хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Тигриця здохла від Землі в 2010-му!

або ...   РАНОК  ВІД  ВЕЧОРА   МУДРІШИЙ
 
Сумне нічне небо, покрите низькими хмарами, розвіяв світанок. Із сонечком. Дещо тьм’яний  і  вітряний. В душі  все ті ж відчуття, спрямовані на вироблення подальшої лінії життя. Зміни малоймовірні. Схватка «північної тигриці» смертельна. Вона стікатиме кровю, але здобич не віддасть.  Її кінець можна тільки довершити. Наступна схватка тигриці буде такою: «Ну я ж тобі… Я все можу, бо в мене приятель -  міністр».
    Виживання і боротьба. Все залежатиме від обставин.  Але і карколомний стрибок смугастого хижака малоймовірний. Не ті сили і не  ті  професійні можливості. Занадто вже старою є 60 річна   тигриця. Час вимагає іншого інтелекту. І ще:  «повітря», тобто -  тигрицю,  потрібно зігрівати. Потенційна енергія – це енергія згасаючого вогнища.  Решта все (всі колеги!) – мокрі дрова і трава. Природне тепло може дати тільки  нагріта сонцем земля. Земля є. Але смугастий хижак заступає сонце, кидаючи тінь, і земля не отримує тепла, а тому і не зможе його передати.  Таке  існування приведе до глибокої осені і професійного застою. Глибока осінь – це прикрість, це невідомість перед довгою зимою. Зима небезпечна тим, що вона спонукає до гибелі всіх, хто не підготувався до неї. Зиму можна пережити. Але прийде певний час і вона настане знову. Такий закон життя. 
   
Для молодих – це яке не є, але майбутнє. А от для зрілих – це крах. Передчасний. Людське  життя коротке. В ньому  завжди відбувається боротьба двох антагоністів: юності і  старості. Молодість прекрасна тим, що в неї є  майбутнє, а зрілість – тим, що в неї є досвід. Поєднання цих двох таких різних і таких залежних понять цілком ймовірне. І щасливі ті мандрівники великої  Дороги життя, хто це зробив. Ось кому потрібно заздрити. Ось чому молодість і зрілість мають  взятися за руки і довершити  північного тигра, щоб сонце зігріло землю. І тоді земля  вродить рясним урожаєм. Хто слухає, нехай почує; хто бачить, нехай побачить; а хто розуміє, нехай зрозуміє!
2

Коментарі

111.04.11, 16:46

отсипь А?

    Гість: Тираъ

    211.04.11, 17:09

      311.04.11, 17:53

      навколо світу марево дурману. воно отруює повітря та намагається примусити всіх дихати тим отруєним повітрям, особливо юних. це як сморід на болоті, що розів"ється лише від сполаху хороброго сердця Данко. ...
      чекаємо пожертви.