хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Путін не відмовиться від агресивних планів,поки його не зупинять

11:01 22 лютий Київ, Україна



Диктаторський режим глави Кремля перейшов всі червоні лінії і у Путіна не залишилося ніяких інших козирів, крім як нарощування агресії.

Путін ніколи не відмовиться від своїх ворожих планів проти інших країн, сподіваючись, що вони злякаються ризику великої конфронтації, поки його не зупинять. Таку думку висловив російський опозиціонер Гаррі Каспаров.
"Мілітаристська істерія в Кремлі буде тільки наростати в міру погіршення соціально-економічної ситуації в Російській Федерації", - сказав Каспаров.
Каспаров зазначив, що на зустрічі з фракціями нелегітимної Держдуми Путін вже заговорив про необхідність введення в його країні продовольчих сертифікатів.
"Це означає, що після 20 років вставання з колін Росія зараз повинна ставати в чергу за продуктами. І в цій ситуації, коли холодильник вже взагалі не є союзником, коли економіка знаходиться в жахливому становищі, а рівень злодійства, корупції тільки зростає (тому, що мафія не може зупинятися), розширення мафіозного клану ставить режим в патове положення", - пояснив опозиціонер.
Каспаров підкреслив, що навіть при досить високих цінах на нафту грошей на те, щоб годувати населення РФ і задовольняти зростаючі апетити корумпованої верхівки, Путіну не вистачає.
"І тому як єдиний аргумент буде приводитися необхідність протистояти решті світу. А це означає підвищення градуса агресії. Диктатор ніколи не зупиняється, його зупиняють. Ніколи ще в історії диктатор сам по собі не припиняв агресивних воєн, якщо не зазнавав поразки", - зробив висновок Каспаров.
https://myc.news/ua/politika/putin_ne_otkazhetsya_ot_agressivnyh_planov_poka_ego_ne_ostanovyat___kasparov?fbclid=IwAR3SsKqs3Stw3JoncUCZoRcpKzGdI1alTZt2-NarPu6HOr7f84_SjG7tqIg
2

Коментарі