хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Дети Станицы Луганской просят помощи!!!

Станица Луганская сегодня, за три года войны дети станицы впервые получили помощь, впервые..., поэтому мы просим Всех кто в состоянии помочь присоединиться к нам, пусть доброта и милосердие согреет теплом этих детишек, за летом приходит осень и зима, подумаем об этом сегодня. 26 червня 2017 року Микола Кожушко голова ради ДОДГО "Правозахисна Спілка "Допоможемо Дітям" доставив гуманітарну допомогу до Станиця Луганська ( Луганська обл до Луганська 12 км) для дітей у рамках акції "Діти Дніпропетровщини дітям -дітям Донбасу" .
Дякую , Дніпропетровській обласній раді та Дніпропетровській обласній державній адміністрації за підтримку проведеної акції, усім громадським організаціям, активістам та небайдужим жителям України. Особиста , ГО"Сонячний Світ", ГО "Рух Вільна Доля" Дніпро" Дмитру Смолянському та та Молодіжному Центру Дніпропетровщини.
Особлива подяка підприємствам організаціям та установам, що надавали постійну допомогу протягом 2014-2017 років, завдяки якій ДОДГО "Правозахисна Спілка "Допоможемо Дітям" разом з ГО"Сонячний Світ" змогли доставити гуманітарну допомогу (продукти харчування, одежу, , у міста: Добропілля, Словянськ, Краматорськ, Красний Лиман, Сватово, Северо-Донецьк, Авдієвку, Маріупіль та інші населені пункти зони АТО та переселенські містечка у Дніпропетровській області.
Разом з усіма вами ми покращували життя та вирішували проблеми дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей с особливими потребами, дітей переселенців і тих, що перебувають у складних життєвих обставинах. Допомагаючи дітям ми спільно будуємо майбутнє нашої рідної України!
Акція по збору гуманітарної допомоги продовжується за адресою: м.Каменське, проспект Перемоги 28, приміщення ГО"Сонячний Світ".
Фінансова благодійна допомога: карта Ощадбанка 5167490068946756.
https://www.facebook.com/groups/kogushka1982
https://vk.com/dopomozhemo пресс служба ДОДГО "Правозахисна Спілка "Допоможемо Дітям"
Фото Миколы Кожушко.
Фото Миколы Кожушко.
Фото Миколы Кожушко.
Фото Миколы Кожушко.
Фото Миколы Кожушко.
2

Коментарі