Інтернет і багато чого. Не спрогнозовані інвестором, дії споживача ударили по прибутковості інвестицій, і це інвестор називає своєю помилкою. Щоб забрати втраченні інвестиції, починають збанкрутувати пересічного споживача, тобто відбирати 10% з наших кишень, і вносити нові правила там де споживач собі заощаджував. В результаті капітал виграє, переставить сили, і примусить діяти споживача так як вигідно великому бізнесу. Все було б так якби не одна істина: брехнею не виграєш бій. Бо сила у правді. Прості люди програють якщо цього не усвідомлять, а вони не усвідомлять бо зальються сексом і п'янкою.








Map

Думать добре, а добре думать ще краще

smileТака рубрика у мене колись була це називається "телескопічне мислення" де треба робити загальний висновок з всього обсягу інформації.

Член Громадської палати Росії Максим Григор’єв направив до російської генпрокуратури звернення з проханням обмежити доступ інтернет-користувачів до соцмереж Livejournal, Facebook і «ВКонтакте». На думку політика, ці ресурси пропагують людиноненависницькі ідеї нацистського характеру, висловлені в текстах, колажах і карикатурах.


http://vkurse.ua/ua/events/v-rossii-khotyat-ogranichit-dostup-k-socsetyam.html 


Раніше я пропонував обмежити одиночні блоги, і дати дорогу "гуртам" Людина яка говорить в гурті має більш вагоме слово чим людина яка сама по собі.

Наприклад є прикол на порталі: утворилось два гурти "Ми любимо тебе Україна" я стояв в одному гурті, активність була висока але не ясна любов. Вийшов я з того гурту і увійшов в інший схожий гурт, активність цього любовного гурту майже на нулю.

 

Map