хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Троцький давно вмер, а справа його живе

В місті Дніпропетровську внизу вулиці Кірова стоїть пам'ятка з писком "дєдушкі Лєніна" і написом "Победа коммунизма неизбежна...". Ще років з десять цей напис викликав в мене лише посмішку, проте с кожним роком стає все менше смішно і починаєш все більше вірити в тезу Ільїча, зважаючи на події навколо.

А я ось про що. Тільки но вчора писав тези з біографії Лєйби Бронштейна, а сьогодні знову доведеться згадати про нього.Купив і прочитав свіжий випуск журналу "Тиждень" № 30 (195) 22-28 липня 2011 року. Там міститься стаття під назвою "Розділені штати Європи". Автор Марко Папич, Stratfor. А ось на останню назву зверніть увагу - стаття публікувалася Stratfor. Що таке Stratfor? За офіційними данними це Strategic Forecasting Inc. - американська приватна розвідувально-аналітична компанія. "Тиждень" про вплив Stratfor каже: 

"Тиждень пропонує один із поглядів на тендецію регіоналізації Європи. Його притримуються аналітики однієї з провідних дослідних інститутів США, до оцінок якого прислухаються не тільки експерти, а й державні діячи".

Сайт компанії:http://www.stratfor.com/

Проте це лише половина правди. Stratfor подає те, про що думає держдеп США. 

Головою компанії є Джордж Фрідман, американській політолог. Народився в родині угорський євреїв.


Американська газета Barrons Magazine називає Stratfor "тіньовим ЦРУ".


Всім хто хоче зрозуміти подальший напрямок геополітики США по відношенню до Європи раджу купити журнал та почитати (не реклама)

А я ось на що зверну увагу. Автор статті через рядки каже європейським країнам: "Відмовляйтеся від суверенітету і об'єднуйтесь ( а хто буде гегемоном?)". Посилювати централізацію треба, бо криза. А міжнародні банки хіба не винні в  кризі? Ах так, Греція в усьому винна. Автор каже, що приклад треба брати зі США. Тобто створювати Сполучені штати Європи. Ось чим автор закінчує:

"Коли Європа не матиме цілісного розуміння, що в усіх її країн спільне майбутнє, грецька криза (Знов Греція винна - прим.моя) навряд чи стане спонукою до глибокої інтеграції (Країна Рад теж нас колись інтегрувала в "єдиний радянський простір" - прим. моя). І тоді майбутнє континенту не Сполучені Штати Європи, а постійна регіоналізація".

А ось зараз включемо пам'ять і згадаємо, хто одним із перших казав про Сполучені штати Європи? Ах точно - славнозвісний Лєйба Бронштейн-Троцький. Я вже викидував його слова і зараз знову нагадаю:

"Я думаю, что, наряду с лозунгом: "правительство рабочих и крестьян", своевременно выдвинуть лозунг: "Соединенные Штаты Европы". Только в соединении этих двух лозунгов мы получим известный перспективный, этапный ответ на наиболее жгучие вопросы европейского развития".

"Мы не станем заниматься здесь предсказаниями насчет того, каким темпом пойдет объединение европейских республик, в какие хозяйственные и конституционные формы оно выльется, какой степени централизации достигнет европейское хозяйство в первый период рабоче-крестьянского режима. Все это можно спокойно предоставить будущему, - с учетом того опыта, который имеет уже Советский Союз, сложившийся на почве старой царской России. Но совершенно очевидно, что таможенные перегородки должны быть опрокинуты. Европейские народы должны взглянуть на Европу, как на арену объединенного и все более планомерного хозяйства".

"Соединенные Штаты Европы" - чисто революционная перспектива, - ближайший этап общей нашей революционной перспективы..."

Ці слова не конспіративні, а загальнодоступні. Відкриваємо 12 том праці Лєйби " Сочинения. Прблемы международной пролетарской революции. Основные проблемы пролетарской революции" і знаходимо працю " "О своевременности лозунга "Соединенные штаты Европы". І ще раз нагадую це 1925 рік.

Ось так, як видно ЦРУ живе по завітам дяді Троцького.

І ще зверніть увагу на такий момент. В статті надана мапа "Еволюція сфер впливу в Європі", де Україна та Білорусь включена в зону впливу Росії, а це значить, що США Україну зливає. Навіщо це потрібно США?

Після війни сюзники США та Англія подарували СРСР всю Східну Європу з однією метою - щоб показати в Західній Європі принади комунізму і на антикомуністичному тлі об'єднати Європу під себе. Загроза комунізму і створила ЄС. Потім розіграли спектакль під назвою "холодна війна". В 60-х роках, коли ФРН почалася відбиватися від рук за декілька днів Західна Німеччина була обклеєна листівками з зображенням полудурка Хрущова і написами про загрозу комунізму. Фішка спрацювала і ФРН пішла в "потрібному руслі". Хотіли ще, щоб дурний Хрущов розв'язав ракетну війну на Кубі, але тоді розуму хватило в Джона Кеннеді, що разом з початком друку грошей держказначейством та забороною на поставки ядерної зброї до Ізраїлю і стали причиною вбивства єдиного незалежного від банкірів президента після Лінкольна. І останнього.

Загалом я ось до чого. США віддають Україну та Білорусь на поталу Росії задля нової консолідації Європи. Тим паче це завжди виходило легко, адже і Москву і Вашингтон контролюють ті самі сили.
10

Коментарі

Гість: R0mmel

126.07.11, 21:24

Євросовок...В ролі таджиків і туркменів - "єврочурки", як називає їх один мій товариш - іспанці, греки, румуни...

    Гість: PARTIZAN1

    227.07.11, 11:03

    Кто виноват понятно. Что делать?

      327.07.11, 13:05

      і нічим не заперечиш

        427.07.11, 18:01Відповідь на 2 від Гість: PARTIZAN1

        Кто виноват понятно. Что делать?В зависимости от возможностей и месьа под солнцем. Нам пока остаёться только доносить до людей информацию

          Гість: PARTIZAN1

          528.07.11, 09:45Відповідь на 4 від Lost_paradise

          Кто виноват понятно. Что делать?В зависимости от возможностей и месьа под солнцем. Нам пока остаёться только доносить до людей информацию
          "Глас вопиющего в пустыне."

            62.08.11, 17:21

            ...а такі ж да!