Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Російська пропаганда: бессмысленная и беспощадная

  • 14.10.13, 14:45
Це просто аллес. Влада в Росії працює моментально. Тільки но почалися пртести проти чурок в Москві (тезу про "руку ФСБ" в цьому я залишу - це справді смішно), як влада одразу дала пропагандою у відповідь. І як! Надобраніч малюки вийшла феєричною - Мішутка проестує прои Степашки. І звісно ж Мішутка не правий. Загалом супер, старий добрий совок.


Так до речі чого російська влада нервує? А тому що протест проти чурок в Бірюльово це не отой мажорно-гламурний протест підпідарашених інтіліхентів і зажравшихся мілкобуржуазних москвичів на Болотній, не вибілений мальчік Навальний і всім відомий гнида Нємцов і проча ліберальна шушера унтерменшей. Коротше респект мешканцям Бірюльово. Замість чесати мошонку і співати солодких пісеньок, люди діють. І до речі, всім хто поливає їх брудом, краще приклад брали б, а не влаштовували жопоголічний інтернет-мітинг 


9

Коментарі

Гість: lkjmn

114.10.13, 14:51

Згоден, 100%
Якщо приїжджаєш до іншої країни тимчасово, маєш поважати її традиції, звичаї і закони. Якщо на ПМЖ - маєш забути свої корені. В іншому випадку -

    анонім

    214.10.13, 14:56Відповідь на 1 від Гість: lkjmn

    Але ці чурки у себе вдома. Їх не відпускають з-під влади Москви. Тож хай москалі пожинають плоди загарбницької політики.

      Гість: lkjmn

      314.10.13, 15:11Відповідь на 2 від анонім

      Їх же не силоміць до Московії привезли. Тож це вони - загарбники. Тільки нового типу. А москалі пожинають плоди лібералізму і толерантності. І в нас таке було-б, якби не така суцільна голитьба - "Покращення життя" називається.

        414.10.13, 15:22Відповідь на 2 від анонім

        Але ці чурки у себе вдома. Їх не відпускають з-під влади Москви. Тож хай москалі пожинають плоди загарбницької політики.В Чечні так просто навіть в міні-спідниці не пройдеш, чічі свої традиції шанують дуже сильно, та й цар і бог та Кадиров, не москаль, а самий що не є колишній "борець за незалежність". А коли вказують чуркам, то починають співати про "нацизм". В усьому світі так, тільки зачепив кольорового - нацизм, а кольорові ведуть себе як хотять. І в Парижі і в Москві і в нас загадаємо Марганець

          анонім

          514.10.13, 15:23Відповідь на 3 від Гість: lkjmn

          Саме силоміць. Чи ти забув як в 90-х росіяни Ічкерію і Інгушетію захопили і зруйнували? Куди їм було податись зі зруйнованих міст? Правильно, в столицю тепер і їхньої Батьківщини.

            анонім

            614.10.13, 15:25Відповідь на 4 від Lost_paradise

            І Париж, і Москва самі винні. Ну а у нас це не так розвинено не через нашу бідність, а через відсутність загарбаних територій.

              714.10.13, 15:38Відповідь на 6 від анонім

              І Париж, і Москва самі винні. Ну а у нас це не так розвинено не через нашу бідність, а через відсутність загарбаних територій.Ой ще буде, ось татарва почне кричати про "татарський Крим", росіяни про їхній Крим і т.д. Те що ми не загарбували чужих територій, не заважає чуркам творити бєспредєл. А що винні, то навіть якщо і так, хоча я так не вважає (Франція чурбанам Алжир просто так залишила, але вони всерівно у Францію, причому не треба забувати, що самі араби наприклад сиділи в Саудівський Аравії, лазили голі по пустелі, а потім попхалися світ захоплювати. Або татари, або ті ж чічі, Грозний не їхнє місто, це була фортеця козаків, на яку вони напали і захопили, злісши з гір), але навіть якщо і стати на таку позицію, то питання і що? Посадити кольорових тепер на шию?

                814.10.13, 15:55

                На добраніч - просто ппц
                А з чурками тре щось робити.

                  914.10.13, 16:00Відповідь на 8 від Танк_

                  На добраніч - просто ппц
                  А з чурками тре щось робити.
                  Згадується одразу мальчіш кібальчіш проти гнусних біляків
                  Пройдут пионеры — салют Мальчишу!

                    1014.10.13, 17:09

                    імперським країнам - імперські проблеми!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна