хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Акції російського бізнесу за безцінь:вигідна угода Медведчука.

10:23 27 березень Київ, Україна



У перші дні після анексії півострова Крим, дві сім'ї українських політиків отримали за безцінь акції російського нафтового бізнесу.

Віктор Медведчук і Тарас Козак 28 лютого 2014 року, в день захоплення парламенту Криму «зеленими чоловічками», отримали частки в «Новошахтинському заводі нафтопродуктів». Козак став власником 12,5% акцій, а Медведчук - 29,5% акцій. Сума придбання ними активів склала 40 тис. доларів, а загальна сума дивідендів, які вони отримали з 2014 року, завдяки акціям - 100 млн доларів.

Крім цього, сім'ї викупили 60% акцій фірми «НЗНП Трейд» за 1 тис. доларів. До придбання, компанія вже мала ліцензію на розробку нового родовища нафти, запаси якого оцінюються в 137 млн тонн нафти.

За словами експертів, все це досить дивно. Компанія, яка дає величезні дивіденди, в яку були вкладені мільйони, продає 42% акцій за 952 долари за штуку, українському політику.

До продажу акцій компанією володів російський мільярдер Сергій Кислов. У його офісі не змогли прокоментувати дешевий продаж акцій. Ні Медведчук, ні Козак також не прокоментували цю ситуацію. У Верховній Раді Медведчук проігнорував поставлене запитання журналіста про належні йому російські активи.

З неофіційних джерел стало відомо, що паливо, вироблене заводом, поставляється на непідконтрольні території Донецької та Луганської областей. Більш того, компанія поставляє нафтопродукти в США, через підставну фірму в Швейцарії.

Тому Володимир Зеленський 19 лютого видав указ про введення санкцій проти Медведчука, його дружини Марченко, і Наталії Лавренюк, громадянської дружини народного депутата Козака.
https://myc.news/ua/specproekty/akcii_rossijskogo_biznesa_za_bescenok_vygodnaya_sdelka_ukrainskih_politikov?fbclid=IwAR2MZB7oAAFBKy2ED9G0MWwPZtFFvRsk8ICLa5UMN1bBHaoowA3KbKX_bTg
5

Коментарі

128.03.21, 22:20

Насправді ніякого Мертвецьчука не існує в природі .
Є лише орган кума .

    228.03.21, 23:03

    А Порошенко цього не знав? Ненавиджу!

      329.03.21, 20:14Відповідь на 2 від Полина_Я

      Краще"ненавидьте"Меркель-це вона наполягла на тому,щоб Порошенко сголосився включити до ТКГ Иертведчука..бо х@йло ні з ким не хтів домовлятися про повернення нашіх полонених..

        429.03.21, 21:44Відповідь на 3 від Ярославна

        Краще"ненавидьте"Меркель-це вона наполягла на тому,щоб Порошенко сголосився включити до ТКГ Иертведчука..бо х@йло ні з ким не хтів домовлятися про повернення нашіх полонених..Річ у замітці не про ТКГ