хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Президент назвав децентралізацію однією з найуспішніших реформ

15:17 28 липень Київ, Україна



У процесі децентралізації, крім успіхів, проявилися і недоліки, тому щоб виправити недоліки, необхідно провести аудит після завершення другого етапу реформи.
Про це сказав президент Володимир Зеленський під час виступу на форумі "Україна 30", повідомляє його пресслужба в середу, 28 липня.
"Сьогодні реформа місцевого самоврядування - одна з найуспішніших реформ, яка продовжує реалізовуватися в Україні. У той самий час вона і одна з найтриваліших", - зазначив глава держави.
Але, за словами Зеленського, в процесі децентралізації виявилися не тільки успіхи, але й недоліки, які спочатку були непомітні.
"На моє переконання, після завершення другого етапу децентралізації нам просто необхідно провести детальний аудит, і перш ніж перейти до наступного етапу, треба виправити допущені помилки і прорахунки", - підкреслив президент.
Він зазначив, що робота над цим триває в рамках Конгресу місцевих і регіональних влад, який поступово стає аналітичним інструментом для допомоги в процесі децентралізації, майданчиком для дискусій з представниками виконавчої і законодавчої гілок влади.
https://myc.news/ua/politika/prezident_nazval_decentralizaciyu_odnoj_iz_samyh_uspeshnyh_reform?fbclid=IwAR1wMQvk2jOGnmO-wAdbEwKdih1OOOHe-9prKCXQ7yzULwr9tTpRKLlGj9c
0

Коментарі