хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

життя довжиною .....

Колись ми були малими. Потім стали дорослими. Опинилися в різних місцях планети. Ми малими  читали казку про голубу тарілочку, яку було досить крутнути ... і  опинитися в будь-якому місці світу. Сьогодні ця казка - реальність.  Досить часто можу спілкуватися з близькими мені людьми  по скайпу. Але - це віртуальний світ! Реально я думаю про інше. Про одинокість. Думаю про те, що дуже непросто досягти реальної зустрічі.Є тисячу моментів, які ускладнюють зустріч. І якщо одного разу когось із нас не стане .... то як ті,  що залишаться,  прилинуть на останню зустріч? Прилинуть. Тільки хто піде  перший, а хто останній - поки що ніхто не знає...
А якщо  глобальне нещастя? Зникне зв'язок, зникне "голуба тврілочка". І тоді кожен із нас так і не зможе висловити свої  останні думки, бажання, настанови, заповіти.... Ми непомітно, безжалісно, невідомо і безнаслідно  зникнемо в морі хаосу назавжди.  А потім колись знову народимося вже іншими і в  іншій якості. Дивно...., але напевне в цьому і полягає весь сенс життя.
0

Коментарі

Гість: анк8

117.05.11, 09:53

Согласен. Смысл жизни в этом и состоит, как и во многом другом. Мы проживаем совместно с близкими часть жизненного пути. Условия жизни вынуждают искать лучших мест. Но наши чувства продолжают оставаться тёплыми и светлыми. Расстояния этому не помеха. Сохранив и забрав их в лучший мир, в следующей жизни мы вновь будем с дорогими наше душе людьми.

    224.05.11, 23:20

    "Смысл жизни в этом и состоит, как и во многом другом." - А в чем еще?