хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Нова модель свідомості

Люди не підозрюють, якою колосальною силою і енергією вони володіють. І витрачають цю енергію на створення у своєму житті болю і страждань. Насправді Ви є маги і чарівники, хоча цього і не підозрюєте. Знання законів магії, сили думки і наміру дає можливість створити свою модель світу цікавою і діяти в житті дуже ефективно.

Ми живемо в справедливому, гармонійному і чистому світі, де кожному воздається по думкам його. Кожна людина сама своїми думками створює свій світ, своє життя і всі ситуації в житті. Думка, як форма енергії зароджується в нашій душі і, згідно закону збереження енергії, нікуди не зникає. Будь-яка думка, послана у зовнішній світ, здійснює визначені форми і події в нашому житті, і повертається до насв тому чи іншому вигляді. Якщо Ваша думка агресивна, то і події створюються неприємні. Якщо думки творчі і носятьв собі доброі любов, то вони втілюються в реальність, яка приносить Вам тільки приємні переживання.

Ми живемо в унікальній моделі реальності, побудованій нами на основі індивідуального досвіду, чи досвіду предків. Навколишній світ неосяжний і ми змушені його спрощувати.

Все в цьому світі: душевний і фізичний стан нашого тіла, стан здоровя, відносини в сімї, з близькими і не дуже людьми, з навколишнім світом,, робота, фінансовий стан — все це відображення і трансформація наших думок, почуттів і емоцій. Тобто зовнішнє відображає внутрішнє. Якщо в житті чогось не вистачає, або є якась несправедливість, то не поспішайте звинувачувати зовнішні обставини, а загляньте всередину себе. Причина там.

Раз ми самі створюємо свій світ, то можемо його змінювати. Все, що навколо Вас — це Ваше відображення. Коли Ви зміните себе, зміняться і навколишні люди і події. Подібне притягує подібне.

Якщо щось не подобається в інших людях, то це обовязково є в середині Вас, у Вашій підсвідомості. Відмовтесь від бажання змінити навколишній світ, людей, близьких. Приймайте їх такими, які вони є. Змінюйтесь самі і світ зміниться.

Якщо чогось уникаєте, то за цим приховується страх чи біль, тобто те, через що Ви маєте пройти і отримати позитивний урок.

1

Коментарі

112.07.21, 12:12

шото пошло не так, открыв ваш блог, не увидела ничегошеньки, только широкую черную полосу, по ходу это тот самый мир, который вы и создали .
И по теме, спорный вопрос, каждый думает со своей колокольни, ведь не всем дано... много людей ведь просто на просто массовка, как в "матрице", они не могут создавать программность жизни, у них другая функция

    213.07.21, 11:39

    и я вижу полосу, неравномерно заполненную черным цветом

      313.07.21, 11:40Відповідь на 2 від яНат

      и я вижу полосу, неравномерно заполненную черным цветомможет в этом и таится смысл?

        413.07.21, 22:12Відповідь на 1 від Кат*Ери*На

        Ні, це не чорний квадрат Малевича. Це неможливість вставити текст в певному форматі. Сьогодні я його таки вставив, змінивши формат.
        Я з Вами згоден. Саме про це і пишу.

          513.07.21, 22:12Відповідь на 3 від яНат

          Ні, це не чорний квадрат Малевича. Це неможливість вставити текст в певному форматі. Сьогодні я його таки вставив, змінивши формат.

            613.07.21, 22:16Відповідь на 3 від яНат

            То була шифровкаА текст читайте сьогодні

              713.07.21, 22:39Відповідь на 6 від Влас48

              То була шифровкаА текст читайте сьогодні

                813.07.21, 22:55Відповідь на 7 від яНат

                То як?

                  913.07.21, 23:05Відповідь на 8 від Влас48

                  То як?там відповіла

                    1031.07.21, 23:33Відповідь на 9 від яНат

                    Ага