Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Книжечка для продування вати під черепком.

  • 12.11.21, 00:46
Аудіокнига. З юморком. Але і раціональне зерно присутнє.
Правда не для дітей. Мат русскій ))) https://youtu.be/YsV8M_q5eRM
3

Коментарі

112.11.21, 08:28

Так, якщо мат руський, то й аудiокнига та для руських, а не для людей призначена?

    212.11.21, 12:54

    Книгу треба вивчати на расеюшкє по школах, так як і ми колись вивчали безсмертний опус Карла Маркси під назвою "КапіталЪ".
    Само - собою під конспект, з щотижневим іспитом.

      312.11.21, 23:56Відповідь на 1 від Dias

      Мат рускій, але й нам він не чужий... А книжечка прикольна. Я люблю інколи, роблячи якусь роботу, яка не потребує зосередження слухати аудіокниги. Ютюб просто завалений новою ромійською фантастикою і фентезі, які є явним ширпотребом з душком ватяної пропаганди.
      Тому дуже багато таких книжок я слухаю тільки початки... Починав і цю слухати з таким намтроєм але.... був приємно здивований. Нє, не скажу що то шедевр сввтової літератури, але... не ватяне чтіво точно. І слухати прикольно))))

        413.11.21, 00:03Відповідь на 2 від Леонід

        Хіба ми в школах вчиди Капітал ?
        Я вчився в радянській школі. ... Про Капітал нам розповідали, але САМОГО твору в шкільній програмі.... Чи я щось сильно забув, яле здається не було...
        Та й... Капітал ще сяк так, а от Маніфест... я б дітям не показував. Там хоч мату ніби нема, але як то читати, то сам заматюеаєшся... В яке гівно наш народ тягнули більшовики )))) Добре що Сталін ту комуняцьку програму хоча не повністю взяв на озброєння, а в дуже помягшеній формі...