хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

i.ua vs. facebook

Практично одночасно користуюсь сервісами двох порталів - i.ua i facebook'a. З однієї сторони речі непорівнювальні - з іншої -
постараюсь все-таки порівняти ці два портали. Тож - український портал - розрахований на локальний ринок, американський портал - на світовий. І той і той портал представлені у вигляді соціальних мереж, хоча український - більше нагадує саме ПОРТАЛ з сервісами, що вже відходить в минуле. Чому пишу цю замітку? Щодня на е-мейл саме i.ua отримую сотні листів з повідомленнями про нові замітки, фото та ін. Все це переглядати не зручно, хоча дуже люблю читати авторів, на яких підписаний є. Так от ця стрічка новин існує на i.ua, але новини якось не динамічно там з'являються. От була б кнопочка на i.ua щось на зразок "share" і так по її натисканні під фото, заміткою, будь-чим це все з'являлося б безпосередню у стрічці новин. На фейсі так вже давно і це дуже зручно. Далі - стрічка пошуку - кому вона потрібна? Натомість було зручно шукати матеріали всередині порталу - ті ж замітки і відео. І також було б добре підписуватися на новини з різних сайтів, які б з'являлися також у стрічці. А як ви думаєте? чи варто порталу i.ua перекваліфіковуватися у соціальну мережу тільки звичайно без гучних заяв захопити весь світ?
11

Коментарі

115.05.12, 22:05

Я тебе скажу так каждому Сеньке по шапке. И если конкретно, то мордокнига шибко навязчива и перенавороченна, а айка подкупает простотой.

    215.05.12, 22:08

    Все-таки наша айка найпростіша, а цим - найзручніша з тих мереж, де мене носило

      315.05.12, 22:09Відповідь на 2 від ДикийБезобраз

      Теж так колись думав. коли не почав фейсбуком користуватися

        415.05.12, 22:22Відповідь на 3 від Falke

        За рекламу вимагай гроші, знадобиться(шюткаюмора)

          515.05.12, 22:23

          підтримую перший та другий коментарі)

            615.05.12, 22:24

            Я думаю, этого делать не стоит, вспомнить хотябы туже историю с коннектом, когда там начали по новой "изобретать велосипед" и что с этого вышло: люди просто разбежались т.к. у них отобрали то к чему они за три года успели привыкнуть. Хоть я и не фанат фейсбука, но я думаю можно выбрать ту соц.сеть которая больше нравится, найти там своих друзей и пользоваться её сервисами в полном объеме. А то начать крамсать люди просто будут не довольны и разбегутся как разбежались с того же connect.ua.

              Гість: R0mmel

              715.05.12, 22:42

              а я тут просто завів пошту 7 років тому, і якось так і не помітив спочатку, що з"явилися фотоальбоми, приколи, і т.д. Непотрібно мені тоді це було. Треба пам"ятати, що І.ЮА виросло з поштового сервісу, а не задумувалось, як соціальна мережа. Тому отак воно і склалося. Конкурувати з "ВК" І.ЮА не зможе за визначенням, вони займають різні ніші, і своя аудиторія у цього сайту і так є. А лента новин дуже незручна, згоден

                Гість: R0mmel

                815.05.12, 22:44

                написав на автоматі "конкурувати з ВК", тому що користуюсь саме ним, а не Фейсбуком. Фейсбук неконкурентний на теренах СНГ, тож І.ЮА навіть при перекваліфікації не світить.

                  915.05.12, 22:53

                  Підтримую вище написані коменти, І.ЮА не потрібно перетворювати в соцмережу, їх і так вже розвелося! Стосовно стрічки новин то я не дуже зрозумів, але від покращення цієї функції не відмовився б!

                    1015.05.12, 23:10Відповідь на 1 від UA2

                    Я тебе скажу так каждому Сеньке по шапке. И если конкретно, то мордокнига шибко навязчива и перенавороченна, а айка подкупает простотой.Згодна!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна