Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Цілі Кремля, які сьогодні втілює Лукашенко.

  • 11.11.21, 10:55
Я думаю всім зрозуміло, що не Мінськ є головним бенефіціаром того, що твориться зараз на білорусько-польському кордоні. В нас багато хто бачить в цьому бажання відомстити за санкції. Це може бути якимсь побічним фактором, але головне , думаю не в цьому.
В контексті гібридної війни, яку веде Кремль проти західного світу, ціллю Кремля скоріше за все є справді переповнити Європу мігрантами, створити хаос в Євросоюзі, збільшити популярність ( або й привнсти до влади) так званих євроскептиків, різні неофашистські рухи і партії . Такі як до прикладу Альтернатива для Німеччини, Національний Фронт Ле Пен і т.п. А то і взагалі якісь расистські сили. Чим дезорганізувати Європу.
Треба визнати що попри все інше, в питанні щодо мігрантів, оті європейські праві багато в чому мають рацію. І тому, цю карту Кремль буде розігрувати до кінця.
Нічим хорошим все це закінчитися не може при любому розкладі. А, судячи з наявних на даний момент світових цін на нафту і газ, засобів для втілення своїх цілей у Кремля побільшало...
2

Коментарі

111.11.21, 12:27

Ну да, Европу скоро примут в таёжный союз.

    211.11.21, 13:01

    Да что это заклинило народ на приемах-вступлениях... Втупим - не вступим, примут- не примут... КПСС давно в прошлом. Членство в этой жизни не главное.

      311.11.21, 13:35

      Не зовсім так. Найперше спровокувала сама європейська бюрократія із своїми коміссіями по справах біженців, таборами біженців, де вони щастають роками. Бюрократія, якщо її не контролювати, веде себе як ракова пухлина. Роздмухується та сама собі непотрібну роботу утворює.

      А колись, хоч біженців було теж досхочу, не було таборів, три місяці на адаптацію, та йди працювати. А ні, то йди у жебраки та волоцюги. То "понаєхі" більш стурбовані працевлаштуванням, а не "покрещенням життя вже сьогодні". Зараз (і раніше) у США їдуть багато нелегалів з Південної Америки, а таких масштабних проблем, як у Європі, не помітно.

      Нема там ані коміссій, ані таборів біженців.

        411.11.21, 13:42

        А Лука просто забажав повторити трюк Ердогана.
        Там теж колись бажали санкцій, та зняти доплату з Туреччини за охорону кордонів. У відповідь Ердоган перестав конторолювати єврокордон належним чином і ЕС швиденько здавсь.
        Просто Ердоганові не треба було на відміну від Луки створюрювати штучні авіарейси з "туристами".

          511.11.21, 13:44Відповідь на 3 від Саблін

          Не без того, що європейські бюрократи самі винні. Я ж того не заперечую. А Кремль явно хоче тим скористатися...

            611.11.21, 13:49Відповідь на 4 від Саблін

            Лукашенко не Ердоган... Це не його самостійна гра..
            Зрештою Ердоган лякав всього лише бездіяльністю. Чому він має тратити зусилля на те, аби бути щитом Європи, якщо йому з того нема користі ? Його резони можна зрозуміти. А Лука сам привозить тих мігрантів, сам підтягує до кордонів... По великому рахунку це є прояв агресіі...