Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Кому належить монополія на поставку продуктів в Артек

  • 14.09.21, 22:28

23:16 09 вересень Київ, Україна
Євген Пригожин, відомий також як «кухар Путіна», маючи зв'язок з президентом РФ, отримує в Росії держзамовлення на поставку харчових продуктів в дошкільні установи, школи, коледжі, технікуми. Після анексії Криму він також отримав право надавати кейтерингові послуги для дитячого центру відпочинку «Артек».
Оскільки півострів, в першу чергу, завжди був зоною рекреації для людей, то основним напрямом заробітку стали місця відпочинку. Дитячий оздоровчий табір «Артек» не став винятком.
Відомий російський бізнесмен Євген Пригожин з початку 90-х років став власником кількох елітних ресторанів в Москві. Після того, як в 2002 році в одному з його закладів пройшла зустріч Володимира Путіна і Джорджа Буша молодшого, кар'єра Пригожина злетіла. Знайомство з президентом Росії розширило сферу інтересів бізнесмена. Так виникло «Агентство інтернет-досліджень», більш відоме як фабрика тролів, а також сумнозвісна ПВК «Вагнера». Однак «кухар Путіна» не забув і про основну свою професію.
Відомо, що продовольчим постачанням «Артека» займається ЗАТ «Комбінат дошкільного харчування» (КДХ). Цікаво, що КДХ отримував держконтракти на поставку харчування в дитячий заклад без конкурсів або тендерів протягом всіх шести років. Також примітно й те, що Пригожин заперечує свій зв'язок з цією компанією. При цьому КДХ зареєстрований в Москві за адресою вул. Якірна, 6. За тією ж адресою існують ще дві компанії - «Школяр ЮЗ» і «Московський школяр». У свою чергу, ці дві організації мають загальні контактні дані з «АВК», яка і зареєстрована на Євгена Вікторовича Пригожина.


Мабуть, за свою тіньову роботу з ПВК і фабрикою тролів Пригожин має величезні привілеї і дивіденди від Путіна, адже за минулі шість років КДХ отримав держзамовлень від «Артека» на суму близько 4 млрд рублів.
Варто також відзначити, що компанія «Московський школяр», яка зареєстрована за тією ж адресою, що і КДХ, фігурувала у справі про масове отруєння школярів в Москві 2018 року.
Таким чином, Кремль роздає держконтракти своїм наближеним, тим самим створюючи монополію. Така ж тенденція поширюється і на анексований Крим. Путін щедро обдаровує тих, хто готовий слідувати його агресивній ідеології.
0

Коментарі