Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Де взяти сили вірити в перемогу?

2023 рік, особливо його друга половина (особливо осінь та зима!), став для українців справжнім шоком. Підігріте швидкою перемогою суспільство, яка подавалась як якийсь Новий Рік, якого треба просто дочекатись, після "не такого успішного контрнаступу" впало в емоційну яму, яку поглибили зовнішньополітичні події, такі як відсутність затвердження допомоги від США, блокування кордону в Польщі та Словаччині, та потужне вороже ІПСО. До всього цього додались нахабні дії ТЦК, повальна корупція, втрата житла, очікування "важкої зими" та ін.

Звісно, в цих умовах лише одиниці, громадяни, які з якихось причин уникають реальної реальності, вірять у перемогу, причому ту, яку нам обіцяв офіціоз у 2022-му - першій половині 2023-му роках. Треба це визнати, бо це проблема, а визнання проблеми - початок її вирішення.

Тому як у цих умовах вірити в перемогу України у війні з рф?

Відповідь проста: ніяк. Ніхто, навіть найекспертніші експерти, не мають здатності бачити майбутнє. Що буде далі - ніхто, жодна людина на всьому світі не знає. Гадати - варіант взагалі ніякий. 

Краще перейти до практичних дій:

1. Почати з того, що налаштувати себе на єдине - війна - надовго. Не рахуйте роки. У разі якщо ви, наприклад, собі визначили межі тривання війни три роки, а війна триватиме чотири, то ви отримаєте, як мінімум, розчарування, а як максимум - депресію та інші серйозні проблеми.

Налаштуйте себе на те, що війна триватиме все ваше життя. Це песимістично, так. Але найкраще готуватись до найгіршого варіанту, бо таким чином ви будете готові до всіх інших.

Цей підхід дуже ефективний. Ви, пройшовши стадію заперечення і гніву, будете жити в дивному новому світі "вічної війни" і за якийсь час до нього звикнете.

2. Нова реальність диктує нові правила. У країні, яка воює, воюють усі. По-перше, це закон цієї реальності. По-друге, це спосіб повпливати на хід бойових дій на нашу користь. Давайте не забувати, що повна окупація всієї України рф нікуди не зникла, нехай ця загроза, у своєму загальному масштабі, ефемерна. 

Одним словом, пристосовуйтесь, донатьте, ідіть в армію. Живіть по-новому, живіть по-воєнному.
6

Коментарі

112.12.23, 22:00

Увы ….. и да
Пересекаем очередную срань- выборы президента в Америке , вот уж сценарий в пользу Трампа …. Трамп приди…. Трамп разведи тучи

    212.12.23, 22:14

    Сил вірити вже немає. В даний момент пристосовуюсь і живу виходячи з того, що є.

      313.12.23, 09:46

      московія вже програла,як завжди.

        413.12.23, 13:00

        Одним словом, треба змиритись зі зневірою.

          513.12.23, 15:31Відповідь на 4 від Makcімаліст

          Одним словом, треба змиритись зі зневірою.Аж ніяк. Треба навчитись жити в нових реаліях