Профіль

OOV8

OOV8

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Смертельний реверс

  • 22.10.07, 23:06

Вчора з Петрівки до Воскресенки їхала три години (водій не випускав людей на дорогу, щоб йти пішки, "їхали" в третьому ряду). Причина не оригінальна для Московського мосту - аварія. В ДТП постраждали 5 іномарок, одна з яких - БМВ - була розбита і зім"ята так, що сподіватися, що хоч хтось в ній міг вижити, просто наївно.

З-під машини по мосту текла кров... 

Я дуже хочу помилитися, я дуже хочу, щоб ніхто не гинув і не вмирав так безглуздо. Кому прийшла ця ідея зробити там реверсну смугу?! Вже стільки говорено про це...

Сьогодні прочитала в інтернеті, що вже обіцяють до 1 грудня її зняти і, може, нарешті зробити там відбійник.

Неодноразово маршрутка, якою їду на Петрівку (або з неї) виїжджала на цю реверсну смугу. Сьогодні знову. Всю дорогу у мене перед очами стояла вчорашня картина на мосту. Народ у маршрутці, як мені здалося, не без остраху, сказав: "ми їдемо по реверсу".

Років 6 тому на моїх очах на зупинці "вулиця Лайоша Гавро" машина збила на "зебрі" чоловіка, який сидів поруч у тролейбусі, вийшов на зупинці, обійшов тролейбус ззаду, ступив на зебру і... полетів будильник, який він ніс, у повітря... Досі часто згадую це, коли їду додому.

Рух чи смерть на реверсі.

"Її дехто плутає зі злітною смугою", - так прокоментував все це мій знайомий.

Записи на полях

Новини вже немає сил дивитися. Зрозуміти нереально, переварити також. Шкода, що стільки звичайних людей почуваються дурнями... Коли це все скінчиться...