Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Всесвіт розширюється, бо всі хочуть бути подалі від Росії

Всесвіт постійно розширюється, бо всі хочуть бути подалі від Росії.
Баба і кіт:
В конкурсі малюнків на асфальті перемогу здобув руський десантник, у якого не розкрився парашут.

- Штирлиц! Так вы русский шпион?
- Ой Мюллер, неначасі! Давайте после войны…

Валерій Прозапас:
Мені цікаво, а численні попередження ДО 24.02 про поворот не туди навесні 2019 всі ці роки теж були "неначасі"?
Я навіть книжку "Хроніка революції, війни та реваншу" видав, де на кожній сторінці попереджав, що за відмову від гідності вмиємось кров'ю - бо чітко знав для чого повернувся Портнов в тому квітні, коли з кожного утюга ржали "а то путін нападьот".
Зроблені висновки з цієї війни визначать наше майбутнє, і ховати голову в пісок від болючої правди не найкращій варіант, хоча дуже вигідний для тих, хто роками брехав, брехав, брехав, або за 20$ покривав брехню, і тепер знову намагається стерти пам'ять.
Вони нам вже готують колективного Поворознюка в лідери думок, одночасно з приторними мальчіками в чергову липову "еліту", щоб ще раз "здєлать іх вмєстє".
Цього не має повторитись більше ніколи.

Olya Petrichenko:
Місцеві про Поворознюка.
«Для чого ви піарите його? Я родом з того самого селища (смт Петрове), де царькує Поворознюк і я його знаю. Хоч він любить називати себе ПАПА, навіть їздив з такими номерами і викував це слово на воротах свого маєтку (не жарт), але всі місцеві петрівчани його знають, як Ропік. Саме цю кличку він має з 90-х. Він створив окреме ГО "За Петрівщину", де являється керівником і бігає в формі, але не підпорядковується ЗСУ чи ТРО. Такий собі кружок, який ніде не приймає участь, але називає це батальйоном.
Ніякої військової освіти Ропік теж не має, зате на данному відео він начіпив генеральський пагон... генеральський, Карл!!!
Чому розголосу нема? Якщо з кимось Ропік мав конфлікт чи борги, той міг померти, як Іван Вєлікій (м Жовті Води, розстріл) чи Вертелецький ( смт Петрове, рік чи 2 тому, граната).
Іля Ківа теж був спочатку "патріотом".
В нас повно героїчних хлопців, але не ліпіть з Поворознюка героя»(с)
Галина Охрименко:
Ой, зате як любить його мосійСучка. І матюки його, і брехню. Все це так ій імпонує. Слухає, слухає та так сором’язливо свою бестижу пичку прикриває. Да з такою іудовською посмішечкою. Любить, любить його. І ZЕ любить до безтями. Та й, яка в неї, та тяма...
Віктор Федорончук:
Все, про що ПОПЕРЕДЖАЛИ в 2019 році порохоботи, навіть самі найлютіші ПЕРЕДБАЧЕННЯ - ВСЕ ЗБУЛОСЬ.
Все, що ОБІЦЯВ Зеленський і все,
чого ОЧІКУВАЛИ зеб#ли - НІЧОГО
НЕ ЗБУЛОСЬ, а сталося все навпаки.
І це вже підтверджений факт.
Але зеб#ли ще більше влюбилися в свого ідола і ще більше вірять в те, що він їх приведе до щасливого майбутнього.
ПСИХОЛОГІЯ КЛІНІЧНОГО ІДІОТИЗМ.
***
"Якби зберігалися темпи реалізації ракетної програми України 2018-середини 2019 років, на озброєння ЗС України вже було:
- 15 дивізіонів (90–100 пускових установок) нової модернізації РЗСО “Вільха”
- 5–6 дивізіонів (30–40 пускових установок) РК -360МЦ “Нептун”,
- біля двух сотень 2С22 «Богдана»
- 4–5 ОТРК “Гром-2” з 20–25 ракетами.
Що зробив президент Зеленський?
Президент Зеленський, як Верховний Головнокомандувач ЗС України ВС протягом трьох років НЕ ВИДІЛЯВ КОШТИ ДЛЯ ФІНАНСУВАННЯ ВІЙСЬКОВОГО ЗАМОВЛЕННЯ, фактично роззброюючи армію напередодні війни.
Що це, свідомий акт державної зради, чи бездіяльність вищої посадової особи, що призвела о тяжких наслідків це питання до суду.

Кидай курити, бо в українця не може бути залежності. Тільки Незалежність!
А ви знаєте, про що думав екіпаж крейсера «москва», коли йшов на дно?
«Краще б пішли на х..».
- Куди зник пес Патрон?
- Його дресирують програвати другий тур виборів Зеленському.
- Чому так довго?
- Бо розумний собака - не хоче...
Per4atkiPav:
Если немцу, украинцу и русскому дать по мотку проволоки, то: немец откроет цех по производству сетки Рабица (Rabitzgewebe), украинец поставит опоры на виноградниках, а русский сделает колючую проволоку и будет строить ГУЛАГ.
Константин Козельский:
Путинская "спецоперация" - как секс по пьяни. Сначала никак не мог начать, сейчас никак не может кончить. А когда понял, что кончить не получится, заявил даме, что и не начинал .ничего.
Проф. Преображенский:
Сообщают о скором визите Путина в Иран. К Путину приезжают талибы. Сам Путин ездит к аятоллам. Вот и вся его аудитория в мире. Но никакой международной изоляции Путина нет, даже не смейте так думать.
Сосиска Колбасы:
Великая держава и вставание с колен – это когда валяешься в ногах у страны третьего мира и просишь дать тебе беспилотники и наладить выпуск автомобилей.
lipschz:
Новый мировой порядок должен строиться против России, на руинах России и за счёт России.
Турпоток в Крым упал на 40% по сравнению с прошлым годом.
Усы Пескова:
Что-то не везет России с потоками. То Северный, то туристический!
В этом году произошло уже столько разной дичи, что я не удивлюсь, если даже брошу пить!

Згадав, як після моїх виступів перед студентами Вінниці в 19-му році, Шарій зняв про мене ролик, в якому називав мене божевільним панікьором та провокатором, що придрікає Україні якийсь апокаліпсис.
А я тоді зриваючи голос кричав, що кожне українське місто може повторити долю сирійського Алеппо або російського Грозного чи Беслану.
Чомусь все, про що попереджали "порохоботи" здійснюється, а всі "шашлики", що обіцяли коломойські клоуни виявились зеленою брехнею.
Юрій Каракай:
"Голосуючи за Зеленського кожен розмінував Чонгар, здав Бучу і запустив ракету на Вінницю. Кожен.
Ми легко засуджуємо чужі гріхи та злочини і я безперечно підтримую заклики до колективної відповідальності російського народу, за аналогією з колективною відповідальністю німців за злочини нацизму.
Тільки закликаю розгледіти таки скалку у власному оці. Тому, що глупство це гріх і колективне глупство має бути засудженне, як злочинна діяльність, як злочин зчинений групою осіб за попередньою змовою.
І я, так само, як всі, хто голосував, чи не голосував за Зеленського, відповідальний за те, що сталося з країною у 19-му році."
- Нація, яка повірила що найпідступнійший крадій, якого США звинувачують в брудних транзакціях по відмиванню вкраденого на загальну суму в 470!!! млрд доларів, злодій, чиє майно заарештовано в 5 країнах світу і який має бути зарештований як тільки полише територію України, може привести до влади чесну людину.., така нація має нести колективну відповідальність.







330
2 коментарі
Поширили: 54
Подобається
Коментувати
Поширити









6

Коментарі

116.07.22, 16:30

    216.07.22, 21:48