хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Mafia понад усе:чому спікер Разумков не підтримав рішення РНБО


На противагу більшості проукраїнських політиків та представників громадськості, спікер парламенту Дмитро Разумков не оцінив рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування спеціальних обмежувальних заходів до телеканалів «112 України», «ZIK», «NewsOne» та їх власника Тараса Козака.

Разумков не почув достатніх доводів про причетність відверто проросійських телеканалів кума Путіна Медведчука до проведення антиукраїнської пропаганди в інтересах країни-агресора. Доводів про загальновідомі факти, на які впродовж шести років звертають увагу представники міжнародної спільноти та українських патріотичних організацій.

Така реакція Дмитра Разумкова зумовлена наявністю певних зобов’язань спікера українського законодавчого органу перед лідерами партії ОПЗЖ, про що свідчить непримітна історія, пов’язана з проведенням місцевих виборів у Миколаєві восени минулого року.
Напередодні виборчої кампанії в ОПЗЖ довго не могли вибрати свого кандидата в мери Миколаєва. Було прийнято рішення, що кандидатом в мери буде екс-нардеп з парламентської групи «Відродження» Артем Ільюк, якого активно просувала група Бойка-Льовочкіна. Натомість, група Медведчука-Рабіновича була зацікавлено у висуванні в мери Миколаєва Владислава Чайки, сина колишнього градоначальника міста.

В подальшому, після запеклої внутрішньопартійної боротьби в ОПЗЖ, групи впливу дійшли консенсусу і висунули від партії одразу двох кандидатів на посаду мера Миколаєва: Артема Ільюка та Владислава Чайку.

Для того, щоб зрозуміти, яким боком ця вся історія відноситься до Дмитра Разумкова і його рішення в підтримку проросійських телеканалів Медведчука, варто відмити наступне: Владислав Чайка є рідним братом дружини спікера парламенту Юлії Чайки. І саме Віктор Медведчук разом із Вадимом Рабіновичем обіцяли Разумкову всіляко підтримати його шурина під час виборів мера Миколаєва в обмін на плідну співпрацю на політичній ниві.

Саме цей епізод із життя Разумкова, ймовірно, обмежує прояви проукраїнської позиції у питаннях заборони рупорів Медведчука і змушує спікера парламенту всупереч національним інтересам нашої країни та, врешті-решт, здорового глузду підтримувати лінію захисту ОПЗЖ і її прибічників.

http://politdumky.com.ua/top/20-mafia-ponad-use-chomu-spiker-verhovnoji-radi-razumkov-ne-pidtrimav-rishennja-rnbo-pro-blokuvannja-telekanaliv-medvedchuka.html?fbclid=IwAR020CH8WsnYOIKSisTRP_bMsq_o2-uLfiaHSBYe7Sa6NRwVkhrljIV6Ht0
0

Коментарі

15.02.21, 00:02

Звичайно ж, пропагандони запарєбріка не мають працювати в Україні, але мені вся ця історія нагадує виставу для лохторату. На першому ж засіданні портновського суду це рішення буде визнано нікчемним