хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

крем для тіла

Створюю цю нотатку для записів свого досвіду і збереження інформації по темі.
Отже

Ціль: пошук хорошого засобу догляду за шкірою тіла.
Вимоги: 1) класний аромат; 2) хороші зволожуючі якості 3) довготривалість ефекту; 4) додаткові  дії (антицеллюліт, проти розтяжок, тощо)





1.
Беззаперечний лідер моїх випробувань крем, який вже неможливо знайти у продажі.
масло для тіла "Персик-груша" від "Фруттіні" виробництва Німеччини.

1) аромат на "відмінно". Смачненький освіжаючий, геніально поєднані ароматичні якості духмяності персика, та груші, з нотками прохолоди не перезрілих цих фруктів.
2) зволоження на "відмінно". До того ж крем має прохолоджуючу дію, що трішки пощипує шкіру, схоже на ефект ментолу. Це добре бодрить, але у холодну пору року краще не використовувати.
3) довготривалість на "відмінно". Можна маститися раз на день, або навіть рідше. Не залишає масного нальоту.
4) додаткових ефетків не має. Це просто зволожуючий крем і не більше.


2.
Нормальний крем для тіла від Гарньєр "Упругость"


Ну... таке...
1. аромату ніякого. Він є, але це банальний стандартний аромат звичайного крему. Не напрягає, не смердить, але нічим і не приваблює.
2. Зволожуючі якості хороші, але шкіра швидко підсихає і вимагає повторного нанесення.
3. Недовготривала дія. Необхідно наносити мінімум два рази на день.
4. Заявлений підтягуючий ефект. Я його не помітила. Можливо він таки є, але використосувати треба довше. Бо мені цього крему вистачає максимум на два тижні.

3.
Крем для пружності грудей, та крем для тіла цієї ж серії від Ейвон.


Нормальні засоби. Добре зволожують. Мені сподобалися. Але зникли з продажу. А нові серії купувати не ризикую (чому - описано нижче).
1. Нормальний аромат, не нав'язуючий, не приторний, майже непомітний.
2. Зволоження хороше.
3. Довготривалість ефекту нормальне. Мені вистачило набору двох кремів (для грудей і для тіла) на довго.
4. Додаткові дії - ефект пружності для грудей, а крем для тіла здається був атницеллюлітний. Ефектів не помітила. Тільки зволоження.

4.
Крем-лосьон для тіла від Ейвон


Абсолютний відстій. На їхньому сайті за їхнім проханням я писала хороший відгук. Але тут напишу правду. Крем - повне гівно. Нічого він не дає, ніяк не діє. Тільки трішки парфумованого ефекту - не більше. Та ще й чомусь терпне від нього трішечки шкіра. Особливо відчувається якщо нанести на губи - губи терпнуть. А шкіра висихає ще більше, ніж була до того. Відстій повнісінький. Але крему у пляшці багатенько, і пахне він добре. Може людям з жирною шкірою ним користуватися в самий раз.

1. Аромат хороший. Легкий, непримусовий, свіжий.
2. Зволоження нульове. Здається, що навпаки сушить.
3. Довготривалість дії нульова. Шкіра терпне на годинку - дві, але навіщо - не зрозуміло.
4. Додаткових дій не заявлено, навіть із заявленим зволоженням не справляється.

Це дешева величезна пляшка безглуздого крему "аби було". Ну, хіба що можна себе трохи парфумувати його ароматом.

5.
Незамінний помічник у морозні дні. Кращого для зими ще не винайшли. 
Крем від Нівеа. Дешевий і якісний для використання у холодну пору року. Його плотна структура незамінна взимку. Аналогів я не зустрічала. Але влітку  ним не скористаєшся - надто масний.


1. Аромат дешевий, але не напрягає і не смердить.
2. Зволоження відмінне якщо наносити одразу після душу на чисту підсушену зволожену водою шкіру - крем утримує цю вологу надовго на тобі. Але підходить тільки для зими. Влітку - надто масний і виглядає жирним.
3. Довготривалість - відмінна. Можна наносити раз на кілька днів і він тримає ефект.
4. Ніяких додаткових дій - це бюджетний варіант який відмінно справляється зі зволоженням, але не більше.

6.
Крем з прекрасними зволожуючими якостями для теплої пори року Нівеа Софт.
Єдиний недолік цього крему, що змушує шукати інший - це його дешевий аромат, який більше б'є в ніс, ніж попередньо описаний крем цього виробника. Читала на етикетці - ці два креми Нівеа виробляє в різних країнах. Можливо в цьому і причина.


Зазвичай я закупляю кілька баночок цього крему про всяк випадок. Бо він завжди у нагоді, коли закінчується основний запас більш кращого продукту. А ще ним можна мастити і обличчя теж.

1. Аромат поганенький
2. Зволоження хороше. Але не ідеальне. Але хороше.
3. Довготривалість незначна. Але якщо маститися щодня / раз на два дні - нормально. 
4. Додаткові дії відсутні.

7.
Нова серія марки Фрутіні. Лосьон для тіла "Ківі", "Вишня", та вершки для тіла "полуниця", "кавун".
Головне розчарування. Здається попередня серія була краща. Продукти з нової серії ніби виготовлені з більш дешевих інгрідієнтів. І зволожують вже не  так, і пощіпує шкіру від ментолової свіжості менше (якщо взагалі не пощіпує). Вірогідно, що виробник намагався дотримуватися певної цінової політики, і відмовився від хороших інгрідієнтів, аби не втратити свою аудиторію через стрімке підвищення цін. Креми стали дорожче, але таке враження, що втратили у якості. Думаю, за тієї ж якості, що була раніше - ці креми коштували би не півтори сотні гривень, а всі чотири, або й п'ять за баночку.
Але пахнуть як завжди добре.
Ось, саме під час написання намастила руки лосьоном - пахне неймовірно, але шкіра не зволожується, а просто вкрита плівкою крему. 


1. Аромати відмінні як завжди у цієї Німецької марки. Пахнуть свіжістю, фруктами, тонкий шлейф ідеально свіжих ароматів. Вишня більш "тепла" підходить для зими, ківі та кавун - просто неймовірно освіжаючі для літа. Полуниця - нейтральна для будь-якої пори року.
2. Зволоження таке собі. Якщо раніше ці креми можна було наносити на суху шкіру і вони змінювали її стан на зволожений, то тепер треба тільки після душу, після попереднього зволоження, для утримування вологи (як більшість дешевих кремів). І більше немає пощіпування, яке сповнювало енергійністю, та бадьорило. Гадаю, те пощіпування було якимсь дорогим інгрідієнтом, від якого відмовилися через кризу аби не збільшувати ціну товару.
3. Довготривалість. Нормальна. 
4. Додаткових ефектів не має. 

8.
Крем "Козине молоко" від "Зелена аптека". Взяла тільки через дуже приємний аромат. Коли намастишся цим кремом - пахнеш молоком ніби немовля. Але інші якості цього крему нульові. Проте дешевий.


1. Відмінний аромат молока. Аналогів я не знаю і не зустрічала. Дуже приємний, ніжний, легкий аромат. Виробник мав би його запатентувати і нікому не показувати.
2. Зволоження нульове. Крем ніби випаровується ще під час нанесення, і крім запаху нічого по собі не лишає, ані плівочки, ані хоч якоїсь дії. Ніби навпаки підсушує.
3. Довготривалість аромату - нормаьлна. Більше тривати просто немає чому.
4. Ніяких додаткових дій.

9.
Крем Dove "body silk".
Дуже сильно смердить. Ну дуже сильний аромат. Особисто я не можу витримувати такі сильні щільні аромати. Духмяність зашкалює - через мінімум часу починає дратувати.



1. Аромат жахливий. Через п'ять хвилин після нанесення відчуваєш себе старою бабкою, що напахнючилася на честь свята.
2. Зволоження присутнє. Але дає сильне відчуття плівки яке створює дискомфорт.
3. Довготривалість присутня. Часто наносити не має потреби.
4. Ніяких додаткових ефектів.

10.
Крем марки "Домашний доктор" - викинуті на повітря копійки. Краще віддати бездомному ті кілька гривень, ніж це купувати.


1) Аромат нікчемний. Хоч і не нав'язливий.
2) Зволоження відсутнє. Взагалі відсутні будь-які дії цього крему. Що мазав - що не мазав.
3) Довготривалість. Просто нічому тривати.
4) Ніяких ефектів. Все, що там написано, про зволоження, про попередження старіння - маячня і нахабна брехня.

11.
Королева моєї підбірки - крем для обличчя з ароматом сракиrofl І я не жартую. Крем "Пивний хміль" чеської марки "Мануфактура" вражає смородом, що ідентичний смороду дуже брудних трусів, чи шкарпеток, а ще той самий сморід можна відчути встромивши палець до сраки і понюхавши.
Продавчиня дуже наполегливо пропонувала мені купити саме цей крем. Вже коли я розкупорила тубу -  дуже образилася, я була до сліз засмучена, і не зрозуміла за що вона так наді мною поглумилася. Що ж. Заздрість до краси дівчини буває дуже жорстокою. Сподіваюся, їй дуже весело.
Щоправда, крем здивував своїми косметичними якостями. Він пом'якшує шкіру, сповнює вологою, чи мені здалося, чи навіть відбілює. Шкіра виглядає після цього крему дуже добре, і відчуття дуже свіжі. Після кількох місяців інтенсивного користання, люди, які мене не бачили весь цей час сказали, що я дуже посвіжіла на вигляд, а вони нічого не знали про крем.



1) Відстійний аромат сраки. Цей аромат можна сприйняти як образу і піти війною на чехів )))) Якщо ненавидите якусь дівчину - можете відомстити, подарувавши цей не дешевий косметичний засіб. Спочатку вона зрадіє якісному подарунку хорошого бренду, а вже коли ви будете далеко - буде вас проклинати й материтися. А якщо хочете за щось покарати свою половинку - намастіться з голови до  ніг все тіло цим кремом перед тим, як лягати разом до ліжка. А якщо хочете поринути у роль суспільного ізгоя - намастіть все тіло перед тим як йти на роботу, і у вас з'явиться величенький особистий простір)))))).
2) Зволоження ідеально. Ніякої дискомфортної плівки. Крем помітно проникає у товщу шкіри і діє не просто на поверхні, а глибинно. Створює свіжіший вигляд. Або здалося - або дещо відбілює.
3) Довготривалість нормальна. Але наносити доводиться два рази на день, бо вбирається шкірою.
4) Додаткові ефекти - засіб для догляду за чутливою шкірою, не містить синтетики, натуральна косметика.


12.
Лосьон для тіла "Сицилійський апельсин - карамель" від "Наомі" виробництва США.
Хороший "смачненький" лосьон.
Спочатку викликає недовіру його рідка як молоко структура. Починає здаватися, що ця біла водичка не лишить і слідів на тілі. Всі сумніви розвіяться після використання. Дуже хороший лосьон. Кращий за деякі креми. Такий смачненький аромат, що хочеться його скуштувати на смак. А після нанесення - за тобою шлейф ароматів як від кондитерської фабрики. 



1) Аромат на "відмінно". Перетворює свою власницю на піроженку.
2) Зволоження хороше. Справді зволожує. Але для сухої шкіри використання цього лосьону потребує подвійного нанесення і не один раз на день, краще - кілька. Підходить для теплої пори року. Для зими - надто легка структура. Не лишає на тілі відчуття плівки, та не робить тіло масним.
3) Довготривалість посередня. Зовсім не довготривала дія. Потребує повторного нанесення протягом дня.
4) Без додаткових ефектів.

13.
Молочко для тіла "Манго-коріандр" від Ив Роше, Франція.
Особливість ароматів усієї косметики Ів Роше в тому, що ідеально відчуваєш їх тільки найпершого разу. Потім - будь-який аромат віддає якимсь дивним "відтінком", який не є приємним. Можливо, це такий побічний ефект натуральних компонентів.
Дане молочко абсолютно не відчувається на тілі, одночасно позбавляючи сухості. Я такого ще не зустрічала, бо зазвичай засіб або взагалі не діє, або створює дещо масну плівку на шкірі. А цей - просто ідеально матує шкіру, залишаючи її оксамитовою, і при тому при всьому позбавляє дискомфорту сухості. Аж не викликає довіри, бо не розумієш як одночасно може бути шкіра і сухою оксамитовою на дотик і зволоженою.



1) Аромат - "відмінно" на перший раз користування, і на трієчку, коли з'являється неприємний "післясмак". Аромат дуже приємний, свіжий, як чисте повітря, ним хочеться дихати і не набридає. Вцілому неприємний "післясмак" не заважає, але всеодно лишається неприємним.
2) Зволоження лишається під питанням, бо засіб дає комфортне відчуття ніби зволожує, але залишає шкіру матовою та сухою на дотик. Залишається питання - як це можливо, і чи дійсно зволожує, чи тільки позбавляє симптомів сухості шкіри.
3) Довготривалість невідома. Але коли митися, то відчуваєш як зі шкіри змивається плівка цього молочка. Отже - вона присутня на шкірі, і якось там діє. Відчуття сухості не з'являється після нанесення.
4) Додаткові ефекти - матує шкіру, позбавляючи її блиску, робить на дотик оксамитовою "бархатистою", залишає шкіру сухою на дотик, без масної липкості. Якщо нанести на обличчя, то дуже помітний матуючий ефект, так, ніби нанесено косметичну пудру, але пудри на шкірі при цьому не видно.


14.
Лосьон для тіла "Кашемір" від LG, Корея. Серія косметики ISEA.
Перше що - дуже сильний парфум. Намастився - і ніби сидиш постійно серед бузку, чи жасміну. Дещо нав'язливо. Навіть задушливо. Хочеться свіжого повітря, хоч аромат приємний.



1) Аромат "відмінно", але що занадто - то не добре. Таке враження, що несе за кілометр. І постійно не вистачає свіжого повітря.
2) Зволоження. Одразу ж помічаєш щедрий зволожуючий ефект. Дійсно зволожує. При першому нанесенні я відчула поколювання й пощіпування по всій поверхні шкіри, ніби крихітний електрофарез. Відчуття зігріваючі. Значить - для спеки це не підходить, краще використовувати в прохолодну і холодну пору року. Про що й аромат теж свідчить - для спеки він занадто запашний.
3) Довготривалий, і дуже економічний засіб. Крихітної краплі вистачає на більшу поверхню, ніж у інших виробників. Тримається дуже довго. Навіть хочеться, щоб вивітрився швидше - але ні, пахне й пахне навіть через добу. Зволоження теж довготривале. Я не відчула потреби наносити засіб повторно.
4) Додаткові ефекти - це парфумований засіб, виробник заявляє в першу чергу парфумуючу дію, і вже потім - зволожуючу. Але і та і та - добрі.
Доречі, виробник заявляє на етикетці, що цей засіб ще й регенерує, і захищає від УФ-променів, і багато чого іншого (коллаген, пом'якшення, олія ши, арганова олія, живлення, відновлення кольору, протизморшкова дія, антивікова дія). Але не можливо повірити, що все це може бути властиве одній пляшечці крему.


2

Коментарі

16.07.16, 10:09

красно дякую!!!! може, про шампуні так згодом напишу

    26.07.16, 11:41Відповідь на 1 від Flow*

    На здоров'я. О, давай про шампуні

      36.07.16, 12:50Відповідь на 2 від Rиsя

      На здоров'я. О, давай про шампуніда, про засоби догляду за волоссям