хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Як Ольга Шарій змогла взяти участь у виборах

12:33 12 лютий Київ, Україна



Інтернет-спільнота розділилась на два табори в питанні причетності Анатолія Шарія до просування кремлівських наративу в українському інформаційному просторі і розхитування нашого суспільства: одні звинувачують в роботі на російські спецслужби, інші підтримують, виходячи з кульками на вулицю.

Так, сьогодні головний редактор проекту журналістських розслідувань Slidstvo.Info Анна Бабинець опублікувала заяву, в якому наведені докази допомоги росіян Шаріям.

А саме, журналістка Slidstvo.Info Олена Логінова зв'язалася з директором німецької клініки - випускником російського військового вузу Михайлом хатина, який із задоволенням за 1000 євро оформив медичну довідку, подібну до тієї, за допомогою якої Ольга Шарій змогла переконати ЦВК в «неможливості» проживати в Україні останні п'ять років за станом здоров'я. Виявляється, Ольга Шарій 4 роки не могла подорожувати і була змушена носить корсет з огляду на серйозних проблем зі здоров'ям. За дивним збігом обставин подорожувати Ольга не могла тільки в Україні, адже Москву, Мадрид, Париж і інші Європейські міста вона продовжувала відвідувати.

Справка подобная той которая получила Шарий

Висновки робіть самі: це обман тандему Ольги і Анатолія Шарій або недолік ЦВК, або спецоперація Кремля, або наклеп ...













https://myc.news/ua/mneniya/kak_olga_sharij_smogla_prinyat_uchastie_v_vyborah?fbclid=IwAR0QKFhCAZVRPT2tBKxFvrk056PcZr9BWDjUKF4kCr81utbSIEINZ41_cCU

0

Коментарі