хочу сюди!
 

Трям

44 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 30-45 років

Відсутність результатів виборів - залізний доказ фальсифікацій


Вже навіть секретар РНБОУ Данілов вимагає від ЦВК негайно оголосити результати виборів. По закону це мало би бути до 6 листопада. Але монопольно сформована владою ЦВК не здатна організувати і провести чесно вибори. 

Відсутність встановлених у законний спосіб результатів виборів - залізний доказ фальсифікацій! Вимагаємо розпуску зеленої ЦВК і масштабного, по всій країні, перерахунку сфальшованих виборів.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
4

Коментарі

111.11.20, 16:43

Підтасовка і фальсифікація на виборах та хабарництво повинні прирівнюватися до ДЕРЖАВНОЇ ЗРАДИ і каратися відповідно до Закону про державну зраду. Інакше не можна бо Держава загине.

    Гість: fobosov

    211.11.20, 18:06

    Козе понятно. Сейчас Вова и Пэтро раскладывают пасьян до 2024

      Гість: fobosov

      311.11.20, 18:07Відповідь на 1 від Nikolka

      Підтасовка і фальсифікація на виборах та хабарництво повинні прирівнюватися до ДЕРЖАВНОЇ ЗРАДИ і каратися відповідно до Закону про державну зраду. Інакше не можна бо Держава загине.За майдан ещё никого не расстреляли. Что ввергли страну в гражданскую войну. А тут такая фигня.

        411.11.20, 19:43

        Перерахунок голосів затратна справа. Дешевше прикласти зусилля у відновлення моди на життя по совісті. Бо подонки вже багато прославляються за своє безстиже життя. Хоча вони є частиною нашого народу.

          511.11.20, 22:17Відповідь на 3 від Гість: fobosov

          Підтасовка і фальсифікація на виборах та хабарництво повинні прирівнюватися до ДЕРЖАВНОЇ ЗРАДИ і каратися відповідно до Закону про державну зраду. Інакше не можна бо Держава загине.За майдан ещё никого не расстреляли. Что ввергли страну в гражданскую войну. А тут такая фигня.В дурке место освободилось . ) Будешь там самым умным . )

            64.01.21, 18:35Відповідь на 3 від Гість: fobosov

            В Україні - злочинна влада. Чому за убивство П.Шеремета посадили невинних людей? Лише тому що їх призначив винними Президент? Чув сьогодні перемовини(телефонні) білоруських КГБістів що готували всі оці терористичні акти.Почитайте у стрічці НОВИН. А ПреЗЕдент з Аваковим назначили винуватцями дитячого хірурга та волонтерів ! Догадайтеся з трьох раз чи піде Аваков з ПреЗЕдентом у відставку?

              Гість: fobosov

              74.01.21, 19:19Відповідь на 5 від WalKing

              Підтасовка і фальсифікація на виборах та хабарництво повинні прирівнюватися до ДЕРЖАВНОЇ ЗРАДИ і каратися відповідно до Закону про державну зраду. Інакше не можна бо Держава загине.За майдан ещё никого не расстреляли. Что ввергли страну в гражданскую войну. А тут такая фигня.В дурке место освободилось . ) Будешь там самым умным . )Там все койки подписаны давно: хвэдына, пастор, зверобаба, чернобычка, ницой, фарион, ну и ты...

                Гість: fobosov

                84.01.21, 19:21Відповідь на 6 від Nikolka

                В Україні - злочинна влада. Чому за убивство П.Шеремета посадили невинних людей? Лише тому що їх призначив винними Президент? Чув сьогодні перемовини(телефонні) білоруських КГБістів що готували всі оці терористичні акти.Почитайте у стрічці НОВИН. А ПреЗЕдент з Аваковим назначили винуватцями дитячого хірурга та волонтерів ! Догадайтеся з трьох раз чи піде Аваков з ПреЗЕдентом у відставку?Чув як бубенчик признался в умышленном убийстве офицеров? А как парасюк рассказал о стрельбе в оцепление и круговой поруке, когда стрелять заставляли всех рядом?